Hamile kalır mıyım?

Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurler
Aşırı paniklemenizden dolayı bunu düşündürdü. Merak etmeyin kısmette varsa olacaktır hayırlısı olsun. Vardır bir hayır bundada. Demek ki bi yanınız da istekli ama hazır hissetmiyosunuz korunmasız ilişki olduğuna göre gönlünüze göre olsun.

Tesekkur ederim yorumunuz icin tekrardan

Evet bende basima yeni geldigi icin simdi arastirip ögrendim yikamak bir anlam ifade etmiyormus. Bu arada bilgisiz biri degil ögretmenim.

Evet bende basima yeni geldigi icin simdi arastirip ögrendim yikamak bir anlam ifade etmiyormus. Bu arada bilgisiz biri degil ögretmenim.
Mesleginize birsey dememiski arkadas spermi yikadim yine de hamile kalirmiyim diye soru o konuda bilgisiz oldgnuzu gosterir ondan yazmis . Hamile kalip kalmadgnizi 15 gun sonra yazarsaniz merak ettim

18 aydır korumasız ilişkim var ve özellikle takipli vs vs benim nasibim yokmuş halen olmadı ama herkesin aynı olacak diye birşey yok nasip işi ama olasılık çok yüksek rabbim gönlünüze göre versin inşallah

İhtimal var tabii ki ama hemen olmayan da var nasip sanırım. İstemiyorsanız kalmazsınız inşallah. Normal de nasıl korunuyordunuz ?

Hamile kalmayı hiç düşünmediğim ilk bir yılda yumurtlama günlerinden bile zerre fikrim yoktu. Sizin istememenize rağmen o günlerden haberiniz var ve takiptesiniz. Ha korunma amaçlı diyorsanız o bir korunma yöntemi de değildir bilginiz olsun.

11 gün sonra yıkayınca geçiyormunun deneyiminin sonucunu paylaşırım . Bu ay bende böyle bisey yaşadım koruyucu olarak spral vardı ama bilemiyorum önce çöm kalk yapip sonra yıkadım. Prezervatif kullanırız her zaman ama nasil gözümüz görmediyse artk

Aynı şekilde bende bekliyorum.
Ayın 22 sinde belli olacak.

Yikamak mi?

Ilahi hic gulesim yoktu.

Insanlar adam gibi korunurken bile hamile kalabiliyor siz yikamaktan bahsediyorsunuz , pes.

Istemiyorsaniz ertesi gun hapi alsaydiniz.

Ertesi gun hapi yan etki yapiyor diyorsaniz korunsaydiniz da icmeye mecbur kalmasaydiniz madem.

Icmezseniz ve gebelik varsa kurtaj daha mi az acitacak sizce haptan?

Benim konuma yazdığınız için hatırlıyorum siz bebek istemiyordunuz ve korunuyordunuz kaza mı oldu ?
Art arda kullandığımız bütün prezervatiflerin yırtık olduğunu fark ettik.
Ama daha önce aynı markada böyle bir şey olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…