• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

selam kizlar..bulardayiz cm..bu aralar keyifim yok..calistim yerde 10 kisi cikis aldik is yok nedeniyle..malesef..biraz kafam bozuktu..is olmunca esimi de getiremiyom..simdilik ise girmicem augustosta ordu ya gidicem 5 hafta nasipse..artik geri donuste ise gircem..bakalim..bu arada bat 28-29 bakalim...goguslerim sanki buyumus biraz herkes diyor..yanlardan hafif batmalar oluyor..ates hep 36:6-8::KK36:9-37
canım ates 36.8 olması gebelık belırtısımı

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. 2 yıl 5 aylık evliyim. 26 yaşındayım. Bu zamana kadar çocuk düşünmemiştim. Artık biz de çalışmalara başladık. Deneyimlerinizi paylaşın lütfeeeeennn

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. 2 yıl 5 aylık evliyim. 26 yaşındayım. Bu zamana kadar çocuk düşünmemiştim. Artık biz de çalışmalara başladık. Deneyimlerinizi paylaşın lütfeeeeennn

Hoşgeldin aramiza cnm :) bat kac? Burda herkes denemede su anda gecen ay bi kac tane hamile kalabilen arkadaşımız oldu bu ay bakalım kimler guzel haber vericek :anneadayı::KK46:

Merhaba bayanlar.

Uzun ama çok uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama mesaj yazmıyordum. Artık zamanı geldi sanırım :KK3:

9 Aylık mutlu bir evliliğim var. Eşimde bende artık Allah kısmet ederse bir çocuğumuz olsun istiyoruz.
Korunma olarak Yaz adlı ikacı kullandım. Yaklaşık 1 ay önce bıraktım ilacı. Bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok memnun olurumm:KK33:

1-) İlacı bırakalı 1 ay oldu. Bu ilaçların bıraktıktan sonra tesiri ne kadar devam eder acaba? Yani Allah nasip ederse hemen hamile kalma şansım olur mu yoksa bir kaç ay sürer mi?

2-) Gebe kalmak için eşim orgazm olduktan sonra bütün spermlerin içerde kalması mı gerekiyor? Yoksa bir miktar kalsa yeter mi? Çünkü ne kadar sırt üsti beklersem bekleyeyim mutlaka bir kısmı sonradan çıkıyor. Veya ertesi gün akıntı oluyor. Bu konu da tavsiye yöntemleriniz var mı?

Merhaba bayanlar.

Uzun ama çok uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama mesaj yazmıyordum. Artık zamanı geldi sanırım :KK3:

9 Aylık mutlu bir evliliğim var. Eşimde bende artık Allah kısmet ederse bir çocuğumuz olsun istiyoruz.
Korunma olarak Yaz adlı ikacı kullandım. Yaklaşık 1 ay önce bıraktım ilacı. Bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok memnun olurumm:KK33:

1-) İlacı bırakalı 1 ay oldu. Bu ilaçların bıraktıktan sonra tesiri ne kadar devam eder acaba? Yani Allah nasip ederse hemen hamile kalma şansım olur mu yoksa bir kaç ay sürer mi?

2-) Gebe kalmak için eşim orgazm olduktan sonra bütün spermlerin içerde kalması mı gerekiyor? Yoksa bir miktar kalsa yeter mi? Çünkü ne kadar sırt üsti beklersem bekleyeyim mutlaka bir kısmı sonradan çıkıyor. Veya ertesi gün akıntı oluyor. Bu konu da tavsiye yöntemleriniz var mı?

Mrb;

1-)Öncelikle korunma ilacını bir gün bile kullanmasanız koruma işlevini yitirir.Yani bu da demek oluyor ki ilacı bıraktığınız ay eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa hamile kalabilirsiniz.

