Hamile kalır mıyım?

Toprak2516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
265
161
29
Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?

Yani hamilelik olusmasi icin gereken hersey yapilmis . Kismet nasip gerisi ... keske onleminizi alsaydiniz yikayinca gecmez tabiiki
Cok korkuyorum. Aslinda ertesi gun hapi icmeyi dusunuyorum ama emin olamadim daha once 1 kere icmistim cok yan etkileri oldu bana kafam cok karisik..

Ne ilginç tam da doğurganlığın tavan yaptığı yumurtlama döneminde gece birden uyanıp korunmasız sevişesiniz tutmuş, ve artık ön sevişme son sevişme derken tam olarak ayık olmanıza rağmen içinize boşalmış bu kadar bilinçli hareketin üstüne bu kadar korkuyorsunuz. sizden bir tık az korkanlar iki üç yöntemle birden korunuyor, yürek yemişsiniz afiyet olsun, hayırlısı bakalım biz de bekleyelim sizinle hamile kalacak mısınız, kalmayacak mısınız.

Bir bucuk yildir evliyiz maddi durumumuzda iyi ama ben anne olmaya hamilelige hazir degilim
O zaman uzun vadeli korunma yöntemlerini kullanın hatta o da gözünüze yeterli gelmediyse double korunun. Ama Allah vereceğim dediyse önüne de geçemezsiniz ne kadar korunursanız korunun

Misal ben prezervatif ve dkh kullanırken hamıle kalmıstım

Niyeyse eş değil sevgili kişisi ile yaşanmış gibi geldi bana bu olay.. Neyse sonuç olarak sonradan yıkamanız bişey ifade etmez içeri giren girmiş oluyor ertesi gün hapı ile dw hep kuzenim hem arkadaşım hemen içmelerine rağmen hamile kaldı nur topu gibi çocukları. Kısmet on iki gün sonra test yapın varsa çıkar

Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurler

Yorumunuz icin tesekkurler.. riskin az oldugu durumlarda da ayni sekilde korumasiz iliskiye giriyorduk ben yine riskin dusuk oldugunu dusunmustum fakat adet takvimine bakinca yumurtlama zamaninda oldugumu gordum malesef

Sevgili ile yasandigini dusunmenize sebep olan nedir? Bir bucuk yildir evli bir kadinim tabimi hamile kalirsam da uzulmem fakat evliligimin tam oturmasi ve benim bu duruma hazir olmam gerektigini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkurler
Bu kadar "olgun" düşünebiliyorsunuz madem hamile kalmak için gerekli olan her şey yapılınca hamile kalınabileceğini de bilmeliydiniz. Daha kendi edimlerinin sorumluluğunu üstlenemeyen insanlar evlenirse böyle oluyor işte.

Soruma cevap vermeyip elestirmissiniz ben daha once basina gelen varsa bilgi almak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…