Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarim nasilsiniz bnm bu ay 27haziran bat calismalar gun asiri durumlari guzel gidiyor simdilik ama bnm takvima gore dun yumrtlama baslangicim galiba bu ay yumutlama olmadi bende cunku hic hassasiyetlik bir durumum yok ne goguslerde nede karnimda ;(sizce yumurtlamama gibi durum varmi
ve cok abes olucak ama eşimden soğudum suan gıcık kapıyorum ona ne yapsa batıyo :) cicida
Selam canimmm aynwn vallhi bu ay catlama olmamis olabilir ama akintim cogaldi iki gundur cok sukur goguslreimde hassas sayilir simdilik neler yapiyosun tatliskomm bn gun asiri yasamaya calisiyorim esimi bu ay biraz daha yorucam allhim affetsin mubarek ayda ama o benim dinen de kocam umarim yanlis dusinmuyorumda raabbim hepimizin gonlune gore versin bir an once evlat hayiorli saglikli evlat nasip etsin 6deneme bnmmerhaba canım benım bat 24 hazıran aynı sekılde bende yumurtlama takıbı yaptım ama hıc bır belırtı bısey yok yanı ya
Bende de aynı sorun var coraspin kullanıyorum gebe kalabilmek için hamile iken de devam edecekmiş imKızlar kan testi yaptırdım negatif. Adetime 3gün var. Bende pihtilasma oldugu icin erken baktirmam gerekiyor igne baslicaz cunku. Bir dahaki aya kaldi artik denemeler. Umarim sizin iyi haberlerinizi alirim.
Ben regl oldum 4 gün gecikmeyle geldi.Bugün reglimin 3.günü.Bat 8 Temmuz olarak değiştigünaydın kızlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize
nasılsınız herşey yolunda mıı
benim yine hafif kasık ağrılarım var onun dışında pek bişey hissetmiyorum. acaba aşılamam tuttumu çok merak ediyorumm ama bunuda öğrenmeme daha 12 gün var nasıl beklicemm hiç bilmiyorumm
inşallah tutmuşturda daha fazla uğraştırmaz bu bebiş beni hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorum canlar
Ben regl oldum 4 gün gecikmeyle geldi.Bugün reglimin 3.günü.Bat 8 Temmuz olarak değişti
Insallh canimm insallhh allah gonlumuze gore versin canimmm bnm bizdede calismalar guzel gidiyorYa canım sonucta onlar bizim eslerimiz boyle dusunme hem hayırlı bir ayda gelicekler bebislerimiz. Biz pas geçtik 2 gün artık taaaaaa bidahaki aya olmassa bakicaz çünkü bu yumurtlama döneminde çok deneme oldu inşallah olur
Bende bebe aspirini ve folbiol kullaniyorum. Ama hamile kalınca 0.6lık heparin iğne kullanmam lazım. O sebeple her ay adetten 2 gun once kan testi yaptirmam gerekiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım.Bende de aynı sorun var coraspin kullanıyorum gebe kalabilmek için hamile iken de devam edecekmiş im
Amin canımBende bebe aspirini ve folbiol kullaniyorum. Ama hamile kalınca 0.6lık heparin iğne kullanmam lazım. O sebeple her ay adetten 2 gun once kan testi yaptirmam gerekiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım.
Canimm ne oldu niye kanaman var;(kanamam var kızlar
bebeğimm geldiği gibi gidiyor cennletee
ne oldu ki doktora gittimi..belki normal bir kanamadir..kanamam var kızlar
insallah canim..hayirlisisize bişe anlatcam kızlar yahu bir arkadaşım var. Kızın gönül gözü açık. Geçen sene bi arkı rüyasında hamile görmüş sonra hemen hamile kalmş öğretmen arkadaşımız. Bana 3 aydır diyo ki sen çok sıcak bir günde hamile olduğunu öğrenceksin. bi kağıt istedi yeni evimi çizdi, girişte wc var dedi fln, doğru yani şaka gibi. o wcde öğreneceksin dedi. bende gülüyorum tabi fal fln baktırmayı da hiç sevmem bu arada, günahının bedelini biliyorum ve korkuyorum. ama bu çok anlık gelişti.geçende diyor ki ağustosta öğrenceksin sen fln. Haydaaa dedim. Buraya sizle paylaşmak ve unutmamak için yazıyorum,bakalım kıza hakkaten Allahtan malum olmuş mu
sagolll ne olsun calisiyoruz hafta sonu dinleniyoruz anca ev temizlik yemek derken...turkiyeden geleli hic keyifim yok anca alisiyorum kocacimin yokluna.hic keyifim yok..sizde ne haberSlm canım herşey aynı senden naber hayırlı cumalar kuzum
Canim son durumun ne nasil oldun? Inşallah bebeğin hala seninledir...kanamam var kızlar