hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

bende kafaya çok takıyordum, sürekli onun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu diye deliriyordum. Özellikle benden sonra evlenenlerin olduğu zaman. Evlendiğimden beri hiç korunmadım 19. ayım bu ay. Hep Allahım doğru zamanı biliyor ve bekliyor diyordum kendi kendime. Bu ay taşındık, taşınma işleri görümcemin düğünü falan derken cuma günü çok kötü oldum mide bulantısı koku hassasiyeti, annem benden habersiz bana test aldı. Yine yapmıcam dedim, hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Israr etti illa yap diye, kaç kere yaptıysam hemen kafam rahatlıyor ve adet oluyordum. Girdim banyoya ve iki çizgi birden 30 saniye içinde belirdi. Neye uğradığımı şaşırdım ağlamaya başladım.. Bi de bu ay meryem suresini okudum Kur'andan Türkçesini de okudum gözyaşları içinde.. Yaptığım tek şey buydu

Canim hayirli olsun bende bikac kez meryem suresini okudum allah banada nasip eder ins suan yatiyorum migdem bulaniyo ve cok usuyorum sapsarida akintim geliyo ama fitil kullandigim icin hamilelige yormak istemiyorum adetime 2gun kaldi sence test yapiyimmi bnde

Canim eğer calisabikiyisan calis bi ise gir hem kafan dagilir hemde tedavin için para biriktirebilirsin ben ilaç kullanmadim hic küçük bi kist vardi fitil verdi kullanmadim çok antibiyotik verdi içinde uçtane vardi kkontrole gittim geçmiş dedi neyse aradan zaman geçti gene ayni sol tarafim agrimaya basladi ayni doktora gittim gene bisey yok dedi ama sanki polikistik över baslangici var dedi ben çok korktum o an heycanlandim sonra dediki oladabilir olmayadabilr sinirdasin dedi kilo alma dedi EE yani pko muyum dilmiyim bilmiyorum korunmayali 4 ay oluyor iste ilaç olan hic kulanmadim folik asit verdi bi tek onuda kullanmadim zaten

[QUOTcani489, member: 104094"]bende kafaya çok takıyordum, sürekli onun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu diye deliriyordum. Özellikle benden sonra evlenenlerin olduğu zaman. Evlendiğimden beri hiç korunmadım 19. ayım bu ay. Hep Allahım doğru zamanı biliyor ve bekliyor diyordum kendi kendime. Bu ay taşındık, taşınma işleri görümcemin düğünü falan derken cuma günü çok kötü oldum mide bulantısı koku hassasiyeti, annem benden habersiz bana test aldı. Yine yapmıcam dedim, hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum. Israr etti illa yap diye, kaç kere yaptıysam hemen kafam rahatlıyor ve adet oluyordum. Girdim banyoya ve iki çizgi birden 30 saniye içinde belirdi. Neye uğradığımı şaşırdım ağlamaya başladım.. Bi de bu ay meryem suresini okudum Kur'andan Türkçesini de okudum gözyaşları içinde.. Yaptığım tek şey buydu [/QUOTE]
Tuba canim hayirli olsun cok sevindim darisi basimiza

Esim calismama izin vermiyor..rabbim istiyen herkese vesin ama bu ay folikasite bende basladim eger hamile kalirsan bebegin gelisimine faydasi var mutlaka kullan bir zarari yok saana

Bende baslicam bugün artik folik asite hayirlisi Rabbim tez zamanda kavustursun insalh ama hamile kalirsam İKK buraya yazicam

bence yapma şimdi gününü geçtikten sonra yap, belirti arama benden tavsiye, bende çok belirti arardım önceden hep hüsran oldu bu ay hiç belirti aramadım hiç ihtimal vermedim ama gelmiş meleğim

Tuba canim hayirli olsun cok sevindim darisi basimiza
teşekkür ederim canım inşallah

Eee bende gecen ay ihtimal vernemistim aklima getirmemistim ama kalmadim

canm bi uğraş lazım ben tedaviyle hamile kalan biriyim kaç aydır düşünüyoduk olmuyodu sonra abimin düğünü vardı daldım düğün hazırlığına arada verdik çalışmalara düğünde hamile olmamak için hatta korunuyoduk düğünden 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim tedavisiz şok oldum çalışıyomusun bilmiyorum ama uğraşacak kafanı dağıtacak birşeyler bul en kısa zamanda olur inşallah

Calisiyorum ya bide ama eve gelince bide haftasonlari aklima geliyo evde kalinca yani

Merhabalar,

Kardeşimde 2 yıllık evlı daha yenı çocuk duşundu acaba olacakmı vs sorular bızımde kafamızdan çıkmadı.Çok şukur cok ıyı bır doktorumuz var alanında uzman zaten konuşmaları ıle sızı rahatlatıyor.Kardesım suanda da 2 aylık hamıle :)Yanlıs anlamayında belkı farklı bır sorun vardır.Cunku bızım bır akraba 2 yıl çocuk dusunmedı kadın ılacla korundu meğer adamın sperm lerı yokmuş (( yanı boşuna o ılacları yutmuş dılersenız hocamın adresını vereyim prof mükemmel otesı bır doktor ben ılk once Allaha sonra bu hocama guvenıyorum hatta burdan bı bayanada bu konuda yardım etmıstım çok teşekkür etmıstı bana hatta telefon ılede gorusmustuk :)
Hayırlı aksamlari

Tabi olabilir hangi şehir hangi doktor hangi hastane :) tessekurler

Allah anali babali buyutsun kucagin almayi nasip etsin tmm cnm test yapmiycam zaten size soru sordugumdan beri uyuyorum hastayim

Galiba usuttum mide bulandim ondan lsa gerek bugun soguk alginligi hapida icicem cunku artik inanmiyrum hamile olduguma;(

Kardes bende 13aylik evliyim benimde bebegim olmuyo ama doktor muanede bi sorun gormuyo esiminde tum testleri normalmis siz ayrintili muane yaptirdinizmi esinizle rabbim ikimizede anne olmayi nasip eder ins
cnm yaptrdk tabi yaptrmaz olur myz ? biz hic kornmadk hep doktorlardaydk bu zamana kadar benm tüplerim tıklydı ameliyatla biri acıldı esiminde hızlı hareketli problemi var 2 kere catlatma iğnesi vuruldum asılama yaptrcaz ama 15 tatilden sonra inş

Bide siz bana bakın bana bu ay bebek dusunmeyecez dedik amannn yaptık adetime 4 gun kaldı yusuf yuduf oluyorum hamile degilsem :)))hem dusunmuyoruz gibi ypyrz hemde bakın ahahaha

Bi hamile kalsakta kurtulmak su dertten ya 1 yillik evliuim bende 4. Ay olucak korunmayali bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…