Hamile kalır mıyım?

Şu anda korku sardı beni neden yırtık çıkıyor neye güveneceğiz
Valla 1. de çıkınca her seferinde kontrol ettim diğerlerini ama hep yırtık çıktı.
Ve çok afedersiniz hep içine gitmiş.
Tam yumurtlama dönemimdi.
Psikolojik midir nedir sürekli kasıklarım ağrıyor
Yumurtalıkların olduğu yerler

Psikolojik de olabilir geçen ay bende adet olana kadar ağrı hissetmiştim çok şükür adet oldum. İnşallah kendinizi hazır hissettiğinizde bebek nasip eder Allah

dişinizle mi açıyorsunuz? üretimden çıkışı böyleyse çok sıkıntılı bir durum yaa :/

Art arda kullandığımız bütün prezervatiflerin yırtık olduğunu fark ettik.
Ama daha önce aynı markada böyle bir şey olmamıştı.
O kadar şaşırdım ki ağzımı kapatamadım. Nasıl olur ya, ucu mu yırtık, gövdedeyse risk oluşturmaz ama, allah gönlüne göreversin inşallah.Bundan sonra prezervatife de güvenemeyeceğiz anlaşılan

Aslında ucu da değil baya baya patlamış gibi yırtıktı.
Ama İlişkiden önce kontrol ettim yoktu yırtık

Aslında ucu da değil baya baya patlamış gibi yırtıktı.
Ama İlişkiden önce kontrol ettim yoktu yırtık
Hiç başıma gelmedi, yırtılabileceğini de aklım almıyor çok esnek çünkü, ilişkiden önce yırtık olsa geçirirken farkederdiniz zaten.

Yok hayatım dişimle açmadım
İçeride yırtılabilir mi acaba yoksa eşim mi yaptı bilmiyorum
Tırnak değince falan deforme olur mu acaba, olsa bizimkiler olurdu, benim tırnaklarım uzundur ve takma işini hep ben yaparım. Bu ultra hisset cinsi incelerden falan mıydı, bundan sonra daha dikkatli oluruz en azından takarken. Ertesi gün hapı falan almadın mı

Ertesi gün hapı almadım.
Yan etkileri çok fazla ya benimde hep ağır oluyor ilaçların yan etkisi böbreklerimden dolayı

Saglikli bir erkekte 20 milyon civari sperm oluyor bildigim kadariyla. Sizce yikamak çözüm olur mu? Ertesi gün hapi falan alsaydınız.

Ertesi gün hapı almadım.
Yan etkileri çok fazla ya benimde hep ağır oluyor ilaçların yan etkisi böbreklerimden dolayı
Allah gönlüne göre versin o zaman, başka denecek bir şey kalmamış, erken gebelik testleri var onlar ilişkiden bir hafta sonra sonuç veriyor, yeterli zaman geçtiyse bakabilirsin, geçenlerde ben de kullandım, 2 günde 3 tane

Yok hayatım dişimle açmadım
İçeride yırtılabilir mi acaba yoksa eşim mi yaptı bilmiyorum
Bence esiniz bebek sahibi olmak istiyor. Gizlice yapti. Takarken yırtık degilse iceride yırtılmaz. Nihayetinde vajinamizin dişi yok lateks maddesi elinizle esnetseniz de kolay kolay yirtilmaz. Lastik eldiveni düşünün. Saglam bir yapı bu.

Yırtılmaz dimi...
Çünkü daha önce de aynı markayı kullanıyorduk hiç böyle olmamıştı.
Doğurganlık dönemim 3-4 gün birliktelik oldu her seferinde aynı şey oldu.
Ben de en son paketi attım ama olan oldu sanırım

Yok daha 3 gün oldu.
Şöyle 10 gün geçsin kullanacağım.
Karnım gurul gurul ediyor
Kasıklarda ağrı var ama ben psikolojiktir diye düşünüyorum

Yirtilmaz asla. Takarken sağlam olduguna eminseniz, (ucunda hava ile siskinlik olduysa saglamdir) asla içeride yirtilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…