HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

merhaba. 3 yaşında bir oğlum var, şimdi ikinciyi istiyoruz. bu ay ikinci deneme olacak. bende pcos var burada pcoslular varsa ilk hamileliğim öncesi sürecimden bahsetmek istiyorum.

pcos kaynaklı regllerim çok düzenli değildi. bazen 40 günü bulduğu oluyordu döngümün veya ara kanamalar yaşayabiliyordum. ilk iki ay yalnızca korunmayı bıraktık, olmadı. sonra doktora gittim, doktor folik asit ve bir de yumurta gelişimini destekleyen bir takviye verdi. 3. ay yine olmadı. 4. ayda ilk defa ovulasyon testi aldım ama o ay hiç keskin bir çizgi görmedim hep silik kaldı. 5. ayda beslenmeme çok dikkat etmeye başladım, oldukça düzenli ve sağlıklı beslendim. bununla birlikte 1 2 kere karanfil suyu içtim ve youtubeda denk geldiğim yumurtlama masajını yaptım. doktorun verdiği takviyeye de devam ettim. bu sefer ovulasyon testinde çok koyu bir çizgi yakaladım ve o ay hamile kaldım.

belirtilere gelecek olursak.. hamile kalamadığım 4 ay hep çeşitli belirtilerim oldu psikolojik veya kendimi çok dinlemekten bir şeyleri hamile olduğuma yordum. ateş takibim bile yüksek gitti bir ay.. ama hamile olduğum ay belirti hissetmedim, hatta regl sancılarım başladı diye düşündüğüm için umutsuzdum. yumurtlamayı 22.günde görmüştüm döngüm uzun olduğu için. 32.günde kaset testte çook silik bir gölge gördüm hatta var mı yok mu emin olamadım bile o yüzden üstünde durmadım. ertesi gün yine test yaptım. çizgi yine çok silikti ama önceki güne göre koyulaşmıştı artık var mı yok mu diye düşündürmüyordu. 34. günde kan testi verdim ve beta 60 küsürlerdeydi. mide bulantım o gün başladı. yerleşme kanaması da yaşamadım, meme hassasiyeti de. ama aşırı derecede şişkinliğim oldu ilk haftalar. hatta dalga geçiyordum şimdiden hamile gibi görünmeye başladım diye.

Beni de ekler misin canım
Sat 17 Ocak
Bat 17 Şubat

Çok üzgünüm 5,6 gün gecikmem vardı nerdeyse akşam test yapcam diye sabah yerim de duramadım bide . Tam eşim hazırlanıyordu eczaneye gitmek için regl oldum . O kadar umutluydum ki bu aydan .. Nasip olmadı . Çok üzüldüm her regl olduğum da sanki bidaha hiç olmucak gibi Karalar bağlıyorum . Şu güzel günde birbirimiz için dua edelim inşallah güzel haberler alırsınız kızlar

Lütfen öyle düşünme evet bazen bu boşluğa düşüyoruz hepimizde ama bazı şeyler bizim elimizde değil. Ne kadar çok istesekte bazen sadece zamanını beklemek lazım. Çok yorucu bir süreç çok zor biliyorum bende aynı şeyi yaşıyorum ama her zaman bi umudun olsun elbet birgün bizede nasip olucak hemde en güzelinden

Çok güzel yazmışsın göz yasim pit
Valla 4 sene oldu ya isyan etmiyorum rabbim en iyisini bilendir ama çok zoruma gidiyor artık . Kuzenlerim üçer beşer doğurdu . Eşimin benden sonra evlenen benden küçük kuzenleri hamile . Kıskanmak değil ama toplum içine bile girmek istemiyorum artık acınası gözlerle sözlerle karılaşmak daha da yıprattı . Benim olduğum yerde konu sadece bebek . Neden olmuyorlar tedavi görler . Bir sürü boş muhabbet ben bilmiyorum çünkü cahilim gibi Geçenlerde kuzenim ve eşi geldiler misafirliğe geçen yıl evlendiler kız 8 aylık Hamiş . Öyle konuşuyorduk hangi hastaneye gittiğini falan doktorları . Karnını tutuyor zaten geldiğinden beri . Üzülme üzülme senin de olur olmuyorsa takma kafaya diyor . 2 . Aydan hamile kalan kız diyor bunu acırmış gibi zorluğunu çeken bilir .çocukluk arkadaşım 5 aylık hamileymiş çok yakın olmamıza eşimin kuzeni olmasına rağmen ben instadan öğreniyorum attığı posttan . Bana üzülürüm diye söylenmiyor . Bunlar daha da can yakıcı . Sadece ben mi böyleyim acaba abartıyormuyum. Yoksa olmayan herkes böyle mi düşünüyordur . Çok yanlız ve dışlanmış hissediyorum bu konu da

