HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

En zor mesleklerden biri evhanımı =tüm meslekler
Ben birkaç gündür gebelik şüphesi olduğu için ve midem dehşet ağrıdığı için slow modda çalışıyorum evde. 2 kişi yaşamamıza rağmen her yer savaş alanı sanki sizin evleriniz nasıl kızlar hep benim evim mi dağınık ya

Belirtilerin neler
Ben bitiremiyorum evin işini bitmiyor tek değilsin . Daha sabah bulaşığı var tezgahta öğlen yemeği yiyolar

Belirtilerin neler
Ben bitiremiyorum evin işini bitmiyor tek değilsin . Daha sabah bulaşığı var tezgahta öğlen yemeği yiyolar
Senin normal kuzum 2 çocuğun varmış. Yaşları kaç kızçelerin ? Belirtim çok fena mide ağrısı ve yanması

Hadi bakalım her ay gebelik olasılığı artıyormuş diye duydum bu ay bizim ayımız olsun
İnşallah ya bide kızlar kafayı yedim heralde ama erken gebelik testinde flaşa tuttugumda çizgi görünüyor bu testlerin kendisinden mu oluyor

İnşallah ya bide kızlar kafayı yedim heralde ama erken gebelik testinde flaşa tuttugumda çizgi görünüyor bu testlerin kendisinden mu oluyor
Ben son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin

sebepsiz interfelite bizimki cnm
Forumda hep gördüm tüp bebeğe başlamadan önceki aylarda hamile kalanları. Stresi bırakıp kafadan bu düşünceyi çıkardık diye oldu diyorlar. Belki size de o şekilde nasip olur canım olmazsa da her şeyin çaresi var tüp bebekle kavuşursun bebeğine inşallah

insallah cnm ama ben kafamdan cikartamiyom bi turlu bu ay yarim kalan femara vardi kendimce onu kullaniyom 3.gundeyim bgn bi yandan da kotumu yaptim diye dusenmeden edemiyom

insallah cnm ama ben kafamdan cikartamiyom bi turlu bu ay yarim kalan femara vardi kendimce onu kullaniyom 3.gundeyim bgn bi yandan da kotumu yaptim diye dusenmeden edemiyom
Kafadan çıkartma işini çözmek zor sanırım senin uzunca da bir zaman olmuş denemeye başlayalı. Benim daha 4 ay oldu ona rağmen çok sabırsız ve yorulmuş hissediyorum

İyi, okul çağına getirmişsin maşallah. Ben en son 3 ocakta regl oldum. Döngümün 39. Günü oluyor. 4 gün önceki kan testim negatifti hala bekliyorum
Evet canım biri 2. Sınıf biri anaokulu baktım evde boş vaktim çok az rahatladım . dedim bu kadar rahatlık bana fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…