Beni de ekler misin canım
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 11 Şubat 8 Mart Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 12 Şubat 12 Mart Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 11 Şubat 13 Mart Pamlok 22 Ocak 20 Şubat Anstz05 11 Şubat 11 Mart Kartopu92 16 Şubat 18 Mart Yiserumu 31 Ocak 27 Şubat Hazoo 19 ocak 19 Şubat Beyazpapatya123 28 Ocak 27 Şubat Pinkflower 5 Şubat 5 Mart Ozuzun 9 Şubat 9 Mart
Lütfen öyle düşünme evet bazen bu boşluğa düşüyoruz hepimizde ama bazı şeyler bizim elimizde değil. Ne kadar çok istesekte bazen sadece zamanını beklemek lazım. Çok yorucu bir süreç çok zor biliyorum bende aynı şeyi yaşıyorum ama her zaman bi umudun olsun elbet birgün bizede nasip olucak hemde en güzelindenÇok üzgünüm 5,6 gün gecikmem vardı nerdeyse akşam test yapcam diye sabah yerim de duramadım bide . Tam eşim hazırlanıyordu eczaneye gitmek için regl oldum . O kadar umutluydum ki bu aydan .. Nasip olmadı . Çok üzüldüm her regl olduğum da sanki bidaha hiç olmucak gibi Karalar bağlıyorum . Şu güzel günde birbirimiz için dua edelim inşallah güzel haberler alırsınız kızlar
Çok güzel yazmışsın göz yasim pitLütfen öyle düşünme evet bazen bu boşluğa düşüyoruz hepimizde ama bazı şeyler bizim elimizde değil. Ne kadar çok istesekte bazen sadece zamanını beklemek lazım. Çok yorucu bir süreç çok zor biliyorum bende aynı şeyi yaşıyorum ama her zaman bi umudun olsun elbet birgün bizede nasip olucak hemde en güzelinden
Bu süreçten geçen herkes seninle aynı şeyi hissediyor canım. Yanlız değilsin emin ol senin hissettiklerini bende ve bir çok kadında hissediyor. İnsalar malesef çok acımasız oluyorlar herşeye illa bir yorum yapıyorlar oysaki çocuk konusu çok hassas bir konu. Ama bunu bazen unutuyorlar. Bahsettiğin şey kıskançlık değil sadece insan kendisinin de olmasını istiyor olmayınca neden diye düşünüyor. Oysaki zaten bizim içimizi isteğimizi bilen Rabbimiz var. Seninde dediğin gibi millet üçer beşer doğuruyor Allah nasip ettikten sonra peş peşe de olur. Demekki bizim için daha doğru zaman değil oyüzden bekletiyor. Beklettikçe daha da güzel olucak belkide biz bilemeyiz bunu. Ama ben inanıyorum Allah böyle isteyenlere elbette nasip edecek hemde öyle güzel olucak ki beklediğime değdi diyeceğiz az kaldı bu günlereÇok güzel yazmışsın göz yasim pit
Valla 4 sene oldu ya isyan etmiyorum rabbim en iyisini bilendir ama çok zoruma gidiyor artık . Kuzenlerim üçer beşer doğurdu . Eşimin benden sonra evlenen benden küçük kuzenleri hamile . Kıskanmak değil ama toplum içine bile girmek istemiyorum artık acınası gözlerle sözlerle karılaşmak daha da yıprattı . Benim olduğum yerde konu sadece bebek . Neden olmuyorlar tedavi görler . Bir sürü boş muhabbet ben bilmiyorum çünkü cahilim gibiGeçenlerde kuzenim ve eşi geldiler misafirliğe geçen yıl evlendiler kız 8 aylık Hamiş . Öyle konuşuyorduk hangi hastaneye gittiğini falan doktorları . Karnını tutuyor zaten geldiğinden beri . Üzülme üzülme senin de olur olmuyorsa takma kafaya diyor . 2 . Aydan hamile kalan kız diyor bunu acırmış gibi zorluğunu çeken bilir .çocukluk arkadaşım 5 aylık hamileymiş çok yakın olmamıza eşimin kuzeni olmasına rağmen ben instadan öğreniyorum attığı posttan . Bana üzülürüm diye söylenmiyor . Bunlar daha da can yakıcı . Sadece ben mi böyleyim acaba abartıyormuyum. Yoksa olmayan herkes böyle mi düşünüyordur . Çok yanlız ve dışlanmış hissediyorum bu konu da
İnşallah her duamda ben ve olmayan tüm kullarına diye başlıyor ve öyle bitiriyorum . Çünkü biliyorum ki çok zor bir süreç ve halini anlayan dilenleyen biri olduğunda yükün hafifliyor . Çok bir çevrem yok ama içimi dökebildiğim birtek sizler varsınız . Ve aynı savaşın içindeyiz . İnanıyorum ki bir gün sabrımızın karşılığını beraber alıp beraber mutlu olcaz . Teşekkür ederim desteğin çok iyi geldi . Rabbim gönlüne göre versinBu süreçten geçen herkes seninle aynı şeyi hissediyor canım. Yanlız değilsin emin ol senin hissettiklerini bende ve bir çok kadında hissediyor. İnsalar malesef çok acımasız oluyorlar herşeye illa bir yorum yapıyorlar oysaki çocuk konusu çok hassas bir konu. Ama bunu bazen unutuyorlar. Bahsettiğin şey kıskançlık değil sadece insan kendisinin de olmasını istiyor olmayınca neden diye düşünüyor. Oysaki zaten bizim içimizi isteğimizi bilen Rabbimiz var. Seninde dediğin gibi millet üçer beşer doğuruyor Allah nasip ettikten sonra peş peşe de olur. Demekki bizim için daha doğru zaman değil oyüzden bekletiyor. Beklettikçe daha da güzel olucak belkide biz bilemeyiz bunu. Ama ben inanıyorum Allah böyle isteyenlere elbette nasip edecek hemde öyle güzel olucak ki beklediğime değdi diyeceğiz az kaldı bu günlere
