- 11 Ağustos 2018
- 544
- 702
- 103
- 34
Ay inşallah tatlımEvet canım inş tutarsa 14 Şubat meyvesi olur bebişimde![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah tatlımEvet canım inş tutarsa 14 Şubat meyvesi olur bebişimde![]()
Foti var mıÇok enteresanmış ben de duymadım geçen yaptım kuruma ya da silik çıkarmadı. Bugün yaptığımda silik çizgi gördüm bakalım ne derece güvenilir bi test![]()
Olmaz mıFoti var mı![]()
Bende yerimi alayımKızlar adet olduğunuzda hemen diğer batı ekleyecem burda hamile kalacaz başka yolu yok bana yazın güncellerim![]()
Süreç yordu bizi ondan bu dalgınlıkNe olur ne olmaz ben de geldim yazdım gönderdim sandım cevaplaya basmayı unutmusum![]()
Aynen yazın bakalım meslekler ne kimsiniz nesiniz necisiniz benim bebemin teyzeleri kimKızlar yaşlarınız kaç ? Çocuğunuz var mı kaçıncı denemeniz ? Biraz canlandıralım konuyuben 28 yaşındayım ilk çocuk için denemelerdeyim 4. Ayımız
Ben home office avukatlık yapıyorum işim stresli hamile kalmak daha da zor olacak gibi geliyor o yüzden hahahAynen yazın bakalım meslekler ne kimsiniz nesiniz necisiniz benim bebemin teyzeleri kim
Ben de rehabilitasyon merkezinde ozel egitim uzmanıyım kpssye girdim 82 aldım bekliyorum bir de atama ve bebek gelirse supriz olurBen home office avukatlık yapıyorum işim stresli hamile kalmak daha da zor olacak gibi geliyor o yüzden hahahve +stres olarak istanbulda yaşıyorum var mı arttıran
![]()
Umarım hem ataman olur hem de bebeğinBen de rehabilitasyon merkezinde ozel egitim uzmanıyım kpssye girdim 82 aldım bekliyorum bir de atama ve bebek gelirse supriz olur
34 yaşındayım 2 bebem olacak hdhdhd
Amin cnmmmm senin de insss istediğin olsunnUmarım hem ataman olur hem de bebeğin![]()
ben 25 yasindayim 6.5 yillik evliyim hic gebelik olusmadi bir kac aya tup bebege basliycam ozelde olucak maddi acidan bizi biraz zorlayacagi icin bir kac aya parayi ayarlariz diye düsunuyoz bklmAynen yazın bakalım meslekler ne kimsiniz nesiniz necisiniz benim bebemin teyzeleri kim
Hepimiz en aktif olarak evde çalışıyoruz bence32 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım Gaziantep de oturuyorum. Evde aktif olarak çalışıyorum![]()
Gebelik oluşmamasının sebebi var mı acaba yoksa sebepsiz infertilite tanısı mı konduben 25 yasindayim 6.5 yillik evliyim hic gebelik olusmadi bir kac aya tup bebege basliycam ozelde olucak maddi acidan bizi biraz zorlayacagi icin bir kac aya parayi ayarlariz diye düsunuyoz bklm
En zor mesleklerden biriHepimiz en aktif olarak evde çalışıyoruz benceev hanımlığı ne zormuş 1 gün iş yapma ev perişan
Yaş 30 ilk bebek için deneme 4 ay oldu iki ay öncede kimşasal bu kadarKızlar yaşlarınız kaç ? Çocuğunuz var mı kaçıncı denemeniz ? Biraz canlandıralım konuyuben 28 yaşındayım ilk çocuk için denemelerdeyim 4. Ayımız