Kendimizi düşürmek yok ne olursa olsun burda o yüzden varız . Bu ay yoksa diğer ay . Elbet bizimle olacaklarGünaydın sabah şekerleri
Test yaptım tertemiz negatif çıktı
Bata 5 gün kaldı.
Gece eşime sordum içinden geleni söyle cidden üzülür diye düşünüp cevabını değiştirme sence icerde bebiş var mı dedim. Yok gibi bence ama tekrar deneriz dedi. Ben de pek hissedemiyorum açıkçası ya da hissetmekten ve sonra negatif olmasından korkuyorum.
Bolca belirti var ama pms belirtileriyle neredeyse tamamen ayni olduğu için bilemiyorum.Birkaç gündür hatta 1 haftadır ruyamda bebis görüyorum. Bi tanesinde aaa Kasım bebeği mi akrep burcu o zaman demişlerdi kucagimdaki tosuncuk gibi bebis için
Neyse umudumu enerjimi negatife cevirmeyecegim bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakacağızSabah sabah da ne çenem düştü ama
Sizi kocaman seviyorum ve enerjimizi hep yüksek tutuyoruz
Teste göre var canım inşallah vardırkızlaaaarrrrr
heyecandan deliriyorum heralde bir bakar mısınıııızzz
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekirdi, bu sabah test yaptım
3 gündür ara ara devam eden pembe sulu akıntım var, sadece peçeteye sildikçe geliyor
teste su damlattım kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi
Günaydın aşkomGünaydınlar
Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı mutlu hayırlı bebisler nasip etsin. İnanıyorum yakında bizimle olacaklar onlar da bize kavuşmayı bekliyorlarKendimizi düşürmek yok ne olursa olsun burda o yüzden varız . Bu ay yoksa diğer ay . Elbet bizimle olacaklar
İşte böyleAllahım hepimize tez zamanda sağlıklı mutlu hayırlı bebisler nasip etsin. İnanıyorum yakında bizimle olacaklar onlar da bize kavuşmayı bekliyorlar
inşallahTeste göre var canım inşallah vardır
Haber ver bizeinşallah
cumaya kadar bekleyeceğim kan vermek için
belki yarın sabah bir test daha yaparım bilmiyorum
inşallah inşallahHaber ver bize
Ayy git ver yaa baya çıkmışşş inşaAllah bebeğin seninledirayyyyyyy ya ağlıycam şimdi
şimdi ne yapayım ben sağlık ocağına gidip kan falan mı versem
Yok ya bazen kaset teslerde bile daha erken çıkıyorelimde kaset test var ama onlar çok gecikme olduğunda gösteriyormuş heralde öyle mi
cumaya kadar bekleyeceğim kan içinAyy git ver yaa baya çıkmışşş inşaAllah bebeğin seninledir
ilk idrarla yapmasam olur mu acabaaYok ya bazen kaset teslerde bile daha erken çıkıyor
İnşaAllah pozitif olur balımcumaya kadar bekleyeceğim kan için
birazdan da çıkıp awox marka test alayım diyorum yarın sabah yine yapayım awox için net çıkartıyor diyorlar
ayyyyy inşallah kuzum dua et ne olur
Olur ya sonuçta varsa her türlü çıkar ki kimisi gece bile yapıyor asdfilk idrarla yapmasam olur mu acabaa
ay ben gidiyorum almayaİnşaAllah pozitif olur balımgüzel düşünelim güzel olsun yaa evett kızz Awox markaya güzel diyorlar bende Trendyoldan toplu aldım bakalım bugün gelicek normalde
benide ekler misiniz sat 19 ocak bat 19 şubat
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 18 Ocak 12 Şubat Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 16 Ocak 29 Ocak 12 Şubat Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 17 Ocak 4 Şubat 17 Şubat Pamlok 22 Ocak 20 Şubat
Yapınca at bizde görelimay ben gidiyorum almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?