2-)Elbetteki sperm dediğimiz şey akışkan bir maddedir(gerekli olan zaten milyonlarcasından sadece 1 adettir.)O sebeple sabaha kadar da kıpırdamadan yatsanız kalktığınızda içinizden geri akacaktır.O sebeple dışarıya akan kısmı gözardı edin.Önemli olan içerideki kısmın başarıya ulaşıp ulaşmadığıdır.

Herkese sağlıklı gebelikler :KK68:

Merhaba bayanlar.

Ben de doğum kontrol hapı kullanmıştım (yasmin). Yaptığım araştırmalarda hapı bırakır bırakmaz hamile kalınamayacağı ama hamile kalınmasının da imkansız olmadığını okudum. Yani nasipse oluyor zaten. hapı kullanırken hamile kalanları bile okumuştum. Ben neredeyse 1 yıldır hap kullanmıyorum. Etkisinin hemen geçmeme ihtimaline karşı. Eşim korunuyordu. Artık korumaktan vazgeçtik :KK49:

:anneadayı::KK46:

13 gün var daha. İlk denemelerimiz. Çok ani bir karar oldu bizim için. Henüz doktora gitmedim. Biraz acemice oldu bu ay ama nasip

hadi bakalımm cnmm inşallah sende çok beklemeden kavuşursun bebişine :) eğer bu ay hamile kalmazsan reglinin 3. günü dra gidip hormon tahlillerini yaptırabilirsin. sonrada yine 11-13 günleri arasında dr yumurtaların sağlıklı büyüyormu diye kontrol etmek için çağırabilir bunları ihmal etme bence cnm bi sorun varsada en baştan öğrenmiş olursun ve ona göre tedaviye başlar önlemini alırsın :)

hadi bakalımm cnmm inşallah sende çok beklemeden kavuşursun bebişine :) eğer bu ay hamile kalmazsan reglinin 3. günü dra gidip hormon tahlillerini yaptırabilirsin. sonrada yine 11-13 günleri arasında dr yumurtaların sağlıklı büyüyormu diye kontrol etmek için çağırabilir bunları ihmal etme bence cnm bi sorun varsada en baştan öğrenmiş olursun ve ona göre tedaviye başlar önlemini alırsın :)

Şimdi hemen gitmeme gerek yok mu? Folik asit muhabbeti var hep duyduğum. Başlamam gerekmez mi? Kendimi çocuk yapma konusunda çok cahil hissediyorum :oops:

Şimdi hemen gitmeme gerek yok mu? Folik asit muhabbeti var hep duyduğum. Başlamam gerekmez mi? Kendimi çocuk yapma konusunda çok cahil hissediyorum :oops:

bence şu an gitmene gerek yok regl. 3. gününde çağrıcak yine çünkü.
valla ben kaç ay folik asit kullandım bi türlü hamile kalamayınca onuda bıraktım psikolojik olarak etkiliyo çünkü bence şartlıyosun kendini. şu an içmiyorum ben drumda önermedi hamile kaldığın zaman başlarsın içmeye dedi. ama sen bilirsin druna sorup yazmasını isteyebilirsin.

bence şu an gitmene gerek yok regl. 3. gününde çağrıcak yine çünkü.
valla ben kaç ay folik asit kullandım bi türlü hamile kalamayınca onuda bıraktım psikolojik olarak etkiliyo çünkü bence şartlıyosun kendini. şu an içmiyorum ben drumda önermedi hamile kaldığın zaman başlarsın içmeye dedi. ama sen bilirsin druna sorup yazmasını isteyebilirsin.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Daha önce doğum kontrol hapı vs. Kullandınız mı?

Çok teşekkür ediyorum bilgi veren arkadaşlara.
Bu işler tabi ki nasip kısmet. Rabbim ne derse o. Ancak tabi bizlerde fiziksel olarak yapmamız gerekenleri yapmak lazım.
Dolayısı ile spermin miktarı çok önemli değil buradan bunu anlıyorum? Ve yumurtlama dönemini denk getirmek.

