Evet canım kırmızı kırmızı çıktı. Kaset testim var onu da yapıp çizgiyi görürsem yarın kan veririmPembemsi çıkmış grimsi olunca yalancı çıkıyor bilemiyorum az kaldıysa kan verebilirin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kırmızı kırmızı çıktı. Kaset testim var onu da yapıp çizgiyi görürsem yarın kan veririmPembemsi çıkmış grimsi olunca yalancı çıkıyor bilemiyorum az kaldıysa kan verebilirin![]()
Ay inşallah yalancı pozitif değildirİnşallah vardır yaa topiğin ilk pozitifi olursun![]()
Beni de ekler misiniz sat 23 Ocak bat 20 Şubat
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 18 Ocak 12 Şubat Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat
İnşallahAy inşallah yalancı pozitif değildir![]()
Ben de birkaç gün önce artimed kaset test yaptım kuruma dahi çıkarmadı çok şaşırdım hatta. Ama erken testini ilk kez yapıyorumİnşallahsabah artımed kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı
Başka bi markanın erken gebelik testini de yaptım o da negatif . Rabbimden umut kesilmez daha çok erken diyorum bata 9 gün var ama umudumu da kaybediyorumBen de birkaç gün önce artimed kaset test yaptım kuruma dahi çıkarmadı çok şaşırdım hatta. Ama erken testini ilk kez yapıyorum
Daha çok varmış benim reglimin gecikmesinin 7. GünüBaşka bi markanın erken gebelik testini de yaptım o da negatif . Rabbimden umut kesilmez daha çok erken diyorum bata 9 gün var ama umudumu da kaybediyorum
Evet var daha . İnşallah pozitifdir seninkiDaha çok varmış benim reglimin gecikmesinin 7. Günü
Bence pozitif bu . Kan verme şansın yok muBu kadar kırmızı yalancı pozitif olabilir mi![]()
Bugün yok maalesef. Yarına ancakBence pozitif bu . Kan verme şansın yok mu
Daha iyi olur biraz daha yükselir betanBugün yok maalesef. Yarına ancak
Hadi hayırlısı inşallah pozitifdirVe epey kırmızı çıktı. Big kit diye bi marka var idrar tutup yapacağım
Bence bu kadar da değil bildiğiniz kırmızı bu hele kenarlarıBu kadar kırmızı yalancı pozitif olabilir mi![]()
Kenarları dediğin yer neresi canım çizginin çerçeveesi miBence bu kadar da değil bildiğiniz kırmızı bu hele kenarları
Evet çevresi kırmızı alt ve üst daha kırmızı başka testin var mıKenarları dediğin yer neresi canım çizginin çerçeveesi mi
Evet var ama tuvaletim yok şu an yapamıyorum. Big kit diye kaset test var hassasiyetinin yüksek olduğunu sanmıyorum arkasına 20 dk bekleyin yazmışlar çünküEvet çevresi kırmızı alt ve üst daha kırmızı başka testin var mı
Senin adını ben mutlu oldum bunu görmek çok güzel kan ver benceBu kadar kırmızı yalancı pozitif olabilir mi![]()
O zaman acele etme sabret bu pozitif gibi duruyor sabah kalkınca ilk idrar ile yap kesin olsun şimdi bence daha yapmaEvet var ama tuvaletim yok şu an yapamıyorum. Big kit diye kaset test var hassasiyetinin yüksek olduğunu sanmıyorum arkasına 20 dk bekleyin yazmışlar çünkü
Ben de hiç yalancı pozitif göstermedi hep doğru gösterdiKızlar artimed erken gebelik testinin doğru sonuç verme ihtimali var mı