• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Başka bi markanın erken gebelik testini de yaptım o da negatif . Rabbimden umut kesilmez daha çok erken diyorum bata 9 gün var ama umudumu da kaybediyorum
Merhaba batımız aynıymış. Test yapmak için çok erken değil mi 🥹 ben korkuyorum. Evde bulundurmuyorum yapmamak için çünkü olsa yamyam gibi hepsini bitiriyorum dayanamıyorum 🥹

Güzel ANNENIN ADISATOVULASYONBATSONUÇ
S3lin0717 Şubat3 Mart15 Mart
Kbr000818 Ocak17 Şubat
 Dut22 Ocak19 Şubat
Soguknevale18 Ocak12 Şubat
Sunsun93 Ocak3 Şubat
Waww6 Şubat6 Mart
Lyl2120 Ocak18 Şubat
Parla121228 Ocak25 Şubat
1scorpio19 Şubat18 Mart
Melodimelo199623 Ocak17 Şubat
Freyja9323 Ocak5 Şubat20 Şubat
Bettysbb18 Ocak16 Şubat
Linalina12328 Ocak14 Şubat28 Şubat
Lebideryaya5 Ocak31 Ocak14 Şubat
Bohembircadi18 Ocak16 Şubat
Sipser31 Ocak11 Şubat28 Şubat
Selamlar ben Nisan gibi geleceğim nasipse 🤭 şimdi olsa yaz aylarına denk geliyor son aylar. Ağustos doğumlu oğlum var aman aman 🤭

Merhaba batımız aynıymış. Test yapmak için çok erken değil mi 🥹 ben korkuyorum. Evde bulundurmuyorum yapmamak için çünkü olsa yamyam gibi hepsini bitiriyorum dayanamıyorum 🥹
Erken ama duramadım. Belirtin var mı

Beni de ekler misiniz sat 9 Şubat bat 8 Mart 🐣 bu ay ilk kez deneyeceğiz. Folik asit başladım 3 hafta oluyor

Selamlar ben Nisan gibi geleceğim nasipse 🤭 şimdi olsa yaz aylarına denk geliyor son aylar. Ağustos doğumlu oğlum var aman aman 🤭
Hayırrr şimdi olsa kasımda doğum son aylar Eylül Ekim Kasım gibi geçiyor tam orta trimester yaz aylarında oluyor mis gibi düşünün bence 😁😁🫠

Hayırrr şimdi olsa kasımda doğum son aylar Eylül Ekim Kasım gibi geçiyor tam orta trimester yaz aylarında oluyor mis gibi düşünün bence 😁😁🫠
5. Aydan sonrası ve yaz 😂😂 şöyle 10 kilocuk daha vereyim gelcm 🤭❤️
İşin şakası Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah ama nisanda baslycz denemeye 🤲🏽

Kasıklarım ağrıyor ama anormal değil. Birkaç ay önce kürtaj olmuştum. Kürtajdan beri ara ara ağrı yapıyor. Yani anormal bir durum hissetmiyorum vücudumda. Sizde var mı bir şey
Evet kasıklarımda Agrı oluyor batma gibi ara ara bel ağrım oluyor bacağıma vuruyor. Dün sabah peçeteye açık pembe akıntı geldi bi daha gelmedi . Psikolojik olup olmadığını bilmiyorum mide bulantısı oluyor midemi üşütmüşüm gibi

Evet kasıklarımda Agrı oluyor batma gibi ara ara bel ağrım oluyor bacağıma vuruyor. Dün sabah peçeteye açık pembe akıntı geldi bi daha gelmedi . Psikolojik olup olmadığını bilmiyorum mide bulantısı oluyor midemi üşütmüşüm gibi
Belirtiler için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama pembe akıntı belki de yerleşme kanaması olabilir. İnşallah da öyledir 💞 daha test yapacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz? Gebelik olup da bu kadar erken öğrenen var mıdır acaba

Belirtiler için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama pembe akıntı belki de yerleşme kanaması olabilir. İnşallah da öyledir 💞 daha test yapacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz? Gebelik olup da bu kadar erken öğrenen var mıdır acaba
Bekleyeceğim . Rabbime bıraktım herşeyimi . Negatif gördükçe umudum kırılıyor canım sıkılıyor

Bekleyeceğim . Rabbime bıraktım herşeyimi . Negatif gördükçe umudum kırılıyor canım sıkılıyor
İnanın ben de çok üzülüyorum. Endişeleniyorum bir sorun mu var diye. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız hayırlısıyla. Test yapmamak için birbirimizi tutabiliriz bence 😂

İnanın ben de çok üzülüyorum. Endişeleniyorum bir sorun mu var diye. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız hayırlısıyla. Test yapmamak için birbirimizi tutabiliriz bence 😂
Bencede 🤣🤣

Benim bat yarın inşallah kan gelmezse bebiş gelir amin. Hepimiz bu ay pozitif görelim 🤲🏻🤲🏻

Back
X