Folik asit olayını bende duydum ama pek sıcak bakmıyorum. Dışarıdan bir katkı almak bana pek doğru gelmiyor.

Çok teşekkür ediyorum bilgi veren arkadaşlara.
Bu işler tabi ki nasip kısmet. Rabbim ne derse o. Ancak tabi bizlerde fiziksel olarak yapmamız gerekenleri yapmak lazım.
Dolayısı ile spermin miktarı çok önemli değil buradan bunu anlıyorum? Ve yumurtlama dönemini denk getirmek.

Folik asit olayını bende duydum ama pek sıcak bakmıyorum. Dışarıdan bir katkı almak bana pek doğru gelmiyor.

Ben de pek doğru bulmuyorum ek ürünleri ama artık yediğimiz içtiğimiz herşey o kadar yapay ki galiba al ak gerekiyor. Sperm konusunda doğru anlamışsın. Bebek konusunda çalışmalara yeni başladım ama hamilelik konusunda araştırma yapmıştım. Spermin miktarından çok kalitesi önemliymiş. Hatta zevk suyundan bile hamile kalınabilirmiş. İlişkiden sonra sırt üstü uzanıp bekledikten sonra ne kadarı kalırsa...

Ben de doğum kontrol hapı kullanmıştım (yasmin). Yaptığım araştırmalarda hapı bırakır bırakmaz hamile kalınamayacağı ama hamile kalınmasının da imkansız olmadığını okudum. Yani nasipse oluyor zaten. hapı kullanırken hamile kalanları bile okumuştum. Ben neredeyse 1 yıldır hap kullanmıyorum. Etkisinin hemen geçmeme ihtimaline karşı. Eşim korunuyordu. Artık korumaktan vazgeçtik :KK49:

Bende uzun yıllar yasmin kullandım.Bırakalı 8 ay oldu.Ve hala da hamile kalamadım.Bu ayda olmazsa 8.deneme de fiyasko olucak.Sanırım bu tez doğru diyebiliriz:KK51:İnş.yeteri kadar beklemişimdir ve artık o vakit bu vakittir.

mrb arkadaşlar ,
gebelik düşünenlerin öncelikle doktora gidip bütün testlerini yaptırması gerektiğini düşünüyorum , ben de iyiki öyle yapmışım diyorum çünkü ,,5 ay önce bebek düşünüyoruz diye doktora gittik ve kistim olduğunu öğrendim o bi şekilde düştü ama başka problemlerim de varmış ama doktorla eşim benden saklamışlar ,eğer öğrenirsem psikolojikmen etkilenip bidaha anne olamayabilirmişim , verilen ilaçları haberim olmadan yediklerime içtiklerime katmışlar , sonuç olarak tedavim bitmiş :nazar: bu ay hamile olduğumu öğrendim ve eşim bana herşeyi anlattı :KK49: bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim , biliyorum uzun oldu ama herkes öncelikle bi doktora görünsün aklımıza dahi gelmeyen sorunlar olabilr:110:

Not :sorunum yumurtalarım gelişmiyomuş , ayrıca her ay düzenli adet görüyordum ...

Bende uzun yıllar yasmin kullandım.Bırakalı 8 ay oldu.Ve hala da hamile kalamadım.Bu ayda olmazsa 8.deneme de fiyasko olucak.Sanırım bu tez doğru diyebiliriz:KK51:İnş.yeteri kadar beklemişimdir ve artık o vakit bu vakittir.
Ben çok uzun kullanmadım. Altı ay kullandım eşim askere gitti. Altı ay ara verdim. Sonra bi altı ay daha kullandım. Hemen hemen 1yıldır hap kullanmıyorum okuduğum yorumlardan dolayı. İnşallah senin için de vakit gelmiştir Fatos3458 Fatos3458 karamsar olma. Arkadaşım hiç hap kullanmadığı halde 9. ayında hamile kaldı.

Back