Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Senin durum tam olarak ney canım ya şuanda? Buara çok yoğun giremediğim için kaçırdım
Hahaha ben bi anlasam benim durumuSon adet tarihim 12Mayıs batım 07hazirandı ve adet olmadım sadece dün çok az akıntı ile pembe bi kanımsı bişiy geldi peçeteye.(Yani adet üzerinden 4 gün geçti)Bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.Ne hamileyim ne de regliyimBu durumu bi doktor açıklasa bana iyi olacak.O yüzden yarın doktora gidicem canım.

Kan testi yap kurtul canım ne strese girip duruyosun yarını bekleme bile

Kızlar dun doktora gittim ara kanamadan sonra durum ne diye sağda 15 mmlik bir yumurta gördü rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi bende bu degerlenebilirmi yani olurmu dedim olabilir yumurtan 5 güne çatlar dedi bende dun aksam süt buharı yaptım yine leken geldi şuan yok ama akintim var baya bilgisi olan yada bisi anlayan bana anlatabilir mi acaba

cnm süt buharını biraz anlatırmısın yapan kişiden dinleyelim ara kanamada ilginç olmuş doktor nasıl bi açıklama yapıyor ? bat neydi

Ben kendimi bu ay için eliyorum kızlar bakalım aranızdan kim olcak
bu ay bnmde performansım çok düşük. hiç düşündüğüm gibi olmuyor. Kısmet işte. Biz planlıyoruzda gerçek plan Yaradanda. İnş en hayırlı zamanda kucağımıza alırız. bat nedir panterim ? Benim 3 temmuz.Daha 2 kere çalıştım.

size bişe anlatcam kızlar yahu bir arkadaşım var. Kızın gönül gözü açık. Geçen sene bi arkı rüyasında hamile görmüş sonra hemen hamile kalmş öğretmen arkadaşımız. Bana 3 aydır diyo ki sen çok sıcak bir günde hamile olduğunu öğrenceksin. bi kağıt istedi yeni evimi çizdi, girişte wc var dedi fln, doğru yani şaka gibi. o wcde öğreneceksin dedi. bende gülüyorum tabi fal fln baktırmayı da hiç sevmem bu arada, günahının bedelini biliyorum ve korkuyorum. ama bu çok anlık gelişti.geçende diyor ki ağustosta öğrenceksin sen fln. Haydaaa dedim. Buraya sizle paylaşmak ve unutmamak için yazıyorum,bakalım kıza hakkaten Allahtan malum olmuş mu

Bence sallamış ya tutarsa diye Umut fakirin ekmeği neticede

Canım ben perşembe ve pazar akşamları 4 kilo süte 2 demet maydanoz 1 kilo arpayı kaynatıp 1 saat oturuyorum sonra da ilişki bana anlatan bi şekilde söyledi bakalım kısmetse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…