• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Estrofem nedir bende iki aydır Klomen kullanıyorum onu duymadım ilk gebeliğim de klomenle olmuştu ilkte tutmuştu ama klomene başladığım batın 3 günü 8 günde yumurta 13 mm olmuştu çarşamba kontrol var catlamadıysa iğne yapacaz geçen ayda kanamalı catlamıştı iğne vurulmamıştım
Klomenle birlikte başlanıyor. 14 gün boyunca sabah akşam iciliyor. Östrojen hormonu. Rahmi kalinlastirip çocuğun tutunmasını sağlamak için. Benim de 8 günde 16 mm olmuştu. 7 mm rahim kalınlığın dedi. Bana adetlerin düzenli çatlama sorunun yok iğneye de gerek yok dedi. Hocam iğne yapmadı.

Aranızda kimyasal yaşayan var mı? Benim bu ay 2.denememdi o da kimyasal oldu ilk defa tanıştım böyle bi terimle, kimyasaldan sonra düzensizlik veya hormonal bozukluk olur mu acaba bi kaç yerde okudum proloktini yükseltir diye tecrübeniz varsa bilmek isterim

Belki üzmemek içindir kuzu belki senin yerinde o olsa senin haberini alsa biraz burulacaktı üzülecekti belki o yüzden söylemekten çekinmiştir. Bende şeyi düşünüyorum hatta mutlu oluyorum bununla allah kısmet edip de olursa en küçük torun olacak kıymetliii hahaha 😜 🥰 zaten eşimle ben tek çocuğuz geniş ailede en küçük olacak
Evet bizim de aynı durumlar ailenin ilk çocuklarıyız herkesin gözü bizde şuan olursa iki tarafında ilk torunu olcak . Erkek kardeşim nişanlı yaza düğünü var … belki benden önce bebeği olur alıştım artık anne olmadan hala olurum bu gidişle 😂

Aranızda kimyasal yaşayan var mı? Benim bu ay 2.denememdi o da kimyasal oldu ilk defa tanıştım böyle bi terimle, kimyasaldan sonra düzensizlik veya hormonal bozukluk olur mu acaba bi kaç yerde okudum proloktini yükseltir diye tecrübeniz varsa bilmek isterim
Ben kimyasal hamlilelik başkanı olcam nerdeyse tam 3 kez yaşadım 🥲

Mrb kizlar femara kullanan oldumu bu ay

Klomen kullandım.

Klomen kullanıyorum ben
Bende bu ay reglimin 3. Günü başlayıp 3 gün sabah akşam femara kullandım. Sonra iki gün ara verip 4 gün menopur iğne kullandım. Reglimin 14. Günü çatlatma iğnesi yaptım. Bugün yani 16. Gün de duphostana başladım 25. Güne kadar kullanıcam 25. Gün test günüm zaten

tekrar yaşamaktan korkuyorum bende önlem olarak yapılması gereken veya kullanılması gereken bi ilaç var mı acaba doktorum çok ilgisizdi aklımdaki soruları soramadım bile
Malesef hiç bir çözümü yok 4 senedir bir çözüm bulabilmiş değilim . Ve sıkıntı gerçekten o ki hiç bir doktor kimyasal gebeliği önemsemiyor . Tıbbi hiç bir değeri yoktur denildi . Yapmanız gereken sağlıklı beslenmek ve sağlıklı sperm yumurta üretmek başka bir çözümü yok . Artı olarak hormon testleri verin adetinizin 3. Günü benim mesela tsh yüksek troid bezlerim çalışmıyordu , ve proloktin hormonum tam sınırdaydı . Bazen bunlarda tetikliyor ama kimyasal gebeliğin başlıca sebebi zaten o yumurta ve sperm kalitesiz olup döllendiği için gebelik sağlıksız oluyor ve vücut onu kanamayla atıyor. Korkmanıza gerek yok elinizden geldiğince tüm değerleri olması gereken de tutup sağlıklı beslenin bir probleminiz yoksa zaten kimyasalın hemen arkasında çok hamile kalan var . Tekrar etmesi ancak bir sağlık problemi olduğunu gösterir bence . Sağlıklı işeniz sorun yok demektir

Bende bu ay reglimin 3. Günü başlayıp 3 gün sabah akşam femara kullandım. Sonra iki gün ara verip 4 gün menopur iğne kullandım. Reglimin 14. Günü çatlatma iğnesi yaptım. Bugün yani 16. Gün de duphostana başladım 25. Güne kadar kullanıcam 25. Gün test günüm zaten
Ben de Duspthani 17.gun başladım. 11 Şubat'ta bitti. Bugün adet günüm. Test yapmadım.

hmm insallah booool pozitifli surec olur gülüm

Malesef hiç bir çözümü yok 4 senedir bir çözüm bulabilmiş değilim . Ve sıkıntı gerçekten o ki hiç bir doktor kimyasal gebeliği önemsemiyor . Tıbbi hiç bir değeri yoktur denildi . Yapmanız gereken sağlıklı beslenmek ve sağlıklı sperm yumurta üretmek başka bir çözümü yok . Artı olarak hormon testleri verin adetinizin 3. Günü benim mesela tsh yüksek troid bezlerim çalışmıyordu , ve proloktin hormonum tam sınırdaydı . Bazen bunlarda tetikliyor ama kimyasal gebeliğin başlıca sebebi zaten o yumurta ve sperm kalitesiz olup döllendiği için gebelik sağlıksız oluyor ve vücut onu kanamayla atıyor. Korkmanıza gerek yok elinizden geldiğince tüm değerleri olması gereken de tutup sağlıklı beslenin bir probleminiz yoksa zaten kimyasalın hemen arkasında çok hamile kalan var . Tekrar etmesi ancak bir sağlık problemi olduğunu gösterir bence . Sağlıklı işeniz sorun yok demektir
ben adetin 2.günü hormon testi vermiştim değerlerim hep iyi çıkmıştı usg ile bakıldı orda da sorun yok dendi eşime sadece hormon bakıldı onda sorun yoktu ama sperm baktırmadık. İnşallah bir daha yaşamayız ve sağlıklı ilerler 2.denemem olduğu için detaylı bişey yapmak da istemiyorum sanırım biraz akışına bırakmak lazım

ben adetin 2.günü hormon testi vermiştim değerlerim hep iyi çıkmıştı usg ile bakıldı orda da sorun yok dendi eşime sadece hormon bakıldı onda sorun yoktu ama sperm baktırmadık. İnşallah bir daha yaşamayız ve sağlıklı ilerler 2.denemem olduğu için detaylı bişey yapmak da istemiyorum sanırım biraz akışına bırakmak lazım
Kesinlikle çok doğal bir süreç . Tekrar etmediği sürece . Stresten uzak durun bakalım bu ay şansınız daha yüksektir . Güzel haberlerle gelin 🙏

Back
X