Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

merhaba kızlar bende bu ay denemelere baslayanlardanım. bat 24 hazıran ınsallah sewınclı haberlerımız olur

merhaba canım benım bat 24 hazıran aynı sekılde bende yumurtlama takıbı yaptım ama hıc bır belırtı bısey yok yanı ya

merhaba canım benım bat 24 hazıran aynı sekılde bende yumurtlama takıbı yaptım ama hıc bır belırtı bısey yok yanı ya
Selam canimmm aynwn vallhi bu ay catlama olmamis olabilir ama akintim cogaldi iki gundur cok sukur goguslreimde hassas sayilir simdilik neler yapiyosun tatliskomm bn gun asiri yasamaya calisiyorim esimi bu ay biraz daha yorucam allhim affetsin mubarek ayda ama o benim dinen de kocam umarim yanlis dusinmuyorumda raabbim hepimizin gonlune gore versin bir an once evlat hayiorli saglikli evlat nasip etsin 6deneme bnm

Kızlar kan testi yaptırdım negatif. Adetime 3gün var. Bende pihtilasma oldugu icin erken baktirmam gerekiyor igne baslicaz cunku. Bir dahaki aya kaldi artik denemeler. Umarim sizin iyi haberlerinizi alirim.

Ya canım sonucta onlar bizim eslerimiz boyle dusunme hem hayırlı bir ayda gelicekler bebislerimiz. Biz pas geçtik 2 gün artık taaaaaa bidahaki aya olmassa bakicaz çünkü bu yumurtlama döneminde çok deneme oldu inşallah olur

Kızlar kan testi yaptırdım negatif. Adetime 3gün var. Bende pihtilasma oldugu icin erken baktirmam gerekiyor igne baslicaz cunku. Bir dahaki aya kaldi artik denemeler. Umarim sizin iyi haberlerinizi alirim.
Bende de aynı sorun var coraspin kullanıyorum gebe kalabilmek için hamile iken de devam edecekmiş im

günaydın kızlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize
nasılsınız herşey yolunda mıı

benim yine hafif kasık ağrılarım var onun dışında pek bişey hissetmiyorum. acaba aşılamam tuttumu çok merak ediyorumm ama bunuda öğrenmeme daha 12 gün var nasıl beklicemm hiç bilmiyorumm
inşallah tutmuşturda daha fazla uğraştırmaz bu bebiş beni hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorum canlar

Ben regl oldum 4 gün gecikmeyle geldi.Bugün reglimin 3.günü.Bat 8 Temmuz olarak değişti

Ben regl oldum 4 gün gecikmeyle geldi.Bugün reglimin 3.günü.Bat 8 Temmuz olarak değişti

hadi bakalım kuzumm bu ay daha sıkı çalışmalara devam :) ben aşılama yaptırdığım halde çalışmalarıda bırakmadım bakalım inşallah bu ay güzel sonucu alırım. alamazsamda 1 ay ara verip yeni bir dr.la başlamayı düşünüyorum tedaviye. ama inşallah gerek kalmadan gelmiştir bu ay bebiş allahım kabul et dualarımızı nolur...

Insallh canimm insallhh allah gonlumuze gore versin canimmm bnm bizdede calismalar guzel gidiyor

Bende de aynı sorun var coraspin kullanıyorum gebe kalabilmek için hamile iken de devam edecekmiş im
Bende bebe aspirini ve folbiol kullaniyorum. Ama hamile kalınca 0.6lık heparin iğne kullanmam lazım. O sebeple her ay adetten 2 gun once kan testi yaptirmam gerekiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım.

insallah canim..hayirlisi

Canım gerçekten kalp gözü açık olabilir ole falcı felan diilse neden olmasın hayırlısı bakalım mümkünse beni de sor bi bakim :) :) :) cicida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…