- 6 Ocak 2025
- 164
- 47
- 13
- 30
ne bileyimKız testte çıkan kanda çıkmaz mı
şuan camdan atla deseniz atlarım o dereceyim yaniiiiiBenim 8 gün varken çıktı ilk bebemde koş kizzzzz
Markası artimed mi canım ? Benim de dün bu şekildeydi testimkızlaaaarrrrr
heyecandan deliriyorum heralde bir bakar mısınıııızzz
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekirdi, bu sabah test yaptım
3 gündür ara ara devam eden pembe sulu akıntım var, sadece peçeteye sildikçe geliyor
teste su damlattım kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi
day’s doctor kuzumMarkası artimed mi canım ? Benim de dün bu şekildeydi testim
Az önce verdim canım. Akşam ya da yarın çıkacakday’s doctor kuzum
peki kan verdiniz mi var mıymış bebiş
Hayırlısı olsun artık balım mart ayında bebişin seninle olsunSonucum ,biliyordum gerçekten tablodaki tarihim geçerlidir artık
Bizim burda randevusuz gidiliyor sen kendin mhrs den kontrol et ama acele etmen lazım 10a kadar alıyordu buradakine bileyiml şuan varya hiç sağlıklı düşünemiyorum heyecandan
peki sağlık ocağına randevusuz gidiliyor mu nasıl yapmam lazım
doktoruma mı girmeliyim yoksa direkt kan vermek gebelik testi yaptırmak istiyorum mu diyim ne diyim
Kız maşallah çıkmış ya bayakızlaaaarrrrr
heyecandan deliriyorum heralde bir bakar mısınıııızzz
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekirdi, bu sabah test yaptım
3 gündür ara ara devam eden pembe sulu akıntım var, sadece peçeteye sildikçe geliyor
teste su damlattım kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi
bizimkiler 11.30 a kadar varlar ama randevu gerekli mi bilmiyorumBizim burda randevusuz gidiliyor sen kendin mhrs den kontrol et ama acele etmen lazım 10a kadar alıyordu buradaki
Doktorlar var ama kanı bazı yerler 10a kadar alıyor. Randevu için mhrs den bak canımbizimkiler 11.30 a kadar varlar ama randevu gerekli mi bilmiyorum
ayyyyyyy ya ağlıycam şimdiKız maşallah çıkmış ya baya
Ver tabi bide senin 1 gün gecikmiş. Acala et 10 a kadar alıyor sağlık ocagıayyyyyyy ya ağlıycam şimdi
şimdi ne yapayım ben sağlık ocağına gidip kan falan mı versem
Benim de bu şekildeydi ama days doctor artimed bunlar hep yalancı pozitif veren markalar canım. Ben o yüzden umutlanmadım. Kanda negatif çıkan çok var böyle test sonucu olan. İnşallah vardır amaayyyyyyy ya ağlıycam şimdi
şimdi ne yapayım ben sağlık ocağına gidip kan falan mı versem
bizimkiler 11.30 a kadar alıyorlar biliyorumVer tabi bide senin 1 gün gecikmiş. Acala et 10 a kadar alıyor sağlık ocagı
inşallah yaBenim de bu şekildeydi ama days doctor artimed bunlar hep yalancı pozitif veren markalar canım. Ben o yüzden umutlanmadım. Kanda negatif çıkan çok var böyle test sonucu olan. İnşallah vardır ama
Eğer bulabilirsen başka bi markayla dene bencrbizimkiler 11.30 a kadar alıyorlar biliyorum
belki şimdi giderim çıkacağım zaten dışarı
ama içimden bir ses yarın sabah git bekle bugün de diyor
Çevredeki eczanelerde artimed ten başka test yok ben de elimdekileri bitirince buna mecbur kaldım. Ama çok kötü bi test maalesefinşallah ya
Günaydınnn benim bata son 1 kaldı ve sabah predictor early bembeyaz çıktıKesinlikle silik de olsa çıkıyor ben dün anladim hamile olmadığımı resmen predoktor bembeyazdi
elimde kaset test var ama onlar çok gecikme olduğunda gösteriyormuş heralde öyle miÇevredeki eczanelerde artimed ten başka test yok ben de elimdekileri bitirince buna mecbur kaldım. Ama çok kötü bi test maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?