• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorumm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende alcam belki bu ay ovulasyon sorunum yok zamanindada adet oluyorum
hımmm bak buna da yazmadan geçemedim ..adetin düzenli olması ovulasyon sorunun yok demek değil..mesela bende ilk zamanlar çok çok düzenli adet oluyorum benim yumurtlama günlerim 12.ve 14 günler arasıdır diye biliyordum ..ovulasyon testi kullanmaya başlayınca anladım ki ben 20.günde yumurtluyormuşum..halbuki ben 20.günde artık bu ayda bitti diye düşünüyordum

hımmm bak buna da yazmadan geçemedim ..adetin düzenli olması ovulasyon sorunun yok demek değil..mesela bende ilk zamanlar çok çok düzenli adet oluyorum benim yumurtlama günlerim 12.ve 14 günler arasıdır diye biliyordum ..ovulasyon testi kullanmaya başlayınca anladım ki ben 20.günde yumurtluyormuşum..halbuki ben 20.günde artık bu ayda bitti diye düşünüyordum
Kendini belli ediyo diye biliyorum evt ama sizin ddgnz gibi dgsiklik gostrebliyo

Kendini belli ediyo diye biliyorum evt ama sizin ddgnz gibi dgsiklik gostrebliyo
kesinlikle kullan ovulasyon testini ve eşinle ikiniz zeytiyağında bekletişmiş incir yeyin..her akşam kabak çekirdeği yeyin hafta 1 balık yeyin mümkünse ..allah en beklemediğin anda en kısa zmanda göndersin bebeğinizi inşalahh tabi önce sağlıkla ;)

Yasinz kaçtı asilamada tutmadiysa tup yapmkta haklsnz ben ilac catlatma ignesi aldim letu klomen ara vercz bahara kadar sonra Hsg cktrcez
hgs de çektirdim.. yaşım 29 oldu.. aşılamayı 25 yaşımda yaptırdım. bünyem çok alerjik, bi ihtimal erkek spermine karşı da alerjim olabilir ondan da bebek olmayabilirmiş

kesinlikle kullan ovulasyon testini ve eşinle ikiniz zeytiyağında bekletişmiş incir yeyin..her akşam kabak çekirdeği yeyin hafta 1 balık yeyin mümkünse ..allah en beklemediğin anda en kısa zmanda göndersin bebeğinizi inşalahh tabi önce sağlıkla :KK66:
Kuru incir mi demek istednz

Back