• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Saygisizca bisiy yazdigimi dusunmuyorum,bir ust yazida sende gayet tiy e almissin zaten benim yorumumu.Sonra ki cikisini anlayamadim.Burda herkesle seviyeli ve saygili bir uslubum oldugu konusunda hic suphem yok. topic senin yazmami istemiyorsan ilisigimi keserim olur biter.Bu sekilde uyarilmak hoş degil...
sevgili Fatoş, insanların satırlarda döktükleri seninle paylaştıkları umutlarını ti ye almazsan uyarılmazsın. Uslubunu kendi normlarınla ölçersen hatanı görmen imkansızlaşır. Bana göre benim samimi bir paylaşımımın altına böyle bir yorum patavatsız bir duyarsızlık içeriyordu ve uyarmalıydım. Bunu dile getirdiğim içinde rahatım dilersen kalabilirsin.

sevgili Fatoş, insanların satırlarda döktükleri seninle paylaştıkları umutlarını ti ye almazsan uyarılmazsın. Uslubunu kendi normlarınla ölçersen hatanı görmen imkansızlaşır. Bana göre benim samimi bir paylaşımımın altına böyle bir yorum patavatsız bir duyarsızlık içeriyordu ve uyarmalıydım. Bunu dile getirdiğim içinde rahatım dilersen kalabilirsin.
cicida cicida Fatos3458 Fatos3458 kızlar lütfen uzatmayın ya ortada abartacak bi konu yok üzmeyin birbirinizi şu mübarek gün

Sevgili cicida,burda bir umut hepimiz guzel sonuclar alacagimiz gunu bekliyoruz,heyecanla!Bazen icimizde amacina ulasanlar oluyor onlarla birlikte seviniyoruz,kimi zaman (bende dahil)kirmizi karti yiyenler oluyor onlarla uzuluyoruz.Burda bulunmakta ki amac zaten paylasim yapmak icin.Deşarj olmak icin.Ara da birbirimize espriler yapamayacaksak hatta TIY e alamayacaksak,o zaman hepimiz resmiyete burunup gulmeden,espri yapmadan bir gorev gibi sonuclari bildirip cikalim.Daha once de soyledigim gibi bu topigin boyle bi kurali varsa bana uymaz cicida hanimcim,o zaman bana eyvallah der cikarim.Zira kimseyi kirmak uzmek gibi bir amacim yok!Ben kendi hayatimda da neseli bir karakterim 2008den bu yana da kadinlarkulubundeyim ilk defa birisi tarafindan uyarildim,ve bana kalirsa siz tamamen alinganlik yaptiniz.

27hazirann canimm hayirlisi rabbimdenn olsun rabbim herkesin dualrini kabul eylesin

günaydın kızlar güzel pazarlar nasılsınızzzz :)
4 gün kaldı adet tarihime ama hiç bi his belirti yok bende sanırım tutmadı bu aşılamaa pfff :/

4 gün kaldı adet tarihime ama hiç bi his belirti yok bende sanırım tutmadı bu aşılamaa pfff :/

Günaydın canım neden öyle düşünüyosun illa belirtin olmak zorunda değil Allah büyük bekle bakalım inşallah sonuç pozitif olur :KK68:

Canimmm nasilsin neler yapiyorsun durumlar nasil batina ne kaldii yoksunn buralarda ramazan senidemi vurdu:KK66:
İyiyim canım bu ay beklentim yok oyüzden takmıyorum bata 3 gün var rahatım :KK70: ramazan vurmadı canım aramız çok iyi :KK66: buara pek bi sakin buralar çıt yok kimsede sanırım oyüzden pek giresim gelmiyo :KK45: Sen nasılsın Senin durumlar nasıl?

İyiyim canım bu ay beklentim yok oyüzden takmıyorum bata 3 gün var rahatım :KK70: ramazan vurmadı canım aramız çok iyi :KK66: buara pek bi sakin buralar çıt yok kimsede sanırım oyüzden pek giresim gelmiyo :KK45: Sen nasılsın Senin durumlar nasıl?
Canimm bnmm evet sakin buralar bnm bat 27hazirann bende allahhimdan umut kesilmez insallah minigim benimledir diye umudumu kesmemeye calisiyorum evde yatiyorum hic borsey yapasim gelmiyor ;):KK68::KK68::KK68:

Canimm bnmm evet sakin buralar bnm bat 27hazirann bende allahhimdan umut kesilmez insallah minigim benimledir diye umudumu kesmemeye calisiyorum evde yatiyorum hic borsey yapasim gelmiyor :KK66::KK68::KK68::KK68:
Hayırlısı canım benim bir çoğumuzun bat'ı çok yakın bakalım kimler çıkıcak merak ediyorum ;)

selam kizlar..bulardayiz cm..bu aralar keyifim yok..calistim yerde 10 kisi cikis aldik is yok nedeniyle..malesef..biraz kafam bozuktu..is olmunca esimi de getiremiyom..simdilik ise girmicem augustosta ordu ya gidicem 5 hafta nasipse..artik geri donuste ise gircem..bakalim..bu arada bat 28-29 bakalim...goguslerim sanki buyumus biraz herkes diyor..yanlardan hafif batmalar oluyor..ates hep 36:6-8--36:9-37 arasi

Son düzenleme:
Back