- 19 Mayıs 2020
- 46.364
- 207.448
5-10 kelime ile yaşayabiliyor ekonomik kadın.bi de şey biliyo sana ne, yav he he bişi daha vardı unuttum halbuki topu topu iki üç kelimeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5-10 kelime ile yaşayabiliyor ekonomik kadın.bi de şey biliyo sana ne, yav he he bişi daha vardı unuttum halbuki topu topu iki üç kelimeydi
Ne kadar komik hahaaaahahahahahahahaha off @Calcifer bi ben izlemedim izlemicem de fıstık ezmesi severim
SananeDeldin mi?Dibini mi sıyırdın?Net ol bize.
İşte öyle olmayacak bi dinlesen anlatacam. Spermleri ayır prezervatiften. Sonra istediğin cinsiyete göre aromaya karıştır. Kız istiyorsan çilek aroması erkek istiyorsan muz aroması. Sonra sür yedir iyice.Öyle yaptım nolucak
Ya bibli haksjwksqhsjjaahahsjsj çok teşekkür ederim kuzum akşamımı şenlendirdin bulduğun konuyla
kız valla komiksin he ciddi diom başta iticiydin de ben edebiyat öğretmeniyim heralde 3 kelimeden fazla cümle kurabiliyorumdurSen kaç kelime biliyorsun pelş6
Ya bi git eşim biliyor zaten söyle selam da söyleAaa kız Büşra yuh seni tanırdım da bu kadarını tahmin etmezdim inanamıyorum söylicem kocana
Bugün seni busrafati olarak yaratmayan rabbin için naptın sen bi onu de heleBen tokum sen ye, sen eşeksen bana ne diye devam ettireyim.
Bir sonrakine de nanikleşiriz birbirimize.
Beynimizi kenara çıkarıp koyalım. Çok lazım değil sanki.
AhaahajahjjYa bibli haksjwksqhsjjaahahsjsj çok teşekkür ederim kuzum akşamımı şenlendirdin bulduğun konuyla
Çok yaptın heralde bu kadar detaylı bildiğine göreİşte öyle olmayacak bi dinlesen anlatacam. Spermleri ayır prezervatiften. Sonra istediğin cinsiyete göre aromaya karıştır. Kız istiyorsan çilek aroması erkek istiyorsan muz aroması. Sonra sür yedir iyice
Ksjsjjs karı koca mı karar verdiniz bunaYa bi git eşim biliyor zaten söyle selam da söyle
Eşek mi neyse terbiyem el vermiyorBugün seni busrafati olarak yaratmayan rabbin için naptın sen bi onu de hele
ahahahahahhahahaBugün seni busrafati olarak yaratmayan rabbin için naptın sen bi onu de hele
SananeKsjsjjs karı koca mı karar verdiniz buna
Yok ben ikiz istiyordum bi erkek bi kız çilekle muzu karıştırdım.Çok yaptın heralde bu kadar detaylı bildiğine göre
Prezervatifi delmek daha kolay ki.Boşuna sıyırmışsın dibini. Naylonun üstünden iğneyle delik aç.Sanane
Herkes ben olamaz karakter bakımındanahahahahahhahaha
Evet ben de bundan bahsediyorum.Sen koyabilirsin kendi beynini benim ki bana lazım
yav he he diyebiliyor, ateş yakabiliyor5-10 kelime ile yaşayabiliyor ekonomik kadın.