HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Adem elması dediğin böyle sert bişey mi canım. Benimde arkadaşım getirmişti baya sert bişeydi çok zor kesmiştim etrafını
adem elmasini bnde denedim ama olmadi asiri sert dediginiz gibi

Yüzüstü yatmak mı ilk defa duydum. Bende yumurtlamada hangi taraf ağrıyorsa ilişki sonrası o tarafa yatıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi :))

parla1212 Minnosprenses @Yiserumu B beyazpapatya123 Kızlar Batlarımız yakın neler yapıyorsunuz doktor kontrolüyle mi ilerliyorsunuz , tedavimi veya doğal mıı :)
Ben doktor kontrolünü bıraktım ya 4 kere gittim sonuç alamayınca kendi Haline bıraktım yumurtlama günlerindeyim şuan ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmayayım diye ateş ve akıntıdan anlıyorum sen naptın bat nezamandı ?

Kızlar aranızda hiç daha önce çocuğu olan var mı kaç ayda hamile kaldınız ilk gebelikte bi tedavi oldu mu

Yüzüstü yatmak mı ilk defa duydum. Bende yumurtlamada hangi taraf ağrıyorsa ilişki sonrası o tarafa yatıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi :))
Bende eskiden öyle biliyordum öyle de yapıyordum ama bu doktorum üstüne basa basa yüzüstü dedi. Bunu da deneyelim bakalım ne kaybederiz

Yarın çatlatma iğnesi vuracağım bende 26-27 gibi bat

Kızlar malesef ben elendim regl oldum. Tarihlerimi değişcem ama döngüm düzenli değil o yüzden bat bilmiyorum. Yumurtlama görünce bat günümü söylerim ama gerçekten yumurtlamadan tam 14. Günü çatlamadan da 13. Günü regl geldi

Yumurta takibimi yapıldı ne kullandınız gonal f iğne mi başka bir tedavimi
Yumurta takibi yapıldı canım 2 gün arayla doktora gittim. Reglimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullandım. 2 gün ara verip 4 gün Menopur iğne kullandım. Daha önce Gonal F 900 kullanmıştım ama Menopur Gonal F gibi hazır enjeksiyon kalem değil. Menopuru kendin hazırlıyorsun. Ama bence amacı aynı. Menopur 75 diye geçiyordu benim. Dün 12. günümdü 3 adet 14-16 mmlerde yumurtam vardı rahmim de kalınlaşmaya başlamıştı. Bakalım yarın tekrar çağırdi 18 olursa çatlatma iğnesi vurucaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…