Hamile kalır mıyım?

Esinizle konuştunuz mu? Dogru bir sey degil ama bebek sahibi olmak mi istedi acaba? Bence bebek istemiyorsaniz bundan sonra siz korunun.
O oldu bitti istiyor.
Ben düşünmüyordum hiç.
Önceleri jasmin kullanıyordum yan etkilerinden bırakmıştım
Başka bir hap araştırayım en iyisi

Keşke bu kadar cahil insanların seks yapmasına izin verilmese.
Hortum alın ve daha ilerilere sokun öyle deneyin bir dahaki sefere belki işe yarar

Sonuç ne oldu acaba erken gebelik testlerine de güvenemiyorum da ben

Keşke bu kadar cahil insanların seks yapmasına izin verilmese.
Hortum alın ve daha ilerilere sokun öyle deneyin bir dahaki sefere belki işe yarar
Sizin gibi terbiyesiz insalarada keske nefes alma hakki verilmese. Adam akilli yorum yaziyorsaniz yazin sizin terbiyesiz ve saygisizca mesajlarinizi okumak zorunda degilim.

Ertesi gun al hemen

Edebiyat öğretmeniyim
Amin canım benim inşallah öyledir.
Karnım gurul gurul ediyor gaz bulutuna mı hamile kaldım nedir ya

Neden korunmasının madem istemiyorsunuz ertesi gün hapı al

Edebiyat öğretmeniyim
Amin canım benim inşallah öyledir.
Karnım gurul gurul ediyor gaz bulutuna mı hamile kaldım nedir ya
ben de türkçe öğretmeniyim
Ben günüm yaklaşınca öyle gaz bulutuna dönerim ama senin daha var sanırım seninki strestendir.
Sakin ol, bunun önüne geçecek durumda değilsin artık ertesi gün hapı da almak istemediğine göre, kısmette varsa gelecek artık. Ben de hazır değildim anne olmaya kocam çok istiyor diye yaptık ama 9 ayda hazırlanıyorsun anneliğe, gereken desteği veririz, buradaki anneler kulübüne de girersin birlikte büyütürsünüz, biz 10 yıldır devam ediyoruz 2010 mart anneleriyle çocuk büyütmeye

Ne kadar tatlı bir kadınsın yahu.
Hep adını görüyorum yorumlarda.
Sebepsiz içi ısınıyor insanın

Ne kadar tatlı bir kadınsın yahu.
Hep adını görüyorum yorumlarda.
Sebepsiz içi ısınıyor insanın
Çok incesin teşekkür ederim. Ben şu an depo öğretmenim, çok boş vaktim var, çocuklar canlı derse giriyor ben de burada keyifli vakit geçiriyorum, eski alışkanlığıma geri döndüm. Burada insanlarla sohbet etmek güzel, ben de seni farkediyorum sürekli, dikkatimi çeken 4 5 insandan birisin

Yaaa
Evet bu site çok güzel. Özellikle bu pandemi sürecinde
Desteklerin için çok teşekkür ediyorum.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…