- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Hayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberi verirsin bize :)Hoşbuldum canım. Perşembe günü kan tahlili yapıcam ben de. 2 günüm kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberi verirsin bize :)Hoşbuldum canım. Perşembe günü kan tahlili yapıcam ben de. 2 günüm kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kuzucum aminnn inşallah tatlım, 30 mayısta adet olmuştum ogünden sonra daha ilk defa bugün çalıştık daha doğrusu start verdik tembeliyiz bi türlü çalışamıyoz denk gelmiyo takvim bat 24 haziran diyo canım hemen hemen aynıyız zaten hayırlısı bakalım ama hiç içimde his yok bu ay için (kendime)Canimcigimmm insallhh umudunu seveyim seninn insallhh canimm allhimm sana bana bu umutla bekleyen herkese bebis nasip eylesin.. bnde ovu testini dusundum ama oda kafamizi karustiracak diye hic isine girmek isdemiyorum acikcasi canikoo birde gun asiri olunca gerek gormuyorumm allhim hakkimizda hayirlisini versin nasilsinnn bebisim batin ne zaman aynimiyiz gun olarak haziran27
Aynen öyle canım çok önemsemiyorum napim zaten Rabbim isterse olur istemezse kendimi yırtmanın da bi anlamı yok herşeyin hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısıhayirlisi canim..olucaksa olur olmasa de yapilcak bir sey yok..rabim saglik versin..saglik oldumu ilaki olur bir gun.. sende umutu kaybetme hic beli olmaz unmadin an de olcak goreceksin..biz uzaktayiz gunler denk gelmiyor..sizin isiniz daha kolay herseyi nasip
Merhaba canım aramıza hoşgeldin bakalımselam kızlar. ben de başladım bu ay itibarıyle. doktorum adetin 12. ve 18. günleri arası 36 saat arayla ilişki olmalı dedi. hayırlısı bakalım.
Benim yaşadığımı yaşamışın hayatım bende çok net olan o iğrenç tek çizgiyi görüp hayalet çizgi çıkıcakmı diye bakınıp durmuştum sonrada beklemiştim bi türlü gelmeyen kandırıkçıııı adetiGünaydın Arkadaşlar..
Benim SAT 7 Haziran ve hala adet olmadım.Bu sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm.Hemde o kadar net bir tek çizgi ki ,acaba hayalet çizgi çıkarmı diye bakmatan şaşı oldumAma çıkmadıŞimdi adetin gelmesini bekliycez
Gunaydin canim bnm hayirlisi benimde bu ay icimde o his yok inanki ama hayirlsi ne yapalim var bundada bi hayirKuzucum aminnn inşallah tatlım, 30 mayısta adet olmuştum ogünden sonra daha ilk defa bugün çalıştık daha doğrusu start verdik tembeliyiz bi türlü çalışamıyoz denk gelmiyo takvim bat 24 haziran diyo canım hemen hemen aynıyız zaten hayırlısı bakalım ama hiç içimde his yok bu ay için (kendime)
Ya belirti olsa test yanlış diycem de hiç bir belirtimde yok,kasıklarda batma dısındaBenim yaşadığımı yaşamışın hayatım bende çok net olan o iğrenç tek çizgiyi görüp hayalet çizgi çıkıcakmı diye bakınıp durmuştum sonrada beklemiştim bi türlü gelmeyen kandırıkçıııı adeti
Evet negatif çıktı dr. Bi hafta daha bekle geç döllenme olabilir yine negatif çıkarsa adet söktürücü kullan dedi.sonuc nedir geldimi kan sonucu
Hayırlı olsun canım..Selam kızlar nasilsiniz ♡
bu sabah asilamam yapildi ilk kez yaptirdim ve acikcasi biraz can yakici birseymis agrim ve sancim oldu kendimide kasmis olabilirim belki birazdan ondandir. Neyseki sag salim atlattik bunuda simdi sonucu beklemekten baska caremiz yok. Gerci doktorum cuma iliski onerdi bi tane daha ve haftaya persembe gunu progesteron hormonuma bakmak icin istersen gel dedi yumurtalarimin saglikli catlayip catlamadigini o hormon sayesinde ogrenicekmisiz. BAT'ta 25 haziran insallah guzel haberler alirim cektigimiz bunca aci ve bekleyise deger rabbim bizimde yüzümüze guler inşallah Allahim isteyen herkeslere nasip etsin Amin...
Kısmet artık bi daha aya canım..Evet negatif çıktı dr. Bi hafta daha bekle geç döllenme olabilir yine negatif çıkarsa adet söktürücü kullan dedi.
Hayırlı olsun canım..
Canımmm çok geçmiş olsun tahmin ediyodum zaten aşılamanın zor olacağını neyse atlattın inşallah sonuç hayırlı olur okadar sıkıntıya değer güzel bi haber alırsın inşallah çok merakla takip edicem seni kuzumSelam kızlar nasilsiniz ♡
bu sabah asilamam yapildi ilk kez yaptirdim ve acikcasi biraz can yakici birseymis agrim ve sancim oldu kendimide kasmis olabilirim belki birazdan ondandir. Neyseki sag salim atlattik bunuda simdi sonucu beklemekten baska caremiz yok. Gerci doktorum cuma iliski onerdi bi tane daha ve haftaya persembe gunu progesteron hormonuma bakmak icin istersen gel dedi yumurtalarimin saglikli catlayip catlamadigini o hormon sayesinde ogrenicekmisiz. BAT'ta 25 haziran insallah guzel haberler alirim cektigimiz bunca aci ve bekleyise deger rabbim bizimde yüzümüze guler inşallah Allahim isteyen herkeslere nasip etsin Amin...
Sağolasın bitanem aynen atlattim dr bugün istirahat onerdi yarin normal yasantina donebilirsin dedi hala hafif bi baskili agrim var ama oda gecer insallah. Umarim bu ay guzel haberleri hep birlikte aliriz ♡Canımmm çok geçmiş olsun tahmin ediyodum zaten aşılamanın zor olacağını neyse atlattın inşallah sonuç hayırlı olur okadar sıkıntıya değer güzel bi haber alırsın inşallah çok merakla takip edicem seni kuzum
İnşallah canım Allahtan hayırlısı bakalım bu ay neler olucak bu topikte git gide hamiş artıyoSağolasın bitanem aynen atlattim dr bugün istirahat onerdi yarin normal yasantina donebilirsin dedi hala hafif bi baskili agrim var ama oda gecer insallah. Umarim bu ay guzel haberleri hep birlikte aliriz ♡
Artsin artsin valla çok seviniyorum guzel haberleri alınca mutlu oluyorum canimm :)İnşallah canım Allahtan hayırlısı bakalım bu ay neler olucak bu topikte git gide hamiş artıyo
hadi hayirlisi olsun canim insallah ilk hamilelik haberi senden gelir bu ay pesinden de biz geliriz :)Selam kızlar nasilsiniz ♡
hadi hayirlisi olsun canim insallah ilk hamilelik haberi senden gelir bu ay pesinden de biz geliriz :)
Stres yapma cnm rahatlat kendini sakince bekle stres cok etkiliyor herseyiGunduz akintiyla beraber ip kadar bi kirmizi gordum daha da bisiy gelmedi noluyo anlamadim