• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Çok duygulandim yazdiklariniza 😞seni cok iyi anliyorum benimde 7 yildir olmuyo insan gercekten hic ortama girmek istemiyo nerde bi hamile kadin gorsem icim icimi yiyo o kadar özeniyorumki 😢insallah Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin 😞😞
Allah hepimizin kalbine ferahlık versin . 7 sene dile kolay . Ben 4 sene de bittim dediğim noktaya geldim . Siz neler yaşadınız kim bilir . Üzülmeyin lütfen .. rabbim bizi seviyor ki sınıyor 🥺❤️

Kuzum hiç kafana takma biz de 3,5 yıldır evliyiz 2,5 yıldır deniyoruz. Eylülden beri de tedavi görüyoruz. Benim de eşimin kuzenleri hepsi hamile hatta geçen gün birinin daha hamile olduğu haberini aldık 4 haftalık. Bu yaz evlenmişlerdi. Bizim çocuk istediğimizi aileden 2-3 kişi harici kimse bilmiyor. Soranlara da laf arasında geçirenlere de istemiyoruz daha düşünmüyoruz hayatımızdan memnunuz. Sigaram alkolüm var onları tamamen bırakmalıyım gibi gibi şeyler söylüyorum. Hatta geçen eşimin köyüne gittik ziyarete. Bi kadın beni motor kullanırken gördü. Akrabaymış bilmiyorum düşün. Kız motor kullanmasana iki tekerlek allah korusun falan çocuğa zarar verir dedi. Dedim çocuk derken hangi çocuk. Eee biz seni hamile duyduk dedi. Siz dedim her duyduğunuza inanmayın. Valla öyle dediler sanki ya dedi. Dedim anca işleri boş boş oturup dedikodu yapmak. Çocuk düşünmüyoruz başka kuzeniyle karıştırdınız herhalde dedim kapattım çenesini. Adım çirkef geline çıkmıştır artık köyde hatta ama umrumda değil ahahah. Bi zahmet de yatak odasına karışmasınlar yani. Açıkçası bende üzülme olmuyor vardır zamanı diyorum ama bana bu şekilde gelenleri özellikle uzak olan insanlara veriyorum ayarı geçiyorum stres atıyorum bi nevi onalrın üzerinde hahah.
Sabrınıza ve duruşunuza hayran kaldım gerçekten . Bende normal de çirkefin tekiyimdir ama konu bebeğe geldi mi kalbim sadece kırılıyor ve susmak geliyor içimden . Yine bugün eşimin söyledi arkadaşı ve eşi ile çok samimiydik . O kızında olmuyordu hatta beraber yumurtlama takip ediyorduk o benden sonra başlamıştı ben elimden geldiğince yardım ediyordum bu süreçte ben yalnız kaldım o kalmasın diye . 6 aylık hamileymiş ve kızı olacakmış . Eşi eşime söylemiş o kadar görüşmemize rağmen söylemedi bile . Yine çok üzüldüm . Bi sebebi bile yok söylememesinin sanki kıskancam . Ne kadar zor olduğunu biliyorum sevinmekten başka ne yapabilirim ama işte . Sanki bunlar daha çok can yakıyor bu süreçte . Ya acıdı çünkü yâda nazar ederim diye korktu ikisi de birbirinden kötü ihtimaller . Hayırlı olsun bile diyemiyorum bilmediğimi düşünsün daha iyisi . Gerçekten bu süreç aslında insanlar olmasa daha kolay . Son zamanlarda bunu fark ettim zorlaştıran bizi tanıyanlar soranlar . İnşallah kimse burdan sınanmak zorunda kalmaz diyelim . Başka da diyecek bir şey yok . İçim rahatladı yazdığınızı okurken ne güzel de ağızının payını vermişsiniz valla ☺️

Ben de çok çalışmıştım ama regl oldum bugün reglimin son günü. Diğer aya da hevesim kalmadı çok tembel hissediyorum 😂😂😂

Benimde bugün kırmızı geldi bende artık kesin elendim. Stresten 5/6 kere test yaptım sanırım vücut kaldıramadı erkenden geldi assdd
Bu ay stres yapmicam ,test yapmicam , iş üstündeyken bebişi düşünmicem diyorum ama dur bakalım 🤣 kendime söz veremiyorum

