- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.452
Eliminen dayı eliminenBen anlamadım.Nasıl ordan öbür tarafa koymuş.Enjektöre falan mı çekmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eliminen dayı eliminenBen anlamadım.Nasıl ordan öbür tarafa koymuş.Enjektöre falan mı çekmiş.
Fatiii ama olmaz ki böyle daha az önce seviye ve terbiye diyodun
Siz bu zekayla atomu parçalarmışsınız.Bir plastik parçasına takılıp kalmışsınız.Aynen öyle
Koca onun atom mu onunSş bu zekayla atomu parçalarmışsınız.Bir plastik parçasına takılıp kalmışsınız.
inanılmaz terbiyelisin off nasıl da dize getirdin bizi bunlar niye başına geliyo biliyo musun? sanmıyorum şöyle ki eşinin hele küçücük çocuğunun olduğu fotoğrafla iğrenç postlar açarsan herkes tepki verir burda insanlar öyle geniş değil şaka yaptım dedin tutmadı sonra hem rezil olan hem kuduran sen oldun, of çok uzun yazdım neyse seneye de okursun
Yav he heKoca onun atom mu onun
Ya sabır ya sabırinanılmaz terbiyelisin off nasıl da dize getirdin bizi bunlar niye başına geliyo biliyo musun? sanmıyorum şöyle ki eşinin hele küçücük çocuğunun olduğu fotoğrafla iğrenç postlar açarsan herkes tepki verir burda insanlar öyle geniş değil şaka yaptım dedin tutmadı sonra hem rezil olan hem kuduran sen oldun, of çok uzun yazdım neyse seneye de okursun
Aslında e ile başlayan yanıtı daha uygundu da malun o kelime fatimden başkasına yakışmazYav he he
Kaçmasa da banlanacakGaçacak.
ahahaha artık çok geçGaçacak.
Fatimin dünyasında her hücre ona ait çünkü nikahı varSperm hücresi hariç.Yoksa adam niye korunsun?
yalnız adamın haberi olsa cidden dava açabilir ama haberi yokFatimin dünyasında her hücre ona ait çünkü nikahı var
Sananebüşbüş noldu ya foton gitti