How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Selam canlarim nasilsiniz bnm hastalima 12 gun kaldi allhin izniyle bu mubarek ayda rabbim kimseyo boscevirmez insallh bT 27haziran beklemdeyim rabbim herkeain gonlune gore versin bnm gibi sayili gunleri olan varmi neler yasiyorsunuz biz calismalara devam edoyoruz canlarim;)

Selam canlarim nasilsiniz bnm hastalima 12 gun kaldi allhin izniyle bu mubarek ayda rabbim kimseyo boscevirmez insallh bT 27haziran beklemdeyim rabbim herkeain gonlune gore versin bnm gibi sayili gunleri olan varmi neler yasiyorsunuz biz calismalara devam edoyoruz canlarim:KK66:

benimde 25 haziran cnm 10 gün kaldı aşılama yaptırdım bu ay ara ara çalışmada yapıyoruz :)
beklemedeyiz işte bakalım inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririrz burdan birbirimize canım :KK15:

benimde 25 haziran cnm 10 gün kaldı aşılama yaptırdım bu ay ara ara çalışmada yapıyoruz :)
beklemedeyiz işte bakalım inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririrz burdan birbirimize canım :KK15:
Insallha canim insallh bu ay guzel haberler ederiz birbirimoze rabbim.isdeyen herkese hayirli saglikli wvlat nasipeylesin bu guzel ayda i saalhh hamisss oluruzzz ;)

tsefem28 tsefem28 miramasal miramasal benimde dr kah pıhtılaşmasın şüphelendi ondan düşük yapmış olabılırsın dedi ammaan diyim kızlar kan pıhtılaqnması dıyıp gecmeyin bakın hamıle kaldım ama kaybetmek zorunda kaldım ihmal etmeyın sakın

malesef canlarım 7 haftalık düşük yaptım kaybettim bebeğimi kiraz_cicegi kiraz_cicegi Pembepanterr Pembepanterr
Çok üzüldüm bitanem Allah sabirlar versin.. :( ama sakin birakma kendini en yakin zamanda yine hamile kalicaksin bak bu sefer bebisin seninle olucak.
Biz daha hic tutturamadik ya sen en azindan hamile kalabilecegini gordun ve azda olsa o guzel duyguyu tattin en yakin zamanda yine yasiycaksin bubguzel duyguları canim dualarim hepimizle... ♡

Canım gerçekten kalp gözü açık olabilir ole falcı felan diilse neden olmasın hayırlısı bakalım mümkünse beni de sor bi bakim :) :) :) cicida cicida
yok faldan fln neret ederim,gaybı allah bilir.Ancak Allah iyi insanlara kalp gözü açıklığını vermiş. söyleyen ve rüya gören benle ilgili bi kaç insan daha var ama bu başka biri , benimle onun sezgisi de bir bide.. Görünce sorarım :)

Bence sallamış ya tutarsa diye :KK70:Umut fakirin ekmeği neticede :KK47:

çok basit birşey paylaştım, yazılı olarak kalması için..
evet annelik ile ilgili her düşüncemiz bu topic'te bir umut.
"Umutlar"konusunda bu topicte daha duyarlı ve saygılı olmanı rica ediyorum.

Son düzenleme:
çok basit birşey paylaştım, yazılı olarak kalması için..
evet annelik ile ilgili her düşüncemiz bu topic'te bir umut.
"Umutlar"konusunda bu topicte daha duyarlı ve saygılı olmanı rica ediyorum.
Saygisizca bisiy yazdigimi dusunmuyorum,bir ust yazida sende gayet tiy e almissin zaten benim yorumumu.Sonra ki cikisini anlayamadim.Burda herkesle seviyeli ve saygili bir uslubum oldugu konusunda hic suphem yok. topic senin yazmami istemiyorsan ilisigimi keserim olur biter.Bu sekilde uyarilmak hoş degil...

Back