• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlaar bende çıktım doktor kontrolünden 19 mm olmuş yumurtalarım 3 tane vardı normalde 1 tanesinin boyutunu söyledi. Endometrium 3 çizgi görünümünü almış bu çok güzel birşey hazırlığını yapıyor dedi. Çatlatma iğnesi vurmamı söyledi 12:30 da vurdum. iğneden sonraki akşam 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı dedi. Reglinin 16. günü 25. güne kadar duphostan kullanıcam. Duphostanın son günü test yap dedi iğne hariç 11. gün oluyor :halay:
Hadi bakalım rast gele çok güzel haber. Sonucu da çok güzel olur inşallah canım 🙃

IMG_1694.jpeg
kızlar adete daha 4gün var silik mi var 2 dk sonraki sonucu

Kızlar prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim

Eklentiler

• IMG_6128.jpeg
    IMG_6128.jpeg
    235,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6136.jpeg
    IMG_6136.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6133.jpeg
    IMG_6133.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 37
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Canım göremedim sanki ya ama daha erken zaten

Açılmış halinde görebiliyorum ama il fotoğrafta göremiyorum

Açılmış halinde görebiliyorum ama il fotoğrafta göremiyorum
Evet ilkte yok zaten o 5. Dakika sonra dedim yok bıraktım 10. Dakikada geldim açıp bakayım dedim silik çıktı bende ümitlenmek istemiyorum herkes diyor hemen oluluyormuş ama heyecanlandım hahekeke
Onu merak ettim 10 dakika da kuruma çizgi olur mu

Evet ilkte yok zaten o 5. Dakika sonra dedim yok bıraktım 10. Dakikada geldim açıp bakayım dedim silik çıktı bende ümitlenmek istemiyorum herkes diyor hemen oluluyormuş ama heyecanlandım hahekeke
Onu merak ettim 10 dakika da kuruma çizgi olur mu
Canım suyun altına tutma muhabbetini görmüştüm burda silinirse eğer kuruma oluyormuş dene istersen hdhdhd

Kısaca kendi serüvenimden bahsedeyim, 6 aylık evliyim, 2.ay denememizdi ve kimyasal yaşadım. Bu bile çok üzücü allahım kimseye yaşatmasın. Önümüzdeki aya inşallah 🙏🏻

Back