- 9 Temmuz 2019
- 2.365
- 1.720
-
- Konu Sahibi Toprak2516
Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Esinizle konuştunuz mu? Dogru bir sey degil ama bebek sahibi olmak mi istedi acaba? Bence bebek istemiyorsaniz bundan sonra siz korunun.Aman Tengrim diyorum
O oldu bitti istiyor.Esinizle konuştunuz mu? Dogru bir sey degil ama bebek sahibi olmak mi istedi acaba? Bence bebek istemiyorsaniz bundan sonra siz korunun.
Aylık iğneler var bir de. Hiç kullanmadim ama bi danismak lazim.O oldu bitti istiyor.
Ben düşünmüyordum hiç.
Önceleri jasmin kullanıyordum yan etkilerinden bırakmıştım
Başka bir hap araştırayım en iyisi
Evet haklısınız araştırılabilirAylık iğneler var bir de. Hiç kullanmadim ama bi danismak lazim.
Keşke bu kadar cahil insanların seks yapmasına izin verilmese.Merhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Sonuç ne oldu acaba erken gebelik testlerine de güvenemiyorum da benAllah gönlüne göre versin o zaman, başka denecek bir şey kalmamış, erken gebelik testleri var onlar ilişkiden bir hafta sonra sonuç veriyor, yeterli zaman geçtiyse bakabilirsin, geçenlerde ben de kullandım, 2 günde 3 tane
Meslektaşımsın sanki tengri kelmesini herkes kullanmazAman Tengrim diyorum
Benimki negatif çıktı hamile değilim adet gördüm çok Şükür. Güvenilir olmasa satamazlar zatenSonuç ne oldu acaba erken gebelik testlerine de güvenemiyorum da ben
Sizin gibi terbiyesiz insalarada keske nefes alma hakki verilmese. Adam akilli yorum yaziyorsaniz yazin sizin terbiyesiz ve saygisizca mesajlarinizi okumak zorunda degilim.Keşke bu kadar cahil insanların seks yapmasına izin verilmese.
Hortum alın ve daha ilerilere sokun öyle deneyin bir dahaki sefere belki işe yarar
Ertesi gun al hemenMerhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Edebiyat öğretmeniyimMeslektaşımsın sanki tengri kelmesini herkes kullanmazallah senin gönlüne göre versin inşallah ama eşinin böyle büyük bir komplo kuracağını düşünme bence, aklı olan adam bütün kutuyu yırtmaz, üretim hatası olabilir
Hap kullanmamanızın yan etkisi daha büyük ama...Cok korkuyorum. Aslinda ertesi gun hapi icmeyi dusunuyorum ama emin olamadim daha once 1 kere icmistim cok yan etkileri oldu bana kafam cok karisik..
Neden korunmasının madem istemiyorsunuz ertesi gün hapı alMerhaba Kadinlar Kulübü ailesi esimle dün birlikte olduk ve icime bosaldi benimde yumurtlama dönemim. Ben hemen yikadim ettim ama cok korkuyorum hamilelige hazir degilim. Daha once basina gelen var mi yikayinca gecer mi. Yumurtlama donemi de olsa hemen hamile kalinir mi?
Bende Pezervatif le korunuyorum 2 yıldır peki siz nasıl hamile kaldınız. Bende en azından önşlemimi alayımMisal ben prezervatif ve dkh kullanırken hamıle kalmıstım
ben de türkçe öğretmeniyimEdebiyat öğretmeniyim
Amin canım benim inşallah öyledir.
Karnım gurul gurul ediyor gaz bulutuna mı hamile kaldım nedir ya
Ne kadar tatlı bir kadınsın yahu.ben de türkçe öğretmeniyim
Ben günüm yaklaşınca öyle gaz bulutuna dönerim ama senin daha var sanırım seninki strestendir.
Sakin ol, bunun önüne geçecek durumda değilsin artık ertesi gün hapı da almak istemediğine göre, kısmette varsa gelecek artık. Ben de hazır değildim anne olmaya kocam çok istiyor diye yaptık ama 9 ayda hazırlanıyorsun anneliğe, gereken desteği veririz, buradaki anneler kulübüne de girersin birlikte büyütürsünüz, biz 10 yıldır devam ediyoruz 2010 mart anneleriyle çocuk büyütmeye
Çok incesin teşekkür ederim. Ben şu an depo öğretmenim, çok boş vaktim var, çocuklar canlı derse giriyor ben de burada keyifli vakit geçiriyorum, eski alışkanlığıma geri döndüm. Burada insanlarla sohbet etmek güzel, ben de seni farkediyorum sürekli, dikkatimi çeken 4 5 insandan birisinNe kadar tatlı bir kadınsın yahu.
Hep adını görüyorum yorumlarda.
Sebepsiz içi ısınıyor insanın
Yıkamayla gebelik önleyebileceğini düşünen biri mi yazıyor bunlarıSizin gibi terbiyesiz insalarada keske nefes alma hakki verilmese. Adam akilli yorum yaziyorsaniz yazin sizin terbiyesiz ve saygisizca mesajlarinizi okumak zorunda degilim.
YaaaÇok incesin teşekkür ederim. Ben şu an depo öğretmenim, çok boş vaktim var, çocuklar canlı derse giriyor ben de burada keyifli vakit geçiriyorum, eski alışkanlığıma geri döndüm. Burada insanlarla sohbet etmek güzel, ben de seni farkediyorum sürekli, dikkatimi çeken 4 5 insandan birisin