- 26 Aralık 2022
- 173
- 160
- 33
Merhaba batımız aynıymış. Test yapmak için çok erken değil miBaşka bi markanın erken gebelik testini de yaptım o da negatif . Rabbimden umut kesilmez daha çok erken diyorum bata 9 gün var ama umudumu da kaybediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba batımız aynıymış. Test yapmak için çok erken değil miBaşka bi markanın erken gebelik testini de yaptım o da negatif . Rabbimden umut kesilmez daha çok erken diyorum bata 9 gün var ama umudumu da kaybediyorum
Selamlar ben Nisan gibi geleceğim nasipse
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 18 Ocak 12 Şubat Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat
Evet bekleyebildiğim kadar beklemeyi düşünüyorumO zaman acele etme sabret bu pozitif gibi duruyor sabah kalkınca ilk idrar ile yap kesin olsun şimdi bence daha yapma
Erken ama duramadım. Belirtin var mıMerhaba batımız aynıymış. Test yapmak için çok erken değil miben korkuyorum. Evde bulundurmuyorum yapmamak için çünkü olsa yamyam gibi hepsini bitiriyorum dayanamıyorum
![]()
29 yaş 2 buçuk yıllık evliyiz. Bu ay ilk kez deneyeceğizKızlar yaşlarınız kaç ? Çocuğunuz var mı kaçıncı denemeniz ? Biraz canlandıralım konuyuben 28 yaşındayım ilk çocuk için denemelerdeyim 4. Ayımız
Hayırrr şimdi olsa kasımda doğum son aylar Eylül Ekim Kasım gibi geçiyor tam orta trimester yaz aylarında oluyor mis gibi düşünün benceSelamlar ben Nisan gibi geleceğim nasipseşimdi olsa yaz aylarına denk geliyor son aylar. Ağustos doğumlu oğlum var aman aman
![]()
5. Aydan sonrası ve yazHayırrr şimdi olsa kasımda doğum son aylar Eylül Ekim Kasım gibi geçiyor tam orta trimester yaz aylarında oluyor mis gibi düşünün bence![]()
Kötü yorumu da çok o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum. İnşallah doğrudurBen de hiç yalancı pozitif göstermedi hep doğru gösterdi
Şat 6 şubat Bat 6 martKizlarrrrr ne yapisonz tabloda ismi olmayan var mı eğer adet olursanız guncelleyecem burdan hamile olmadan çıkmayacaz
Kasıklarım ağrıyor ama anormal değil. Birkaç ay önce kürtaj olmuştum. Kürtajdan beri ara ara ağrı yapıyor. Yani anormal bir durum hissetmiyorum vücudumda. Sizde var mı bir şeyErken ama duramadım. Belirtin var mı
Evet kasıklarımda Agrı oluyor batma gibi ara ara bel ağrım oluyor bacağıma vuruyor. Dün sabah peçeteye açık pembe akıntı geldi bi daha gelmedi . Psikolojik olup olmadığını bilmiyorum mide bulantısı oluyor midemi üşütmüşüm gibiKasıklarım ağrıyor ama anormal değil. Birkaç ay önce kürtaj olmuştum. Kürtajdan beri ara ara ağrı yapıyor. Yani anormal bir durum hissetmiyorum vücudumda. Sizde var mı bir şey
Belirtiler için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama pembe akıntı belki de yerleşme kanaması olabilir. İnşallah da öyledirEvet kasıklarımda Agrı oluyor batma gibi ara ara bel ağrım oluyor bacağıma vuruyor. Dün sabah peçeteye açık pembe akıntı geldi bi daha gelmedi . Psikolojik olup olmadığını bilmiyorum mide bulantısı oluyor midemi üşütmüşüm gibi
Bekleyeceğim . Rabbime bıraktım herşeyimi . Negatif gördükçe umudum kırılıyor canım sıkılıyorBelirtiler için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama pembe akıntı belki de yerleşme kanaması olabilir. İnşallah da öyledirdaha test yapacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz? Gebelik olup da bu kadar erken öğrenen var mıdır acaba
İnanın ben de çok üzülüyorum. Endişeleniyorum bir sorun mu var diye. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız hayırlısıyla. Test yapmamak için birbirimizi tutabiliriz benceBekleyeceğim . Rabbime bıraktım herşeyimi . Negatif gördükçe umudum kırılıyor canım sıkılıyor
Bencedeİnanın ben de çok üzülüyorum. Endişeleniyorum bir sorun mu var diye. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırız hayırlısıyla. Test yapmamak için birbirimizi tutabiliriz bence![]()