- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben çağıralı kaç saat oldu neden bildirimleri takip etmiyorsun neyse özet geçeyim yav he he, sana ne, eben, sana mı kaldıAma kuzum olmuş 20 sayfa, gözlerim küçüldü sayfalar dolusu yorum okumaktan
Misafirim vardı ama yaaaaama ben çağıralı kaç saat oldu neden bildirimleri takip etmiyorsun neyse özet geçeyim yav he he, sana ne, eben, sana mı kaldı
kız beni alıntılamışsınSpermler prezervatifin içinde çok beklediyse ölmüştür.Boşuna fondip yapmış olabilirsiniz.
Prezervatif deleni duydum da, böylesini ilk defa görüyorum.
Şimdi bunu okuyup, büyük ihtimal prezervatif delmeye gidecek.
Herşey o kadar hızlı ki.kız beni alıntılamışsın
Kesin bunu da kocası boşayıp başkasıyla evlendiOnların fotoyu kullaniyor rezil edecek kendince.kendini rezil ederek eğlenmek, musakkacığımız daha normaldi
Belki ilki de böyle olmuştur.Ama en çok neye şaşırdım biliyor musunuz, sizin gibi harika bir kadından eşiniz neden 2. çocuğu yapmak istemedi ki acaba? Allah Allah çok ilginç
bişi diim mi olabilir ama neden kudurdu sonradan onu anlamadımKesin bunu da kocası boşayıp başkasıyla evlendiOnların fotoyu kullaniyor rezil edecek kendince.
Kaşığa,parmağa ne kadar geldiyse artık.Peki aileniz sizi isteyerek mi yapmış? Yani planlı bir hamilelik miymiş?
İyi ki yapmışlar ama harika bir insan kendisiKaşığa,parmağa ne kadar geldiyse artık.
Artık herkesi muso gibi görüyorum nereye baksam o herkes ona benziyorbişi diim mi olabilir ama neden kudurdu sonradan onu anlamadım
bugün denk geldiğim postlarda bana da aynısı oldı bi de şey ya ben özledim onuArtık herkesi muso gibi görüyorum nereye baksam o herkes ona benziyor
Sabaha yeni bir bombayla döner sabretbugün denk geldiğim postlarda bana da aynısı oldı bi de şey ya ben özledim onu
bi rapçi vardı yabancı, kondomun içine acı sos döküp öyle bağlayıp atıyomuş, bi kız bu büşbüşün yaptığını yapmış yanınca dava açmış ya bildiğin şey çalıyosun yandın otur bari ne ifşa ediyosun kendiniAdam da zavallım,aile planlaması yapıyorum diye seviniyordur.
Asdfff doğduktan sonra bi pişmanlık gelmiştirPeki aileniz sizi isteyerek mi yapmış? Yani planlı bir hamilelik miymiş?