HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Çok duygulandim yazdiklariniza seni cok iyi anliyorum benimde 7 yildir olmuyo insan gercekten hic ortama girmek istemiyo nerde bi hamile kadin gorsem icim icimi yiyo o kadar özeniyorumki insallah Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin

Daha önce yapmış miydin kuzum
Yok aşkım kargo bekliyordum zaten akşam 8 di ümitli değildim ama yalancı çıkmazsa silik çıktı markası prodoctor
Ama ilk 5 dakika bişey yoktu üzüldüm bıraktım sonra 10 dk oldu bir açayım dedim silik çizgi ama karnım ağrıyor regl olacak gibi bir sabah tekrarlayım bakıcam

Nasıl gidiyor kızlar? Bat aynı. Belirti vs var mı? Test yapmamak için zor duruyorum dün dayanamadım yaptım kalbimden daha temiz bir sonuç bu ay da olmayacak gibi görünüyor ama hayırlısı Freyja93 D u t Pamlok

Hadi bakalım bu ay olcak inşallah bende duphaston kullanmıştım tutunmasını sağlıyor bebişin

Ahhh canımmm ben dün gece bel ağrısından duramadım, gögüs ağrısı, şişkinlik, sık idrar çıkma, ateş, halsizlik her belirtim var sjsjs ama bugün kan testim 0.1 çıktı bata 6 gün kala bu ilk defa başıma geldi o yüzden test verdim bu arada, sende ne var ne yok

Beni de ekler misiniz
s3lin07
Beni de ekler misinnn sat:14 Şubat, bat:10 Mart

Askim ben hala yapmadim direniyorum bende de ara ara kasik agrisi disinda bi belirti yok valla o yuzden pek umudum da yok

Vallahi aynı durumdayım. İlk gebeliğimde en belirgin belirtim bel ağrısı ve göğüs ağrısıydı. Ben de iki gündür çekiyorum ama erken test yaptım negatif içgüdülerim gebelik var diyor ama umutlanmak da istemiyorum korkuyorum bu arada içini ferah tut yükselir inşallah. Benim de beş gün kala kanda çıkmamıştı. Üç gün gecikmeyle gittiğimde 1200’lerde çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…