HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Çok teşekkür ederim inşallah
bu ay dere otunu çok tüketmiştim tsh için iyi geliyormuş ama bilinçli yapmadım severim normalde de .
Bir de ulaşma imkanı olan olursa diye yazmak isterim denemek isteyen de olursa diye . Annemlerin komşusu umreye gitmişti ve gelirken aklına ben gelmişim Ordan adem elması getirmiş bir çeşit meyve . Gebe kalmak için kullanıyorlarmış ve çok etkiliymiş orda da . Balla karıştırıp robottan toz haline getirip onu tüketiyordum 15 gündür falan . Eşimede yedi benle beraber bir vesilemidir bilemiyorum akşam sonucu görürüz artık . Olumlu sonuş olursa imkanı olan denesin derim

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ya 7 gün var biraz leke geldi erken değil mi yerleşme kanaması için

Adem elmasını hiç duymadım benimde kaynanam hacca gitti geçen sene meryem ana otu büyük ceviz gibi bir şey getirdi onları yaptım ama olmadı nasip. Bu dediğin meyveyi de araştırayım belki getiren olmuştur kv arkadaşlarından. Sonucun çıkar çıkmaz yaz tamam mı 1fafeyla

Merhaba,

Beni de ekler misiniz SAT 1 Şubat BAT 26 Şubat. Çatlatma iğnesi 14 Şubat :)

Ay şimdi internetten baktım o ceviz dediğim şeymiş meğer adem elması ben onu yaptım 3-4 ay kadar önce olmadı inşallah sana fayda etmiştir canım 1fafeyla

Ay şimdi internetten baktım o ceviz dediğim şeymiş meğer adem elması ben onu yaptım 3-4 ay kadar önce olmadı inşallah sana fayda etmiştir canım 1fafeyla
Bende tam onu dicektim ceviz gibi birşeydi . İnşallah bir faydası olmuştur okuyupta denicek olanlara da olur inşallahhhh
Akşama haber etcem canım koşa koşa buraya gelirimmmm

Kızlar ya yerleşme kanaması lekelenmesi 7 gün önceden gelir mi kimse cevap vermiyor

Kızlar ya yerleşme kanaması lekelenmesi 7 gün önceden gelir mi kimse cevap vermiyor
Kimse bişi bilmiyor ki malesef umutlandırmamak adına yazmıyoruz bunun çözümü blikac gün daha bekleyip kan testi vermeniz oladabilir olmayada bilir

bozuk mu bilmiyorum ama beklediğim performansı veremediler bana
bilmiyorum ya çok araftayım
Bende bilmiyorum ama bi daha erkenden test almam onu biliyorum regle 4/5 gün kala 5 tane test yaptım evde olunca insan dayanamıyor

Benide okuyun üfleyin yumurta takibi için gidiyorum kaç mm olmuş bakacak hiç umudum yokk kasıklarım hiç ağrımadı bu ah

Sat 4 şubat
Bat 27 şubat
Beni de ekler misin canım:)

Hadi hayırlı haberlerle gel
Adem elması dediğin böyle sert bişey mi canım. Benimde arkadaşım getirmişti baya sert bişeydi çok zor kesmiştim etrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…