- 23 Aralık 2020
- 265
- 161
- 29
-
- Konu Sahibi Toprak2516
Cok korkuyorum. Aslinda ertesi gun hapi icmeyi dusunuyorum ama emin olamadim daha once 1 kere icmistim cok yan etkileri oldu bana kafam cok karisik..Yani hamilelik olusmasi icin gereken hersey yapilmis . Kismet nasip gerisi ... keske onleminizi alsaydiniz yikayinca gecmez tabiiki
Akillardaki tek soruNeden korunmadığınızı merak ettim
Bukadar korkuyorken onleminizi almadan birlikte olmamaliydiniz ne kdr zamandir evlisinizCok korkuyorum. Aslinda ertesi gun hapi icmeyi dusunuyorum ama emin olamadim daha once 1 kere icmistim cok yan etkileri oldu bana kafam cok karisik..
Bir bucuk yildir evliyiz maddi durumumuzda iyi ama ben anne olmaya hamilelige hazir degilimBukadar korkuyorken onleminizi almadan birlikte olmamaliydiniz ne kdr zamandir evlisiniz
Ozaman bundan sonra daha dikkat edin tabi bu ay hamile kalmazsaniz . Istemiyorsaniz kalmazsiniz insallah diyelim napalim baska yapacak birsey yok suanBir bucuk yildir evliyiz maddi durumumuzda iyi ama ben anne olmaya hamilelige hazir degilim
O zaman uzun vadeli korunma yöntemlerini kullanın hatta o da gözünüze yeterli gelmediyse double korunun. Ama Allah vereceğim dediyse önüne de geçemezsiniz ne kadar korunursanız korununBir bucuk yildir evliyiz maddi durumumuzda iyi ama ben anne olmaya hamilelige hazir degilim
Misal ben prezervatif ve dkh kullanırken hamıle kalmıstımNe ilginç tam da doğurganlığın tavan yaptığı yumurtlama döneminde gece birden uyanıp korunmasız sevişesiniz tutmuş, ve artık ön sevişme son sevişme derken tam olarak ayık olmanıza rağmen içinize boşalmış bu kadar bilinçli hareketin üstüne bu kadar korkuyorsunuz. sizden bir tık az korkanlar iki üç yöntemle birden korunuyor, yürek yemişsiniz afiyet olsun, hayırlısı bakalım biz de bekleyelim sizinle hamile kalacak mısınız, kalmayacak mısınız.
Niyeyse eş değil sevgili kişisi ile yaşanmış gibi geldi bana bu olay.. Neyse sonuç olarak sonradan yıkamanız bişey ifade etmez içeri giren girmiş oluyor ertesi gün hapı ile dw hep kuzenim hem arkadaşım hemen içmelerine rağmen hamile kaldı nur topu gibi çocukları. Kısmet on iki gün sonra test yapın varsa çıkarMerhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurlerNiyeyse eş değil sevgili kişisi ile yaşanmış gibi geldi bana bu olay.. Neyse sonuç olarak sonradan yıkamanız bişey ifade etmez içeri giren girmiş oluyor ertesi gün hapı ile dw hep kuzenim hem arkadaşım hemen içmelerine rağmen hamile kaldı nur topu gibi çocukları. Kısmet on iki gün sonra test yapın varsa çıkar
Yorumunuz icin tesekkurler.. riskin az oldugu durumlarda da ayni sekilde korumasiz iliskiye giriyorduk ben yine riskin dusuk oldugunu dusunmustum fakat adet takvimine bakinca yumurtlama zamaninda oldugumu gordum malesefNe ilginç tam da doğurganlığın tavan yaptığı yumurtlama döneminde gece birden uyanıp korunmasız sevişesiniz tutmuş, ve artık ön sevişme son sevişme derken tam olarak ayık olmanıza rağmen içinize boşalmış bu kadar bilinçli hareketin üstüne bu kadar korkuyorsunuz. sizden bir tık az korkanlar iki üç yöntemle birden korunuyor, yürek yemişsiniz afiyet olsun, hayırlısı bakalım biz de bekleyelim sizinle hamile kalacak mısınız, kalmayacak mısınız.
Bu kadar "olgun" düşünebiliyorsunuz madem hamile kalmak için gerekli olan her şey yapılınca hamile kalınabileceğini de bilmeliydiniz. Daha kendi edimlerinin sorumluluğunu üstlenemeyen insanlar evlenirse böyle oluyor işte.Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurler
Soruma cevap vermeyip elestirmissiniz ben daha once basina gelen varsa bilgi almak istedim sadeceBu kadar "olgun" düşünebiliyorsunuz madem hamile kalmak için gerekli olan her şey yapılınca hamile kalınabileceğini de bilmeliydiniz. Daha kendi edimlerinin sorumluluğunu üstlenemeyen insanlar evlenirse böyle oluyor işte.