How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canimcigimmm insallhh umudunu seveyim seninn insallhh canimm allhimm sana bana bu umutla bekleyen herkese bebis nasip eylesin.. bnde ovu testini dusundum ama oda kafamizi karustiracak diye hic isine girmek isdemiyorum acikcasi canikoo birde gun asiri olunca gerek gormuyorumm allhim hakkimizda hayirlisini versin nasilsinnn bebisim batin ne zaman aynimiyiz gun olarak haziran27
Kuzucum aminnn inşallah tatlım, 30 mayısta adet olmuştum ogünden sonra daha ilk defa bugün çalıştık :KK70: daha doğrusu start verdik tembeliyiz bi türlü çalışamıyoz denk gelmiyo :KK45: takvim bat 24 haziran diyo canım hemen hemen aynıyız zaten :KK66: hayırlısı bakalım ama hiç içimde his yok bu ay için (kendime) :KK12:

hayirlisi canim..olucaksa olur olmasa de yapilcak bir sey yok..rabim saglik versin..saglik oldumu ilaki olur bir gun..:KK200: sende umutu kaybetme hic beli olmaz unmadin an de olcak goreceksin..biz uzaktayiz gunler denk gelmiyor..sizin isiniz daha kolay :KK73: herseyi nasip
Aynen öyle canım çok önemsemiyorum napim zaten Rabbim isterse olur istemezse kendimi yırtmanın da bi anlamı yok herşeyin hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı ;)

Günaydın Arkadaşlar..
Benim SAT 7 Haziran ve hala adet olmadım.Bu sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm.Hemde o kadar net bir tek çizgi ki ,acaba hayalet çizgi çıkarmı diye bakmatan şaşı oldum:KK70:Ama çıkmadı:110:Şimdi adetin gelmesini bekliycez:63:
Benim yaşadığımı yaşamışın hayatım :D bende çok net olan o iğrenç tek çizgiyi görüp hayalet çizgi çıkıcakmı diye bakınıp durmuştum sonrada beklemiştim bi türlü gelmeyen kandırıkçıııı adeti :KK45:

Kuzucum aminnn inşallah tatlım, 30 mayısta adet olmuştum ogünden sonra daha ilk defa bugün çalıştık :KK70: daha doğrusu start verdik tembeliyiz bi türlü çalışamıyoz denk gelmiyo :KK45: takvim bat 24 haziran diyo canım hemen hemen aynıyız zaten :KK66: hayırlısı bakalım ama hiç içimde his yok bu ay için (kendime) :KK12:
Gunaydin canim bnm hayirlisi benimde bu ay icimde o his yok inanki ama hayirlsi ne yapalim var bundada bi hayir

Benim yaşadığımı yaşamışın hayatım :KK70: bende çok net olan o iğrenç tek çizgiyi görüp hayalet çizgi çıkıcakmı diye bakınıp durmuştum sonrada beklemiştim bi türlü gelmeyen kandırıkçıııı adeti :KK45:
Ya belirti olsa test yanlış diycem de hiç bir belirtimde yok,kasıklarda batma dısında:KK53:

Selam kızlar nasilsiniz ♡
bu sabah asilamam yapildi ilk kez yaptirdim ve acikcasi biraz can yakici birseymis agrim ve sancim oldu kendimide kasmis olabilirim belki birazdan ondandir. Neyseki sag salim atlattik bunuda simdi sonucu beklemekten baska caremiz yok. Gerci doktorum cuma iliski onerdi bi tane daha ve haftaya persembe gunu progesteron hormonuma bakmak icin istersen gel dedi yumurtalarimin saglikli catlayip catlamadigini o hormon sayesinde ogrenicekmisiz. BAT'ta 25 haziran insallah guzel haberler alirim cektigimiz bunca aci ve bekleyise deger rabbim bizimde yüzümüze guler inşallah Allahim isteyen herkeslere nasip etsin Amin...

bu sabah asilamam yapildi ilk kez yaptirdim ve acikcasi biraz can yakici birseymis agrim ve sancim oldu kendimide kasmis olabilirim belki birazdan ondandir. Neyseki sag salim atlattik bunuda simdi sonucu beklemekten baska caremiz yok. Gerci doktorum cuma iliski onerdi bi tane daha ve haftaya persembe gunu progesteron hormonuma bakmak icin istersen gel dedi yumurtalarimin saglikli catlayip catlamadigini o hormon sayesinde ogrenicekmisiz. BAT'ta 25 haziran insallah guzel haberler alirim cektigimiz bunca aci ve bekleyise deger rabbim bizimde yüzümüze guler inşallah Allahim isteyen herkeslere nasip etsin Amin...
Hayırlı olsun canım..

Canımmm çok geçmiş olsun tahmin ediyodum zaten aşılamanın zor olacağını :KK43: neyse atlattın inşallah sonuç hayırlı olur okadar sıkıntıya değer güzel bi haber alırsın inşallah çok merakla takip edicem seni kuzum :KK66:

Canımmm çok geçmiş olsun tahmin ediyodum zaten aşılamanın zor olacağını :KK43: neyse atlattın inşallah sonuç hayırlı olur okadar sıkıntıya değer güzel bi haber alırsın inşallah çok merakla takip edicem seni kuzum :KK66:
Sağolasın bitanem aynen atlattim dr bugün istirahat onerdi yarin normal yasantina donebilirsin dedi hala hafif bi baskili agrim var ama oda gecer insallah. Umarim bu ay guzel haberleri hep birlikte aliriz ♡

Sağolasın bitanem aynen atlattim dr bugün istirahat onerdi yarin normal yasantina donebilirsin dedi hala hafif bi baskili agrim var ama oda gecer insallah. Umarim bu ay guzel haberleri hep birlikte aliriz ♡
İnşallah canım Allahtan hayırlısı bakalım bu ay neler olucak bu topikte ;) git gide hamiş artıyo :D

hadi hayirlisi olsun canim insallah ilk hamilelik haberi senden gelir bu ay pesinden de biz geliriz :)

hadi hayirlisi olsun canim insallah ilk hamilelik haberi senden gelir bu ay pesinden de biz geliriz :)

Inşallah canim benim dualarim hepimiz icin. Inanin asilamadan sonra yarim saat yatmami soylediler yalniz basima o sekilde yatarken aklimda hep sizler vardiniz hep dua ettim hepimiz icin Allah buyuk insallah bizimde dualarimizi kabul edecek ♡

Back