Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canlarim nasilsiniz bnm hastalima 12 gun kaldi allhin izniyle bu mubarek ayda rabbim kimseyo boscevirmez insallh bT 27haziran beklemdeyim rabbim herkeain gonlune gore versin bnm gibi sayili gunleri olan varmi neler yasiyorsunuz biz calismalara devam edoyoruz canlarim
Insallha canim insallh bu ay guzel haberler ederiz birbirimoze rabbim.isdeyen herkese hayirli saglikli wvlat nasipeylesin bu guzel ayda i saalhh hamisss oluruzzzbenimde 25 haziran cnm 10 gün kaldı aşılama yaptırdım bu ay ara ara çalışmada yapıyoruz :)
beklemedeyiz işte bakalım inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririrz burdan birbirimize canım
Insallha canim insallh bu ay guzel haberler ederiz birbirimoze rabbim.isdeyen herkese hayirli saglikli wvlat nasipeylesin bu guzel ayda i saalhh hamisss oluruzzz
cok uzuldum canim ya rabim sabir versin...
Çok üzüldüm bitanem Allah sabirlar versin.. ama sakin birakma kendini en yakin zamanda yine hamile kalicaksin bak bu sefer bebisin seninle olucak.
göreceğiz :)Bence sallamış ya tutarsa diye Umut fakirin ekmeği neticede
yok faldan fln neret ederim,gaybı allah bilir.Ancak Allah iyi insanlara kalp gözü açıklığını vermiş. söyleyen ve rüya gören benle ilgili bi kaç insan daha var ama bu başka biri , benimle onun sezgisi de bir bide.. Görünce sorarım :)Canım gerçekten kalp gözü açık olabilir ole falcı felan diilse neden olmasın hayırlısı bakalım mümkünse beni de sor bi bakim :) :) :) cicida
sadem..... çok üzüldüm ..... Allah sabır versin ve acilen ruhen ve bedenen toparlanmanı diliyorum. Rabbin bir bildiği var, ona sığınalım..
Bence sallamış ya tutarsa diye Umut fakirin ekmeği neticede
Ayyy canım kıyamam ya üzülme olurmu hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır Rabbim tekrar nasip eder içini ferah tut mübarek ramazan ayında dualarımla seninle
Tamamen nezaman gelicek canım kocişin yanınasagolll ne olsun calisiyoruz hafta sonu dinleniyoruz anca ev temizlik yemek derken...turkiyeden geleli hic keyifim yok anca alisiyorum kocacimin yokluna.hic keyifim yok..sizde ne haber
Oooo bizim hatun atarlı çıktı yavçok basit birşey paylaştım, yazılı olarak kalması için..
evet annelik ile ilgili her düşüncemiz bu topic'te bir umut.
"Umutlar"konusunda bu topicte daha duyarlı ve saygılı olmanı rica ediyorum.
göreceğiz :)
hatun sanalda olsa samimiyete vakit ayırdığı için değer verir, paylaştığı şey ti ye alınırsa atarlanabilir beybisiOooo bizim hatun atarlı çıktı yav
Saygisizca bisiy yazdigimi dusunmuyorum,bir ust yazida sende gayet tiy e almissin zaten benim yorumumu.Sonra ki cikisini anlayamadim.Burda herkesle seviyeli ve saygili bir uslubum oldugu konusunda hic suphem yok. topic senin yazmami istemiyorsan ilisigimi keserim olur biter.Bu sekilde uyarilmak hoş degil...çok basit birşey paylaştım, yazılı olarak kalması için..
evet annelik ile ilgili her düşüncemiz bu topic'te bir umut.
"Umutlar"konusunda bu topicte daha duyarlı ve saygılı olmanı rica ediyorum.