HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Ne olur ne olmaz ben de geldim yazdım gönderdim sandım cevaplaya basmayı unutmusum

Kızlar yaşlarınız kaç ? Çocuğunuz var mı kaçıncı denemeniz ? Biraz canlandıralım konuyu ben 28 yaşındayım ilk çocuk için denemelerdeyim 4. Ayımız
Aynen yazın bakalım meslekler ne kimsiniz nesiniz necisiniz benim bebemin teyzeleri kim

Ben home office avukatlık yapıyorum işim stresli hamile kalmak daha da zor olacak gibi geliyor o yüzden hahah ve +stres olarak istanbulda yaşıyorum var mı arttıran
Ben de rehabilitasyon merkezinde ozel egitim uzmanıyım kpssye girdim 82 aldım bekliyorum bir de atama ve bebek gelirse supriz olur
34 yaşındayım 2 bebem olacak hdhdhd

Aynen yazın bakalım meslekler ne kimsiniz nesiniz necisiniz benim bebemin teyzeleri kim
ben 25 yasindayim 6.5 yillik evliyim hic gebelik olusmadi bir kac aya tup bebege basliycam ozelde olucak maddi acidan bizi biraz zorlayacagi icin bir kac aya parayi ayarlariz diye düsunuyoz bklm

32 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım Gaziantep de oturuyorum. Evde aktif olarak çalışıyorum

ben 25 yasindayim 6.5 yillik evliyim hic gebelik olusmadi bir kac aya tup bebege basliycam ozelde olucak maddi acidan bizi biraz zorlayacagi icin bir kac aya parayi ayarlariz diye düsunuyoz bklm
Gebelik oluşmamasının sebebi var mı acaba yoksa sebepsiz infertilite tanısı mı kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…