Canim hayirli olsun bende bikac kez meryem suresini okudum allah banada nasip eder ins suan yatiyorum migdem bulaniyo ve cok usuyorum sapsarida akintim geliyo ama fitil kullandigim icin hamilelige yormak istemiyorum adetime 2gun kaldi sence test yapiyimmi bndebende kafaya çok takıyordum, sürekli onun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu diye deliriyordum. Özellikle benden sonra evlenenlerin olduğu zaman. Evlendiğimden beri hiç korunmadım 19. ayım bu ay. Hep Allahım doğru zamanı biliyor ve bekliyor diyordum kendi kendime. Bu ay taşındık, taşınma işleri görümcemin düğünü falan derken cuma günü çok kötü oldum mide bulantısı koku hassasiyeti, annem benden habersiz bana test aldı. Yine yapmıcam dedim, hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Israr etti illa yap diye, kaç kere yaptıysam hemen kafam rahatlıyor ve adet oluyordum. Girdim banyoya ve iki çizgi birden 30 saniye içinde belirdi. Neye uğradığımı şaşırdım ağlamaya başladım.. Bi de bu ay meryem suresini okudum Kur'andan Türkçesini de okudum gözyaşları içinde.. Yaptığım tek şey buydu
Esim calismama izin vermiyor..rabbim istiyen herkese vesin ama bu ay folikasite bende basladim eger hamile kalirsan bebegin gelisimine faydasi var mutlaka kullan bir zarari yok saanaCanim eğer calisabikiyisan calis bi ise gir hem kafan dagilir hemde tedavin için para biriktirebilirsin ben ilaç kullanmadim hic küçük bi kist vardi fitil verdi kullanmadim çok antibiyotik verdi içinde uçtane vardi kkontrole gittim geçmiş dedi neyse aradan zaman geçti gene ayni sol tarafim agrimaya basladi ayni doktora gittim gene bisey yok dedi ama sanki polikistik över baslangici var dedi ben çok korktum o an heycanlandim sonra dediki oladabilir olmayadabilr sinirdasin dedi kilo alma dedi EE yani pko muyum dilmiyim bilmiyorum korunmayali 4 ay oluyor iste ilaç olan hic kulanmadim folik asit verdi bi tek onuda kullanmadim zaten
Tmm cnm ikimizde yazalim rabbim nasip etsin bizede insBende baslicam bugün artik folik asite hayirlisi Rabbim tez zamanda kavustursun insalh ama hamile kalirsam İKK buraya yazicam
Canim hayirli olsun bende bikac kez meryem suresini okudum allah banada nasip eder ins suan yatiyorum migdem bulaniyo ve cok usuyorum sapsarida akintim geliyo ama fitil kullandigim icin hamilelige yormak istemiyorum adetime 2gun kaldi sence test yapiyimmi bnde
teşekkür ederim canım inşallahTuba canim hayirli olsun cok sevindim darisi basimiza
sıteye yenı uye oldum zıyaretcı olarak takıp edıyodum ama bı arkadasım uye ol dedı ıyıkıde olmusum anında cevp geldı bıle :) ben 1 sene 1 aylık evlıyım 9 ay kadar korunduk mayısın sonunda bıraktık korunmayı bu 4.ayım olucak bakalım ınsalah hamıs olurum bende sız ne kadrlık evlısınız ne kadardır ıstıyosunuz
Allah anali babali buyutsun kucagin almayi nasip etsin tmm cnm test yapmiycam zaten size soru sordugumdan beri uyuyorum hastayimbence yapma şimdi gününü geçtikten sonra yap, belirti arama benden tavsiye, bende çok belirti arardım önceden hep hüsran oldu bu ay hiç belirti aramadım hiç ihtimal vermedim ama gelmiş meleğim
teşekkür ederim canım inşallah
cnm yaptrdk tabi yaptrmaz olur myz ? biz hic kornmadk hep doktorlardaydk bu zamana kadarKardes bende 13aylik evliyim benimde bebegim olmuyo ama doktor muanede bi sorun gormuyo esiminde tum testleri normalmis siz ayrintili muane yaptirdinizmi esinizle rabbim ikimizede anne olmayi nasip eder ins
günün gecti mi ? test yaptn mı ?Galiba usuttum mide bulandim ondan lsa gerek bugun soguk alginligi hapida icicem cunku artik inanmiyrum hamile olduguma;(
Ne kadar evlisin cnm ne kadardır istyngünün gecti mi ? test yaptn mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?