sevgili Fatoş, insanların satırlarda döktükleri seninle paylaştıkları umutlarını ti ye almazsan uyarılmazsın. Uslubunu kendi normlarınla ölçersen hatanı görmen imkansızlaşır. Bana göre benim samimi bir paylaşımımın altına böyle bir yorum patavatsız bir duyarsızlık içeriyordu ve uyarmalıydım. Bunu dile getirdiğim içinde rahatım dilersen kalabilirsin.Saygisizca bisiy yazdigimi dusunmuyorum,bir ust yazida sende gayet tiy e almissin zaten benim yorumumu.Sonra ki cikisini anlayamadim.Burda herkesle seviyeli ve saygili bir uslubum oldugu konusunda hic suphem yok. topic senin yazmami istemiyorsan ilisigimi keserim olur biter.Bu sekilde uyarilmak hoş degil...
sevgili Fatoş, insanların satırlarda döktükleri seninle paylaştıkları umutlarını ti ye almazsan uyarılmazsın. Uslubunu kendi normlarınla ölçersen hatanı görmen imkansızlaşır. Bana göre benim samimi bir paylaşımımın altına böyle bir yorum patavatsız bir duyarsızlık içeriyordu ve uyarmalıydım. Bunu dile getirdiğim içinde rahatım dilersen kalabilirsin.
24 haziranBatları alalım tatlı anne adayları ?
sevgili Fatoş, insanların satırlarda döktükleri seninle paylaştıkları umutlarını ti ye almazsan uyarılmazsın. Uslubunu kendi normlarınla ölçersen hatanı görmen imkansızlaşır. Bana göre benim samimi bir paylaşımımın altına böyle bir yorum patavatsız bir duyarsızlık içeriyordu ve uyarmalıydım. Bunu dile getirdiğim içinde rahatım dilersen kalabilirsin.
ne olsun kiz..artik evdeyiz calistimiz is bitti alamanlar batirdi ortaligi..yarin de sonra evdeyiz yeni is buluna kadar..oylee iste sizde ne var ne yokSlm kızlar nasılsınız nevar neyok bi gelişme varmı nabersiniz?
28 haziranBatları alalım tatlı anne adayları ?
kiyamam ya...biliyim ne desek bos simdi..ceken biliyor anca..Rabim sabir versin canim..dualar seninle..belirsiz
Günaydın canım neden öyle düşünüyosun illa belirtin olmak zorunda değil Allah büyük bekle bakalım inşallah sonuç pozitif olurgünaydın kızlar güzel pazarlar nasılsınızzzz :)
4 gün kaldı adet tarihime ama hiç bi his belirti yok bende sanırım tutmadı bu aşılamaa pfff :/
Canimmm nasilsin neler yapiyorsun durumlar nasil batina ne kaldii yoksunn buralarda ramazan senidemi vurduGünaydın canım neden öyle düşünüyosun illa belirtin olmak zorunda değil Allah büyük bekle bakalım inşallah sonuç pozitif olur
Günaydın canım neden öyle düşünüyosun illa belirtin olmak zorunda değil Allah büyük bekle bakalım inşallah sonuç pozitif olur
İyiyim canım bu ay beklentim yok oyüzden takmıyorum bata 3 gün var rahatımCanimmm nasilsin neler yapiyorsun durumlar nasil batina ne kaldii yoksunn buralarda ramazan senidemi vurdu
Canimm bnmm evet sakin buralar bnm bat 27hazirann bende allahhimdan umut kesilmez insallah minigim benimledir diye umudumu kesmemeye calisiyorum evde yatiyorum hic borsey yapasim gelmiyorİyiyim canım bu ay beklentim yok oyüzden takmıyorum bata 3 gün var rahatımramazan vurmadı canım aramız çok iyi buara pek bi sakin buralar çıt yok kimsede sanırım oyüzden pek giresim gelmiyo Sen nasılsın Senin durumlar nasıl?
Hayırlısı canım benim bir çoğumuzun bat'ı çok yakın bakalım kimler çıkıcak merak ediyorumCanimm bnmm evet sakin buralar bnm bat 27hazirann bende allahhimdan umut kesilmez insallah minigim benimledir diye umudumu kesmemeye calisiyorum evde yatiyorum hic borsey yapasim gelmiyor
selam kizlar..bulardayiz cm..bu aralar keyifim yok..calistim yerde 10 kisi cikis aldik is yok nedeniyle..malesef..biraz kafam bozuktu..is olmunca esimi de getiremiyom..simdilik ise girmicem augustosta ordu ya gidicem 5 hafta nasipse..artik geri donuste ise gircem..bakalim..bu arada bat 28-29 bakalim...goguslerim sanki buyumus biraz herkes diyor..yanlardan hafif batmalar oluyor..ates hep 36:6-8--36:9-37 arasiİyiyim canım bu ay beklentim yok oyüzden takmıyorum bata 3 gün var rahatımramazan vurmadı canım aramız çok iyi buara pek bi sakin buralar çıt yok kimsede sanırım oyüzden pek giresim gelmiyo Sen nasılsın Senin durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?