• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Canım artımed genelde yalancı çıkartıyor ama bariz de belli. Sen yine de çok sevinmeden en kısa zamanda kan ver canım.

Awox test genelde güvenilirdir canım. Yalancı çıkardığı neredeyse yok gibidir. Reglin de çok gecikmiş muhtemelen gebesindir tebrik ederim. En kısa sürede kan ver bence :)

Kuzu genelde ateş ölçümlerinin sabah uyanır uyanmaz yatakta hareket etmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Evet öyleymiş ya bilmiyordum bundan sonra öyle yapıcam 😌

Canım sıcaklık ölçmenin amacı, vücudumuz daha uyanmadan hiç bir etkiye maruz kalmadan olan sıcaklığı öğrenmek. Gün içinde ne kadar efor sarfettiğimiz, bulunduğumuz ortam, hatta yediğimiz içtiğimiz bile sıcaklığı etkileyebilir. O yüzden akşam ölçmek doğru değil. Her gün aynı saatte,yataktan kalkmadan, konuşmadan hatta su vs bile içmeden yapılan ölçüm en doğru sonucu verir.🤗💋
Doğru söylüyorsunuz bende bilmediğimden akşam işten gelir gelmez ölçüyordum 😂haklısınız artık sabah ölçeyim 😌

Kızlar bende dün akşam awox yaptım testim böyle çıkmasına rağmen karın ve kasık ağrım çok fazla olunca adet olucam diye bekliyorum birde çok fazla silik görüp adet olan var
Bu kadar koyuluğa pek sanmıyorum bana göre bu koyu bir çizgi o kadar çok silik gördü ki bu gözler 😅🥰 bence hamilesin😍

36.5 önceki günde 36.1 ama hep akşam ölçmüştüm
Ölçümleri yanlış yapıyorsunuz
Sabah uyanır uyanmaz konusmadan hic ölçmeniz lazim
Ve regl iken baslamaniz lazim her gün aynı saatte ölcup değeri not alacaksınız
Düşüsün olup sonra bir den ciktigi gece yumurtalam sayiliyor
Eğer yükseliş devam eder ve bi anda düserse regl geliyor demek
Dusmezse gününüzde hamile olasiligi var
Ilk oğluma öyle hamile kalmistim

Pamlok Pamlok Canım hastalığın nasıl oldu? Geçti mi tamamen yoksa başka belirtilerin var mı?🧐
Ah güzelim hiç unutmadın hep yazıyorsun😍 hastalığım ertesi gün tamamen geçti, sonrasında da sadece arada nadiren kasık ağrım oluyor. Ama bugün ateşim düştü sanırım regl olacağım 🤷‍♀️ sen nasılsın var mı belirtilerin

Eklentiler

• 1000045847.jpg
    1000045847.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000045780.jpg
    1000045780.jpg
    260,2 KB · Görüntüleme: 28
Back