Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorumm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar
Allah’tan ümidinizi kesmeyin diyebilecek biri varsa o da benim.
Yaşım 42, iki yıldır deniyoruz. Doktorlar olmaz dediler. Tüp bebek imkansız dediler. Olursa doğal şekilde, yüzde bir şans oranıyla dediler. Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı. İbrahim Saraçoğlu kürlerini denedim inanarak. Allah ıma şükürler olsun dün test pozitif çıktı. Hala inanamıyoruz

Esimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
canım nasıp bunlar acele etmeyın

Yasinz kaçtı asilamada tutmadiysa tup yapmkta haklsnz ben ilac catlatma ignesi aldim letu klomen ara vercz bahara kadar sonra Hsg cktrcez

Esimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
Aynen cnm bende 23esım 26 yasında ama hamılelık yok 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hala olmadı 500tl ye bitkisel ilaç kullandım yine olmadı bu ay ebeye gittim 3 gunum var adetime ınsallah olmam ya hamıle olurum

Cok sevindim adinıza cogalir bebisler insalah geç degil

Insalah benim yumurtlama donemim bitti kasiklarim kasiliyo hala adetime daha 10 gün var

neden mayıs ayı bu arada ?

Yok kiz o degil tedaviye ara vercez iliskiye devam doktor kontrolu olmadan
hee tamam canım verme verme kafandan sil biraz rahaaaaatt olun olur allahın izniyle ..
ben 6 tüp bebekten sonra kendiliğimden kavuştum bebeğime eşimde sorun vardı..tedavisiz olmaz diyen doktorlara inat geldi oğlum ..şunu anladım ki kafanın gerçekten rahat olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…