Ben birkaç gündür gebelik şüphesi olduğu için ve midem dehşet ağrıdığı için slow modda çalışıyorum evde. 2 kişi yaşamamıza rağmen her yer savaş alanı sankiEn zor mesleklerden birievhanımı =tüm meslekler
Belirtilerin nelerBen birkaç gündür gebelik şüphesi olduğu için ve midem dehşet ağrıdığı için slow modda çalışıyorum evde. 2 kişi yaşamamıza rağmen her yer savaş alanı sankisizin evleriniz nasıl kızlar hep benim evim mi dağınık ya
Hadi bakalım her ay gebelik olasılığı artıyormuş diye duydum bu ay bizim ayımız olsunYaş 30 ilk bebek için deneme 4 ay oldu iki ay öncede kimşasal bu kadar
Senin normal kuzum 2 çocuğun varmış. Yaşları kaç kızçelerin ? Belirtim çok fena mide ağrısı ve yanmasıBelirtilerin neler
Ben bitiremiyorum evin işini bitmiyortek değilsin . Daha sabah bulaşığı var tezgahta öğlen yemeği yiyolar
İnşallah ya bide kızlar kafayı yedim heralde ama erken gebelik testinde flaşa tuttugumda çizgi görünüyor bu testlerin kendisinden mu oluyorHadi bakalım her ay gebelik olasılığı artıyormuş diye duydum bu ay bizim ayımız olsun
7-5 canım . Kaç gün var bataSenin normal kuzum 2 çocuğun varmış. Yaşları kaç kızçelerin ? Belirtim çok fena mide ağrısı ve yanması
Ben son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testinİnşallah ya bide kızlar kafayı yedim heralde ama erken gebelik testinde flaşa tuttugumda çizgi görünüyor bu testlerin kendisinden mu oluyor
İyi, okul çağına getirmişsin maşallah. Ben en son 3 ocakta regl oldum. Döngümün 39. Günü oluyor. 4 gün önceki kan testim negatifti hala bekliyorum7-5 canım . Kaç gün var bata
sebepsiz interfelite bizimki cnmGebelik oluşmamasının sebebi var mı acaba yoksa sebepsiz infertilite tanısı mı kondu
Forumda hep gördüm tüp bebeğe başlamadan önceki aylarda hamile kalanları. Stresi bırakıp kafadan bu düşünceyi çıkardık diye oldu diyorlar. Belki size de o şekilde nasip olur canımsebepsiz interfelite bizimki cnm
Days comfortBen son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin
Güvenilir bi test değil diye duydum yalancı pozitif veriyormuş artimed gibi. Senin regle 6 gün varmış daha birkaç gün sabredebilirsen bekle bakalım tekrar yap. İnşallah vardırDays comfort
insallah cnm ama ben kafamdan cikartamiyom bi turlu bu ay yarim kalan femara vardi kendimce onu kullaniyom 3.gundeyim bgnForumda hep gördüm tüp bebeğe başlamadan önceki aylarda hamile kalanları. Stresi bırakıp kafadan bu düşünceyi çıkardık diye oldu diyorlar. Belki size de o şekilde nasip olur canımolmazsa da her şeyin çaresi var tüp bebekle kavuşursun bebeğine inşallah
Kafadan çıkartma işini çözmek zor sanırım senin uzunca da bir zaman olmuş denemeye başlayalı. Benim daha 4 ay oldu ona rağmen çok sabırsız ve yorulmuş hissediyoruminsallah cnm ama ben kafamdan cikartamiyom bi turlu bu ay yarim kalan femara vardi kendimce onu kullaniyom 3.gundeyim bgnbi yandan da kotumu yaptim diye dusenmeden edemiyom
Benim ilk ayım saç baş yolarak dolanıyorum evdeeKafadan çıkartma işini çözmek zor sanırım senin uzunca da bir zaman olmuş denemeye başlayalı. Benim daha 4 ay oldu ona rağmen çok sabırsız ve yorulmuş hissediyorum
Hahah neden böyleyiz yaBenim ilk ayım saç baş yolarak dolanıyorum evdee
Evet canım biri 2. Sınıf biri anaokulu baktım evde boş vaktim çok az rahatladım .İyi, okul çağına getirmişsin maşallah. Ben en son 3 ocakta regl oldum. Döngümün 39. Günü oluyor. 4 gün önceki kan testim negatifti hala bekliyorum
İnşallah güzel haberlerle gelMidem telef oldu valla daha fazla dayanamıyorum ben gidip eczaneye ilaç soracağım. Gebelik testi de alırım hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?