Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanane derdi sana mı kaldı tasası sana mı kaldı koca benim spermi benim sanane istediğimi yaparım
He he ondanKızzz noldu yeni sperm mi çalmaya gittin??
Ne dedim prezervatifinin dibini sıyırdım da sürdüm mü dedin o ne dedi anlatsana birazE biliyor
Yo var söyledimyalnız adamın haberi olsa cidden dava açabilir ama haberi yok
Başka cümlen yok mu? Onları da çaldırdın heraldeHe he ondan
Sanane kardeşim derdi sana mı kaldı tasası sana mı düştüNe dedim prezervatifinin dibini sıyırdım da sürdüm mü dedin o ne dedi anlatsana biraz
Sana ne kocası değil mi çalar çalar sana neeeeBaşka cümlen yok mu? Onları da çaldırdın heralde
SananeSana ne kocası değil mi çalar çalar sana neeee
Tabi ben de onu diyorum zatenSanane
Doğru nikahlı kocası olanların hakkı bu bir de nikahsız kocası olanlar oluyormuş onu da bu hanımefendiden öğrendim. Her gün bir yeni bilgi akıyor iqsu maaşallahSana ne kocası değil mi çalar çalar sana neeee
Evet tasası bana düştü merak ediyorum. Bu avamlık karşısında nasıl bir tepki verdi mesela?Sanane kardeşim derdi sana mı kaldı tasası sana mı düştü
Ona da sananeeğğ derKonu sahibi tamam sen bu yolla hamile kaldın.Kocanın yüreğine iner.Kendini,hayatı sorgular adam.Bu çocuk benim değil bile diyebilir.Biz korunuyorduk der.Adam ne bilsin senin prezervatiflerin dibini yaladığını.
sananeeeğğğğğ saaanaaaneeğğğğEvet tasası bana düştü merak ediyorum. Bu avamlık karşısında nasıl bir tepki verdi mesela?
Sanane yaEvet tasası bana düştü merak ediyorum. Bu avamlık karşısında nasıl bir tepki verdi mesela?
Faticiğim oldu mu şimdi. Dedim ya sanane cevabı geldi sen başka birşeu söyle diyeSanane ya