- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi Toprak2516
Ne çirkin bir üslupKeşke bu kadar cahil insanların seks yapmasına izin verilmese.
Hortum alın ve daha ilerilere sokun öyle deneyin bir dahaki sefere belki işe yarar
Doğru çirkin çünkü evlilik yaşına gelmiş insanların yıkayarak gebelik önlemeye çalışmasına tahammül edemiyorum.Ne çirkin bir üslup
Doğru çirkin çünkü evlilik yaşına gelmiş insanların yıkayarak gebelik önlemeye çalışmasına tahammül edemiyorum.
Yanlış üslup doğru sözün celladıdır.
Ben soru sordum madem sen cevabini biliyorsun INSAN gibi ADABINLA TERBIYENLE cevap verirsinYıkamayla gebelik önleyebileceğini düşünen biri mi yazıyor bunları
Sizin o cahil dediginiz ben ogretmenim ve 2 universite mezunuyum. Insanlar her seyi bilmeyebilir daha once yasamadigim bir durum ve ogrenmek icin sordum ve burda tahammul edilemeyecek bir sey varsa o da sizin terbiyesizliginizdir.Doğru çirkin çünkü evlilik yaşına gelmiş insanların yıkayarak gebelik önlemeye çalışmasına tahammül edemiyorum.
İnsanların bu kadar cahil kalması size normal geliyor ama bana gelmiyor.
Kaç yıllık evlisiniz ?O oldu bitti istiyor.
Ben düşünmüyordum hiç.
Önceleri jasmin kullanıyordum yan etkilerinden bırakmıştım
Başka bir hap araştırayım en iyisi
5 aylıkKaç yıllık evlisiniz ?
Ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin5 aylık27 yaşındayım
Ama eşim evlenmeden önce en yakın arkadaşım kankamdı senelere dayanan bir ilişkimiz ve dostluğumuz var
Ayyy cok tatlisiniz bu guzel yorumunuz icin tesekkur ederimKadın eşim eşim diye konular açmış,yorumlarda yazmış.
Neden sevgilisinden hamile kalmaktan korkuyor olsun ki?
Kaldı ki belki uyanıp ayrılınca hesap yapıp ,telefondaki uygulamasına bakıp yumurtlama gününde olduğunu görüp endişelenmiştir.
Hadi onu da geç, evli değildir sevgilisindendir yani, ne önemi var? Sorusunu sormuş (ki bir cevap alacagi tarzda bir soru da değil, belli ki endişesini yazıp bir iki onay alıp rahatlamak istemiş) , evli ya da bekar olmasının soruyla hiç alakası yok bence...
Konu sahibi , kalkıp yikanmayla o işin hiç alakası yok, sonuçta kendi tazyigiyle rahim
boynunda ilerleyen bir sperm söz konusu. Siz banyo yapınca kayganlasip aşağı mı dusecegini umdunuz? Onun yoluyla sizin teninize su degmesinin hiç alakası bile yok.
O yüzden olacağı varsa olur.
Hatta vahiy inmiş gibi bir anda uyanıp kondomsuz sevişip o gün bir de yumurtlama gününde oluşunuz insana 'dogasi var demek ki bebegin' dedirtiyor:) eğer varsa da kendinizi hazırlamak ve bağ kurmak için önünüzde uzun aylar olacaktır.
Ama sanmıyorum, ilk denemeden , pat diye öyle kolay değil hamile kalmak . Kendinizi endişelendirmeniz sadece strese girip adetinizin gecikmesine yol acacaktir.
yaaaNe kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsinbu arada aynı yaştayız ve meslektaşız tanımadan içim ısındı size
Toprakcığım artık Allah ne verdiyse nasipte ne varsa yaşayacağız.Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Sen de paylaş ben de çok merak ettimToprakcığım artık Allah ne verdiyse nasipte ne varsa yaşayacağız.
Sonucu paylaş mutlaka merak ettim
Ben hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumazBende Pezervatif le korunuyorum 2 yıldır peki siz nasıl hamile kaldınız. Bende en azından önşlemimi alayım
evet doğru kullanıldığında bile %99Ben hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumaz
Tamam canım paylaşırımSen de paylaş ben de çok merak ettim
Benim bir tanıdığım hap + prezervatif + spiralle hamile kaldıBen hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumaz
Allahım sen koruBenim bir tanıdığım hap + prezervatif + spiralle hamile kaldı
Gelen geliyor