Hamile kalır mıyım?

Ben hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumaz
Maşallah gelecekleri varmış ikizlerin gelmiş bence korunma filan hepsi sadece bahane Allah isterse her türlü olur kaç çocuğunuz var

Ama şunu da hesaba katalım, konu sahibinin kovmalı, gitmeli ,kalmalı boşanma düşünmeli bir evliliği var. Kk nın sıkı takipçileri bilir ki bu en küçük kaçamakta hamile kalma ihtimalini %1500 arttıran bir etken . Ben oyumu hamile kalacaksan yana kullanıyorum şimdiden hayırlı olsun
Evet haklisiniz sonucu paylasacagim yorumunuz icin tesekkur ederim🥰

Merak ettim ilaç içtiniz mi
Bana normalde ağrı kesici bile içsem hemen gecikme yapar ilaçlar ama içsem mi diye düşünüyorum dün ufak bir kaza bizde yaşadık maalesef

18 aydır korumasız ilişkim var ve özellikle takipli vs vs benim nasibim yokmuş halen olmadı ama herkesin aynı olacak diye birşey yok nasip işi ama olasılık çok yüksek rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Biz de geçen ay başladık daha tutmadı ınş. Bu ay daha olur

Merak ettim ilaç içtiniz mi
Bana normalde ağrı kesici bile içsem hemen gecikme yapar ilaçlar ama içsem mi diye düşünüyorum dün ufak bir kaza bizde yaşadık maalesef
Yoksa prezervatif kazası mı sizin de 😱 kesinlikle bebek istemiyorsanız için bence ama olsa da olur diyorsanız zaten geleceği varsa geliyor her şeye rağmen bebişler.

X