Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Daha önce doğum kontrol hapı vs. Kullandınız mı?

2 seneye yakın deniyoruz cnm. 3 yıl korundum daha önce ama 2 ayı hapla sonrası prezervatif. bende de dermoid kist çıktı ameliyat olmadan önce hamile kalmam gerekiyor. bu ay ilk defa aşılama yaptırdım bat tarihim 3 gün sonra bakalım inşallah tutmuştur. tutmasıysada 1 ay ara verip başka bi yerde yine aşılama düşünüyorum.

gözün aydın hayırlı olsun hamileliğin cnm. aynen bencede dr kontrolü çok önemli. ama ben 2 yıldır devamlı ara kontrollere gidiyorum herşey yolunda bir sorun yok dendi. sonra böbrek taşı düşürüyordum onun için çekilen mesane tomografisinde yumurtalığımda dermoid kist olduğu ortaya çıktı. herşeyde bir hayır vardır şimdi bu kist yüzünden bebek işini biraz daha hızlandırdık bakalım inşallah en yakın zamanda bizde güzel haberi alırız :)

inşallah en yakın zamanda alırsınız güzel haberleri , rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın , iki gün sonra doktora gidicem inş görürüz miniğimi ikinci çizgiyi görürsünüz bu ay inş

cnm herşey bi kenara psikoloji çok önemli , kendini dinlemeyi bırakmak lazım ,başka uğraşlar bulup kafayı biraz da olsa dağğıtmalı sonraa güzel haberler gelicek inşş kist düşerken bi kaç ay böyle hamilelik belirtisi gibi batmalar oluyo , sonra batmalar bitiyo bebiş geliyo ben sana güzel enerjimi gönderdim bileee

benim kistim kendi düşen kaybolan cinsten değilmiş malesef cnm illaki ameliyatla alınması gerekiyor ama bu kistle çok hamile kalan var drum ameliyattan önce hamile kalman daha iyi çünkü ameliyat olursan yumurtalığına zarar gelebilir dedi o yüzden bende hamile kalabilmek için her yolu deniyorum cnm. eskiden çok kafaya takardım ilk 1 sene falan ama artık o kadar takık değilim bol bol dua ediyorum hep. güzel enerjilerini aldım tatlımm çok sağol inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın

AMİNNNN hamile kalmak için bilmiyorum belki etkisi yoktur ama ,ilişkiden hmn sonra kalkmak iyi diil diye bi yerde okumuştum , bnde hmn kalkıyodum , sonra denedim 15-20 dk yattım belki raslantı ama o ay hamile kaldım bi dene istersen bide ilişkiden önce eşine sert bi kahve içirmende işe yarıyomuş

Bende yatıyorum hep cnm esimde kahve tuketen bi insan zaten onun degerleri normal cikti benimde kist disinda hersey normal adet gunlerim yumurtlamam vs. Bu ay birde asilama yaptirdim tutma ihtimali daha yüksek diye kismet bakalim :)

Bende yatıyorum hep cnm esimde kahve tuketen bi insan zaten onun degerleri normal cikti benimde kist disinda hersey normal adet gunlerim yumurtlamam vs. Bu ay birde asilama yaptirdim tutma ihtimali daha yüksek diye kismet bakalim :)
Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar bu falcı bacı falları doğru biliyo galiba
30 mayısta çok samimi bi arkadaşımla kahve içip kapatıp yollamıştık o sonra sonuç gelmeden eve gitmişti bende sonuç gelince ona yolladım mesaj olarak falında 5 vakte kadar ailesine bir erkek çocuk katılacağı ve bi kaç başka bişey daha yazıyodu. o da benim falım zannedip ayy hadi inşallah arkadaşım senin falın dimi bu dedi yok dedim kız senin bu sana geliyo bebek :)
onun 2 yaşında bi kızı var daha erken diye düşünmüyordu. yok cnm ya bana değil sana versin Allah dedi :)
vee az önce aradı beni dr'dan dönüyolarmış 5 haftalık hamileymiş :) ay çok mutlu oldummm o çok şaşkınn bana dualar edip duruyo inşallah tez zamanda sanada versin Allah'ım inşallah diye.. inşallah bende hamişimdirde arkadaşımla birlikte geçirirz hamileliğimizi ya ne güzel olurrr

İnşallahhhhh canım benim Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum zaten

Slm kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz buara pek takılamadım herkes ne alemde bakalım? Benim bat yarın ama amaaa bu ay için hiçbir beklentim yok yoğun bi ay geçirdim derslerime çalışamadım kafam rahat kırmızıları bekliyorum stres yok

İnşallahhhhh canım benim Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum zaten

amin bebeğimmm bende senin haberlerini bekliyorummm belki bi süpriz yaparsın bize belli mi olur cnm
arkadaşım korunduğu halde kaldı hamile bak yüce Allah'ım tez zamanda bizi de bebişlerimize kavuştursun inşallah

amin bebeğimmm bende senin haberlerini bekliyorummm belki bi süpriz yaparsın bize belli mi olur cnm
arkadaşım korunduğu halde kaldı hamile bak yüce Allah'ım tez zamanda bizi de bebişlerimize kavuştursun inşallah
Hayırlısı canım akışına bıraktım Rabbim nezaman isterse ozaman nasip olur zaten, 2 gün önce rüyamda oğlum olmuştu çok tatlı bi çocuktu hayırdır inşallah :) hoş bu ay çalışsak acaba mı derdim ama yok kız bişey yapmadıkki hayırlısı sizin güzel haberlerinizi alayımda banada nasip olur inşallah

Inşallah canımın içi ♡ :)

ay hadi inşallah :) kaç çalışma var 1 bile olsa olacağı varsa oluyor walla

amin canım bu yaz hepimize bi tombiş armağan etsin Rabbim inşallah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…