- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
-
- Konu Sahibi Toprak2516
Aşırı paniklemenizden dolayı bunu düşündürdü. Merak etmeyin kısmette varsa olacaktır hayırlısı olsun. Vardır bir hayır bundada. Demek ki bi yanınız da istekli ama hazır hissetmiyosunuz korunmasız ilişki olduğuna göre gönlünüze göre olsun.Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurler
Tesekkur ederim yorumunuz icin tekrardanAşırı paniklemenizden dolayı bunu düşündürdü. Merak etmeyin kısmette varsa olacaktır hayırlısı olsun. Vardır bir hayır bundada. Demek ki bi yanınız da istekli ama hazır hissetmiyosunuz korunmasız ilişki olduğuna göre gönlünüze göre olsun.
Evet bende basima yeni geldigi icin simdi arastirip ögrendim yikamak bir anlam ifade etmiyormus. Bu arada bilgisiz biri degil ögretmenim.Neyi yıkıyorsun ben anlamadım ? Bu kadar mı bilgisizlik olur . Sperm dediğiniz şey zaten çok uzun süre yaşayan bir şey değil. Aktifliğinin devamı için vücuda karışması gerek ki içinize boşalarak eşiniz bunu başarmış .
Mesleginize birsey dememiski arkadas spermi yikadim yine de hamile kalirmiyim diye soru o konuda bilgisiz oldgnuzu gosterir ondan yazmis . Hamile kalip kalmadgnizi 15 gun sonra yazarsaniz merak ettimEvet bende basima yeni geldigi icin simdi arastirip ögrendim yikamak bir anlam ifade etmiyormus. Bu arada bilgisiz biri degil ögretmenim.
Yazarim tabiki tesekkur ederim.Mesleginize birsey dememiski arkadas spermi yikadim yine de hamile kalirmiyim diye soru o konuda bilgisiz oldgnuzu gosterir ondan yazmis . Hamile kalip kalmadgnizi 15 gun sonra yazarsaniz merak ettim
Dogurganlik donemimde oldugumu dusunmemistim takvime bakinca gördüm evet haklisinizİstemiyorsanız o dönemde hem de korunmasız ilişkiye girmiycektiniz o zaman. Double hata yani.
İhtimal var tabii ki ama hemen olmayan da var nasip sanırım. İstemiyorsanız kalmazsınız inşallah. Normal de nasıl korunuyordunuz ?Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Eğer hamileliğe hazır değilseniz ertesi gün hapı alın geç kalmadanCok korkuyorum. Aslinda ertesi gun hapi icmeyi dusunuyorum ama emin olamadim daha once 1 kere icmistim cok yan etkileri oldu bana kafam cok karisik..
Prezervatif kullaniyoruzİhtimal var tabii ki ama hemen olmayan da var nasip sanırım. İstemiyorsanız kalmazsınız inşallah. Normal de nasıl korunuyordunuz ?
Aynı şekilde bende bekliyorum.Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Benim konuma yazdığınız için hatırlıyorum siz bebek istemiyordunuz ve korunuyordunuz kaza mı oldu ?Aynı şekilde bende bekliyorum.
Ayın 22 sinde belli olacak.
Art arda kullandığımız bütün prezervatiflerin yırtık olduğunu fark ettik.Benim konuma yazdığınız için hatırlıyorum siz bebek istemiyordunuz ve korunuyordunuz kaza mı oldu ?