Benim özel bir durumum yok igne klomen letu klomen aldim bu ayda olmazsa ara verczsizin durumunuz nedir _?
canım nasıp bunlar acele etmeyınEsimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
Yasinz kaçtı asilamada tutmadiysa tup yapmkta haklsnz ben ilac catlatma ignesi aldim letu klomen ara vercz bahara kadar sonra Hsg cktrcezYok canım ya vallahi insan düşüğe sevinir mi, sevinecek durumdayım artık.. ne eşimde ne bende hiç bir problem yok 4 kere yumurtlama tedavisi+çatlatma iğnesi, iki kere aşılama yaptırdım negatif. nasipse mayıs gibi tüp bebek yaptırıcam
Aynen cnm bende 23esım 26 yasında ama hamılelık yok 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hala olmadı 500tl ye bitkisel ilaç kullandım yine olmadı bu ay ebeye gittim 3 gunum var adetime ınsallah olmam ya hamıle olurumEsimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
Cok sevindim adinızaArkadaşlar
Allah’tan ümidinizi kesmeyin diyebilecek biri varsa o da benim.
Yaşım 42, iki yıldır deniyoruz. Doktorlar olmaz dediler. Tüp bebek imkansız dediler. Olursa doğal şekilde, yüzde bir şans oranıyla dediler. Ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı. İbrahim Saraçoğlu kürlerini denedim inanarak. Allah ıma şükürler olsun dün test pozitif çıktı. Hala inanamıyoruz
inşallah doktora gerek kalmadan olur senindeBenim özel bir durumum yok igne klomen letu klomen aldim bu ayda olmazsa ara vercz
Insalah benim yumurtlama donemim bitti kasiklarim kasiliyo hala adetime daha 10 gün varAynen cnm bende 23esım 26 yasında ama hamılelık yok 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hala olmadı 500tl ye bitkisel ilaç kullandım yine olmadı bu ay ebeye gittim 3 gunum var adetime ınsallah olmam ya hamıle olurum
beybimkaderdaşım
neden mayıs ayı bu arada ?Yok canım ya vallahi insan düşüğe sevinir mi, sevinecek durumdayım artık.. ne eşimde ne bende hiç bir problem yok 4 kere yumurtlama tedavisi+çatlatma iğnesi, iki kere aşılama yaptırdım negatif. nasipse mayıs gibi tüp bebek yaptırıcam
Saolun Alah gonlunuze gore versn insalahinşallah doktora gerek kalmadan olur seninde
Ben ovulasyon testı ile takıp ettim o gunleri degerlendırdık bakalım bekliyoruz inşallah hasta olmamInsalah benim yumurtlama donemim bitti kasiklarim kasiliyo hala adetime daha 10 gün var
Bende alcam belki bu ay ovulasyon sorunum yok zamanindada adet oluyorumBen ovulasyon testı ile takıp ettim o gunleri degerlendırdık bakalım bekliyoruz inşallah hasta olmam
Esimle ikimiz saglikliyiz ben 22 o 27 yasinda hormonlarimada baktrdim yok olacak gibide degil dusugum bile olmuyo herseyi vaktinde zamaninda uyguluyoruz günumude biliyorum tedavide oldum olmuyo bu ay da olmazsa ara vercez .
O sorun bende de var benim de olmuyor 2 senedir 3 aydır yumurtlama takibi ediyorum gene olmadı bende çok üzgünüm
Adette onemlı ama yumurta keyfine gore bir bakarsın 16sında yumurtluyorsundur dıger mesela 23.de yumurtluyosun degısıyor demek ıstyrm xnmBende alcam belki bu ay ovulasyon sorunum yok zamanindada adet oluyorum
AminHayrlisi canim
hee tamam canım verme verme kafandan sil biraz rahaaaaatt olun olur allahın izniyle ..Yok kiz o degil tedaviye ara vercez iliskiye devam doktor kontrolu olmadan
Evet ama hisedyorum bir gun arayla iliski dedi doktorumAdette onemlı ama yumurta keyfine gore bir bakarsın 16sında yumurtluyorsundur dıger mesela 23.de yumurtluyosun degısıyor demek ıstyrm xnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?