Ay inşaallah yaa..Stres yapma cnm rahatlat kendini sakince bekle stres cok etkiliyor herseyi
insallah hamiş cikarsin ♡
Üstüne görme olabilir tabiki %10 ihtimalle ama onun kanaması adetle aynı değilKızlar ya ara kanamadan sonra hamile kalma şansı varmıdır acep
Senin durum tam olarak ney canım ya şuanda? Buara çok yoğun giremediğim için kaçırdımGunduz akintiyla beraber ip kadar bi kirmizi gordum daha da bisiy gelmedi noluyo anlamadim
Hahaha ben bi anlasam benim durumuSenin durum tam olarak ney canım ya şuanda? Buara çok yoğun giremediğim için kaçırdım
Kan testi yap kurtul canım ne strese girip duruyosun yarını bekleme bileHahaha ben bi anlasam benim durumuSon adet tarihim 12Mayıs batım 07hazirandı ve adet olmadım sadece dün çok az akıntı ile pembe bi kanımsı bişiy geldi peçeteye.(Yani adet üzerinden 4 gün geçti)Bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.Ne hamileyim ne de regliyim Bu durumu bi doktor açıklasa bana iyi olacak.O yüzden yarın doktora gidicem canım.
Slm canım herşey aynı senden naberslm cicişler nasil siniz bakim.. allah daima iyilik versin..simdiden hayirli cuma olsun
Gitmeme gerek kalmadı kırmızılar sağlam bi şekilde geldi canımKan testi yap kurtul canım ne strese girip duruyosun yarını bekleme bile
Hayırlısı olsun canım belki denk gelmemiştir, bi sonraki aya inşallah olurGitmeme gerek kalmadı kırmızılar sağlam bi şekilde geldi canımAma neden olmadığına dair gitmem lazım çünkü bu ayla birlikte 7.denemede başarısız olmuş oldu
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
Hayırlısı olsun canım belki denk gelmemiştir, bi sonraki aya inşallah olur
cnm süt buharını biraz anlatırmısın yapan kişiden dinleyelimKızlar dun doktora gittim ara kanamadan sonra durum ne diye sağda 15 mmlik bir yumurta gördü rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi bende bu degerlenebilirmi yani olurmu dedim olabilir yumurtan 5 güne çatlar dedi bende dun aksam süt buharı yaptım yine leken geldi şuan yok ama akintim var baya bilgisi olan yada bisi anlayan bana anlatabilir mi acaba
hadi hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza.selam kızlar. ben de başladım bu ay itibarıyle. doktorum adetin 12. ve 18. günleri arası 36 saat arayla ilişki olmalı dedi. hayırlısı bakalım.
bu ay bnmde performansım çok düşük. hiç düşündüğüm gibi olmuyor. Kısmet işte. Biz planlıyoruzda gerçek plan Yaradanda. İnş en hayırlı zamanda kucağımıza alırız. bat nedir panterim ? Benim 3 temmuz.Daha 2 kere çalıştım.Ben kendimi bu ay için eliyorum kızlar bakalım aranızdan kim olcak
Bence sallamış ya tutarsa diyesize bişe anlatcam kızlaryahu bir arkadaşım var. Kızın gönül gözü açık. Geçen sene bi arkı rüyasında hamile görmüş sonra hemen hamile kalmş öğretmen arkadaşımız. Bana 3 aydır diyo ki sen çok sıcak bir günde hamile olduğunu öğrenceksin. bi kağıt istedi yeni evimi çizdi, girişte wc var dedi fln, doğru yani şaka gibi. o wcde öğreneceksin dedi. bende gülüyorum tabi fal fln baktırmayı da hiç sevmem bu arada, günahının bedelini biliyorum ve korkuyorum. ama bu çok anlık gelişti. geçende diyor ki ağustosta öğrenceksin sen fln. Haydaaa dedim. Buraya sizle paylaşmak ve unutmamak için yazıyorum,bakalım kıza hakkaten Allahtan malum olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?