İnanmak başarmanın yarısıdır diyorlar çok doğru bir söz inşaallah hepimiz için güzel günler gelicek çok yakında gönlünü rahat tut senin gibi bizlerde şuan bu süreçteyiz ve tek değilsinİnşallah her duamda ben ve olmayan tüm kullarına diye başlıyor ve öyle bitiriyorum . Çünkü biliyorum ki çok zor bir süreç ve halini anlayan dilenleyen biri olduğunda yükün hafifliyor . Çok bir çevrem yok ama içimi dökebildiğim birtek sizler varsınız . Ve aynı savaşın içindeyiz . İnanıyorum ki bir gün sabrımızın karşılığını beraber alıp beraber mutlu olcaz . Teşekkür ederim desteğin çok iyi geldi . Rabbim gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim çok incesinizİnanmak başarmanın yarısıdır diyorlar çok doğru bir söz inşaallah hepimiz için güzel günler gelicek çok yakında gönlünü rahat tut senin gibi bizlerde şuan bu süreçteyiz ve tek değilsinÖnemli değil canım bizi sadece bizim gibi bu süreçte onlanlar anlar bunalınca buraya yaz elbet seni anlayan konuşan biri çıkar
Selamlarrr
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 11 Şubat 8 Mart Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 12 Şubat 12 Mart Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 11 Şubat 13 Mart Pamlok 22 Ocak 20 Şubat Anstz05 11 Şubat 11 Mart Kartopu92 16 Şubat 18 Mart Yiserumu 31 Ocak 27 Şubat Hazoo 19 ocak 19 Şubat Beyazpapatya123 28 Ocak 27 Şubat Pinkflower 5 Şubat 5 Mart Ozuzun 9 Şubat 9 Mart
Selamlarrr
Çok tebrik ederim kaç gün vardı regline
Teşekkürler hala emin değilim canım kan verdim ama daha içimde de tutamadım artıkÇok tebrik ederim kaç gün vardı regline
Rabbim kolaylıkla tatlılıkla tez vakitte nasip etsin inşallah ... O ol der ve oluverir buna teslimiyetimiz tam olmalı.. Korku enerjisinde olmayalım teslimiyette ne mucizeler yaşanıyor.. Bizler gayet sağlıklı bireylerken bu konuya o kadar takılıyoruz ki olamıyor. Neye çok kıymet veriyorsak oradan sınanıyoruz. Bu değişmez bir gerçek.. En önce Rabbimiz sonra kendimiz olsun amin...Çok üzgünüm 5,6 gün gecikmem vardı nerdeyse akşam test yapcam diye sabah yerim de duramadım bide . Tam eşim hazırlanıyordu eczaneye gitmek için regl oldum . O kadar umutluydum ki bu aydan .. Nasip olmadı . Çok üzüldüm her regl olduğum da sanki bidaha hiç olmucak gibi Karalar bağlıyorum . Şu güzel günde birbirimiz için dua edelim inşallah güzel haberler alırsınız kızlar
Çok güzel yazmışsın göz yasim pit
Valla 4 sene oldu ya isyan etmiyorum rabbim en iyisini bilendir ama çok zoruma gidiyor artık . Kuzenlerim üçer beşer doğurdu . Eşimin benden sonra evlenen benden küçük kuzenleri hamile . Kıskanmak değil ama toplum içine bile girmek istemiyorum artık acınası gözlerle sözlerle karılaşmak daha da yıprattı . Benim olduğum yerde konu sadece bebek . Neden olmuyorlar tedavi görler . Bir sürü boş muhabbet ben bilmiyorum çünkü cahilim gibiGeçenlerde kuzenim ve eşi geldiler misafirliğe geçen yıl evlendiler kız 8 aylık Hamiş . Öyle konuşuyorduk hangi hastaneye gittiğini falan doktorları . Karnını tutuyor zaten geldiğinden beri . Üzülme üzülme senin de olur olmuyorsa takma kafaya diyor . 2 . Aydan hamile kalan kız diyor bunu acırmış gibi zorluğunu çeken bilir .çocukluk arkadaşım 5 aylık hamileymiş çok yakın olmamıza eşimin kuzeni olmasına rağmen ben instadan öğreniyorum attığı posttan . Bana üzülürüm diye söylenmiyor . Bunlar daha da can yakıcı . Sadece ben mi böyleyim acaba abartıyormuyum. Yoksa olmayan herkes böyle mi düşünüyordur . Çok yanlız ve dışlanmış hissediyorum bu konu da
Hadi inşallah güze haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?