Bu süreçten geçen herkes seninle aynı şeyi hissediyor canım. Yanlız değilsin emin ol senin hissettiklerini bende ve bir çok kadında hissediyor. İnsalar malesef çok acımasız oluyorlar herşeye illa bir yorum yapıyorlar oysaki çocuk konusu çok hassas bir konu. Ama bunu bazen unutuyorlar. Bahsettiğin şey kıskançlık değil sadece insan kendisinin de olmasını istiyor olmayınca neden diye düşünüyor. Oysaki zaten bizim içimizi isteğimizi bilen Rabbimiz var. Seninde dediğin gibi millet üçer beşer doğuruyor Allah nasip ettikten sonra peş peşe de olur. Demekki bizim için daha doğru zaman değil oyüzden bekletiyor. Beklettikçe daha da güzel olucak belkide biz bilemeyiz bunu. Ama ben inanıyorum Allah böyle isteyenlere elbette nasip edecek hemde öyle güzel olucak ki beklediğime değdi diyeceğiz az kaldı bu günlere

İnşallah her duamda ben ve olmayan tüm kullarına diye başlıyor ve öyle bitiriyorum . Çünkü biliyorum ki çok zor bir süreç ve halini anlayan dilenleyen biri olduğunda yükün hafifliyor . Çok bir çevrem yok ama içimi dökebildiğim birtek sizler varsınız . Ve aynı savaşın içindeyiz . İnanıyorum ki bir gün sabrımızın karşılığını beraber alıp beraber mutlu olcaz . Teşekkür ederim desteğin çok iyi geldi . Rabbim gönlüne göre versin

İnanmak başarmanın yarısıdır diyorlar çok doğru bir söz inşaallah hepimiz için güzel günler gelicek çok yakında gönlünü rahat tut senin gibi bizlerde şuan bu süreçteyiz ve tek değilsin Önemli değil canım bizi sadece bizim gibi bu süreçte onlanlar anlar bunalınca buraya yaz elbet seni anlayan konuşan biri çıkar

Çok teşekkür ederim çok incesiniz

Selamlarrr Başlığı yeni gördüm hemen geldim. Bat geçenler veya yakın olanlar var mı güzel haberlerinizz

Sat: 27 Ocak
Bat: 25 Şubat

Selamlarrr Başlığı yeni gördüm hemen geldim. Bat geçenler veya yakın olanlar var mı güzel haberlerinizz

Sat: 27 Ocak
Bat: 25 Şubat

Kızlaaar şuan kan vermeye geldimmm sağlık ocağına bat 20si ama dünden beri çok bel ağrım oldu gögüslerimde sızlıyor dayanamadım geldimm inşallah güzel bir sonuç alırım

Rabbim kolaylıkla tatlılıkla tez vakitte nasip etsin inşallah ... O ol der ve oluverir buna teslimiyetimiz tam olmalı.. Korku enerjisinde olmayalım teslimiyette ne mucizeler yaşanıyor.. Bizler gayet sağlıklı bireylerken bu konuya o kadar takılıyoruz ki olamıyor. Neye çok kıymet veriyorsak oradan sınanıyoruz. Bu değişmez bir gerçek.. En önce Rabbimiz sonra kendimiz olsun amin...

Kuzum hiç kafana takma biz de 3,5 yıldır evliyiz 2,5 yıldır deniyoruz. Eylülden beri de tedavi görüyoruz. Benim de eşimin kuzenleri hepsi hamile hatta geçen gün birinin daha hamile olduğu haberini aldık 4 haftalık. Bu yaz evlenmişlerdi. Bizim çocuk istediğimizi aileden 2-3 kişi harici kimse bilmiyor. Soranlara da laf arasında geçirenlere de istemiyoruz daha düşünmüyoruz hayatımızdan memnunuz. Sigaram alkolüm var onları tamamen bırakmalıyım gibi gibi şeyler söylüyorum. Hatta geçen eşimin köyüne gittik ziyarete. Bi kadın beni motor kullanırken gördü. Akrabaymış bilmiyorum düşün. Kız motor kullanmasana iki tekerlek allah korusun falan çocuğa zarar verir dedi. Dedim çocuk derken hangi çocuk. Eee biz seni hamile duyduk dedi. Siz dedim her duyduğunuza inanmayın. Valla öyle dediler sanki ya dedi. Dedim anca işleri boş boş oturup dedikodu yapmak. Çocuk düşünmüyoruz başka kuzeniyle karıştırdınız herhalde dedim kapattım çenesini. Adım çirkef geline çıkmıştır artık köyde hatta ama umrumda değil ahahah. Bi zahmet de yatak odasına karışmasınlar yani. Açıkçası bende üzülme olmuyor vardır zamanı diyorum ama bana bu şekilde gelenleri özellikle uzak olan insanlara veriyorum ayarı geçiyorum stres atıyorum bi nevi onalrın üzerinde hahah.

Kızlar kahverengi lekelenmem olduğunu söylemiştim ya yumurtlama olduğunu düşündüm ama bugün kanamaya çevirdi kırmızı daha adetin 17.günü hiç normal değil yarına randevu bulabilirsem doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…