- 5 Ekim 2023
- 691
- 283
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi düşünmüşsün insan neye alışıyorsa onunla devam etmek istiyor zatenEvet canım biri 2. Sınıf biri anaokulu baktım evde boş vaktim çok az rahatladım .dedim bu kadar rahatlık bana fazla
Bir sonrakine söyle zaten guncelleyecemBende yerimi alayım testler negatif ama
Sat 19 Ocak
Bat 19 Şubat
Ovülasyon 29 Ocak
Buyük kızım rahat bi bebekti küçüğüm kolikÇok iyi düşünmüşsün insan neye alışıyorsa onunla devam etmek istiyor zatensenin kızlar bebişken nasıldı ? Benim hiç çocuğum olmadığı için biraz korkuyorum çok mu zor diye
Çok mantıklı aslında ya belki ben de düşünürümHahah neden böyleyiz yaben terapi almaya başladım süreci daha kolay atlatmak için
aynen senin daha 4.ayinmis olur elbet stres yapma bizim 15 mayisda 7 yil evlilik olcak birde hic bir sorun yokken olmuyo cok yordu bu surec bizi Rabbim kimseyi evlat ozlemiyle sinamasın isteyen herkese saglikli ve haylirlisiyla nasip etsinKafadan çıkartma işini çözmek zor sanırım senin uzunca da bir zaman olmuş denemeye başlayalı. Benim daha 4 ay oldu ona rağmen çok sabırsız ve yorulmuş hissediyorum
Ben 3 kez denedim ama olmadi aşilama bana gore şans nasip isi gibi geliyo eger imkanin varsa normal yolla gebelik olusmuyosa asilamayla falan hic ugrasma derim direk tup bebek dene benim imkanim yoktu yasimda kucuktu tup bebegi o zmn erken olarak dusunmustuk suanki aklim olsaydi hic ugrasmazdim belku olur gibisinden denemistik iste asilama şu sekilde oncesinde yumurta gelistirici igne veya hap kullaniyosun bn igne kullanmistim gayet guzel ilerliyodu surec yeterli kadar kullaniyosun iste doktorun sana diyo şu gune kadar şu dozda kullancan diye sonra catlatma ignesi oluyosun 36 saat sonrasinda asilaman yapiliyo oncesinde sperm ornegi aliniyo tabi o sekilde enjekte ediliyo daha sonra normal hayatina devam ediyosun yemene icmene hareketlerine falan dikkat ediyosun tabi 14.gunde kan sonucuyla ogreniyosun bn gun gun testle takip ediyodum sonuc husran yani siz asilama deniyceksiniz sanirim insallah sizde olumlu olur ❤ucret olarakda devlette oldum ben ilaclara oduyosun para oda suan bi 5 6 bin tutar sanirim ozelde ne kadar bilmiyomAşılama nedir bilen var mı:)) ücreti ne onun
Kızlar adet olduğunuzda hemen diğer batı ekleyecem burda hamile kalacaz başka yolu yok bana yazın güncellerim![]()
Artimed bende de yalancı pozitif çıkardı ama bu baya net ya farklı bır marka varsa deneseneBu marka hep yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama çok kırmızı çıktı bende test çizgisi. Güvenilmez mi yine deEki Görüntüle 3542383
Ve epey kırmızı çıktı. Big kit diye bi marka var idrar tutup yapacağımArtimed bende de yalancı pozitif çıkardı ama bu baya net ya farklı bır marka varsa denesene
İnşallah vardır yaa topiğin ilk pozitifi olursunBu marka hep yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama çok kırmızı çıktı bende test çizgisi. Güvenilmez mi yine deEki Görüntüle 3542383
Pembemsi çıkmış grimsi olunca yalancı çıkıyor bilemiyorum az kaldıysa kan verebilirinBu marka hep yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama çok kırmızı çıktı bende test çizgisi. Güvenilmez mi yine deEki Görüntüle 3542383