HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Anladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artık

Tabii ki öyle ins bu ay hamile kalırız

Canım benden az önce leke geldi yaa acaba kimyasalmı geçiriyorum

Canım benden az önce leke geldi yaa acaba kimyasalmı geçiriyorum
Yerleşme kanaması da olabilir. Kırmızı şekilde kanama olmuyorsa tehlikeli yok diye biliyorum ama sen yine de en kısa sürede betana bi baktır canım

Anladım canım dün akşam gidecektim aslında yengemiz vefat edince dün eşim İstanbul'a gitti. Gelince yaptırcam artık
Başınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmış

Yerleşme kanaması da olabilir. Kırmızı şekilde kanama olmuyorsa tehlikeli yok diye biliyorum ama sen yine de en kısa sürede betana bi baktır canım
Az önce yoğun şekilde geldi canım elimde test vardı yaptım silik çıktı zaten büyük ihtimal kimyasal oldu

Başınız sağ olsun. Yakınlarda hastane varsa aciline gidip baktırabilirsin için rahat eder hem lekelenmen varmış
Saolun yakında var ama iki tane çocukla mümkünatı yok minibüsle uğraşamam araba evde olsaydı arabayla giderdim iki dakika

kizlar ben de istiyorumm, su an cok heyecanlandim cunku tabloda benimle ayni BAT olan 2 kisi de pozitif

SAT: 19 ocak
Ovu: 3 şubat
BAT:17 şubat

Kızlar pcos için inositol kullanmaya başladım. Bu markayı kullanan var mı aranızda ?

Eklentiler

• IMG_20250218_192145.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…