Hamile kalır mıyım?

Doğru çirkin çünkü evlilik yaşına gelmiş insanların yıkayarak gebelik önlemeye çalışmasına tahammül edemiyorum.
İnsanların bu kadar cahil kalması size normal geliyor ama bana gelmiyor.
Sizin o cahil dediginiz ben ogretmenim ve 2 universite mezunuyum. Insanlar her seyi bilmeyebilir daha once yasamadigim bir durum ve ogrenmek icin sordum ve burda tahammul edilemeyecek bir sey varsa o da sizin terbiyesizliginizdir.

Kadın eşim eşim diye konular açmış,yorumlarda yazmış.
Neden sevgilisinden hamile kalmaktan korkuyor olsun ki?
Kaldı ki belki uyanıp ayrılınca hesap yapıp ,telefondaki uygulamasına bakıp yumurtlama gününde olduğunu görüp endişelenmiştir.
Hadi onu da geç, evli değildir sevgilisindendir yani, ne önemi var? Sorusunu sormuş (ki bir cevap alacagi tarzda bir soru da değil, belli ki endişesini yazıp bir iki onay alıp rahatlamak istemiş) , evli ya da bekar olmasının soruyla hiç alakası yok bence...
Konu sahibi , kalkıp yikanmayla o işin hiç alakası yok, sonuçta kendi tazyigiyle rahim
boynunda ilerleyen bir sperm söz konusu. Siz banyo yapınca kayganlasip aşağı mı dusecegini umdunuz? Onun yoluyla sizin teninize su degmesinin hiç alakası bile yok.
O yüzden olacağı varsa olur.
Hatta vahiy inmiş gibi bir anda uyanıp kondomsuz sevişip o gün bir de yumurtlama gününde oluşunuz insana 'dogasi var demek ki bebegin' dedirtiyor:) eğer varsa da kendinizi hazırlamak ve bağ kurmak için önünüzde uzun aylar olacaktır.
Ama sanmıyorum, ilk denemeden , pat diye öyle kolay değil hamile kalmak . Kendinizi endişelendirmeniz sadece strese girip adetinizin gecikmesine yol acacaktir.

Ayyy cok tatlisiniz bu guzel yorumunuz icin tesekkur ederim icimi ferahlattiniz yani beni anladiginizi hissettim

Toprakcığım artık Allah ne verdiyse nasipte ne varsa yaşayacağız.
Sonucu paylaş mutlaka merak ettim

Bende Pezervatif le korunuyorum 2 yıldır peki siz nasıl hamile kaldınız. Bende en azından önşlemimi alayım
Ben hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumaz

evet doğru kullanıldığında bile %99

Benim bir tanıdığım hap + prezervatif + spiralle hamile kaldı
Gelen geliyor

Ama şunu da hesaba katalım, konu sahibinin kovmalı, gitmeli ,kalmalı boşanma düşünmeli bir evliliği var. Kk nın sıkı takipçileri bilir ki bu en küçük kaçamakta hamile kalma ihtimalini %1500 arttıran bir etken . Ben oyumu hamile kalacaksan yana kullanıyorum şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…