Allah hepimizin kalbine ferahlık versin . 7 sene dile kolay . Ben 4 sene de bittim dediğim noktaya geldim . Siz neler yaşadınız kim bilir . Üzülmeyin lütfen .. rabbim bizi seviyor ki sınıyor 🥺❤️
Aynen oyle Rabbim tez zamanda bizlerede nasip eder insallah🤲

Bu ay stres yapmicam ,test yapmicam , iş üstündeyken bebişi düşünmicem diyorum ama dur bakalım 🤣 kendime söz veremiyorum
😂😂😂 geçen ben öyleydım ama bata 3 gün kala test yaparım hayali var üstümde 😂😂

Kızlar sanırım bu ay bende eleniyorum adet olacak gibi akıntım ve karın ağrım var bat 19 şubat bende erken olacağım sanırım

Sabrınıza ve duruşunuza hayran kaldım gerçekten . Bende normal de çirkefin tekiyimdir ama konu bebeğe geldi mi kalbim sadece kırılıyor ve susmak geliyor içimden . Yine bugün eşimin söyledi arkadaşı ve eşi ile çok samimiydik . O kızında olmuyordu hatta beraber yumurtlama takip ediyorduk o benden sonra başlamıştı ben elimden geldiğince yardım ediyordum bu süreçte ben yalnız kaldım o kalmasın diye . 6 aylık hamileymiş ve kızı olacakmış . Eşi eşime söylemiş o kadar görüşmemize rağmen söylemedi bile . Yine çok üzüldüm . Bi sebebi bile yok söylememesinin sanki kıskancam . Ne kadar zor olduğunu biliyorum sevinmekten başka ne yapabilirim ama işte . Sanki bunlar daha çok can yakıyor bu süreçte . Ya acıdı çünkü yâda nazar ederim diye korktu ikisi de birbirinden kötü ihtimaller . Hayırlı olsun bile diyemiyorum bilmediğimi düşünsün daha iyisi . Gerçekten bu süreç aslında insanlar olmasa daha kolay . Son zamanlarda bunu fark ettim zorlaştıran bizi tanıyanlar soranlar . İnşallah kimse burdan sınanmak zorunda kalmaz diyelim . Başka da diyecek bir şey yok . İçim rahatladı yazdığınızı okurken ne güzel de ağızının payını vermişsiniz valla ☺️
Belki üzmemek içindir kuzu belki senin yerinde o olsa senin haberini alsa biraz burulacaktı üzülecekti belki o yüzden söylemekten çekinmiştir. Bende şeyi düşünüyorum hatta mutlu oluyorum bununla allah kısmet edip de olursa en küçük torun olacak kıymetliii hahaha 😜 🥰 zaten eşimle ben tek çocuğuz geniş ailede en küçük olacak

Kızlar ben ilk defa ovülasyon testi sipariş ettim innovita. Ne zaman başlamalıyım kullanmaya

17 Ocak adet tarihim
28 Ocak klomen+estrofem sonrası yumurta kontrolu adetin 12.gunu yumurta 16 mm. Çatlatma iğnesi vurulmadim 11 Şubat'ta duspthan bitti.
30 günde bir adet oluyorum bugün beklenen 16 Şubat adet tarihim.
Sabırla bekliyorum. Artık çok yoruldum. Test yapmak istemiyorum çünkü duspthan etkisi oluşmuş olabilir diye. :(

17 Ocak adet tarihim
28 Ocak klomen+estrofem sonrası yumurta kontrolu adetin 12.gunu yumurta 16 mm. Çatlatma iğnesi vurulmadim 11 Şubat'ta duspthan bitti.
30 günde bir adet oluyorum bugün beklenen 16 Şubat adet tarihim.
Sabırla bekliyorum. Artık çok yoruldum. Test yapmak istemiyorum çünkü duspthan etkisi oluşmuş olabilir diye. :(
Estrofem nedir bende iki aydır Klomen kullanıyorum onu duymadım ilk gebeliğim de klomenle olmuştu ilkte tutmuştu ama klomene başladığım batın 3 günü 8 günde yumurta 13 mm olmuştu çarşamba kontrol var catlamadıysa iğne yapacaz geçen ayda kanamalı catlamıştı iğne vurulmamıştım

Back
X