- 25 Eylül 2024
- 629
- 407
- 18
- 28
Beni günceller misin canım bat 7 mart Sat 31 martBenim de 8 günüm var ama hep aynı belirtiler kesin yoktur bir sey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni günceller misin canım bat 7 mart Sat 31 martBenim de 8 günüm var ama hep aynı belirtiler kesin yoktur bir sey
Bu ay da elendik deseneBeni günceller misin canım bat 7 mart Sat 31 mart
Nasip beBu ay da elendik deseneneyse önümüzdeki aya artık kuzucum
![]()
Kız daha var bata dur hemen çıkmayabilirKizlar bu ay da hamile değilim kalbim gibi tertemiz testlerim var
Tarihlerimiz aynıymış umarım güzel haberler alırız aynı andaKızlar merhaba, sat 24 şubat bat 24 mart. Beni de ekleyebilir misiniz?
ya benim de 15 mart yumurtlama biteli 7 gün oldu sanırım erken test için döngüm kısa cünkü testlerde senin gibi negatif çıkıyorBenim de 14 15 ama bu sabah yaptım negatifti dün falan yapmış miydin cnm
İnşallah canımTarihlerimiz aynıymış umarım güzel haberler alırız aynı anda
Benim de aynı tarihler sizinle çok gergin bekliyorum ne zaman test yapmalıyız ben bugün dayanamayıp kan verdim tabi sonuç hüsranEki Görüntüle 3556136 Kızlar sat 18 şubattı. Yumurtlama 5 martta oldu heyecanla bekliyorum test yapmak için. Bat 19 Mart ama Saatler günler geçmiyor sanki. Ovu sonrası 4. Gün bugün daha
![]()
Hamileyimmmmm
GüncellemeKızlar adet olduğunuzda hemen diğer batı ekleyecem burda hamile kalacaz başka yolu yok bana yazın güncellerim![]()
Ayy çok sevindim selin gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahHamileyimmmmm
Anlat kız anlat ıncığını cıncığını testler ne zaman pozitife döndü 13 ü bat nego testlerHamileyimmmmm
Ya aşkım ben bir hafta varken gittim beta verdim sonra ertesi günü de test yaptım 6 gün varken çıkmadı bugün rutin test yaptirirken bakmislar ben şokAnlat kız anlat ıncığını cıncığını testler ne zaman pozitife döndü 13 ü bat nego testler![]()
Mükemmel bi sürpriz olmuş balım çok sevindim bizlere de umut oldunYa aşkım ben bir hafta varken gittim beta verdim sonra ertesi günü de test yaptım 6 gün varken çıkmadı bugün rutin test yaptirirken bakmislar ben şok