- 6 Temmuz 2024
- 33
- -4
- 1
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Yani yanlış anlamayın ama bazı sorulara başkası yerine cevap bulma işini acilen bırakın tüm maaşı krediye giden kredi olmasa o iş yerine belki bi dk bile katlanmayacak bir adam çocuğu olacak diye daha neşeli olmaz adam kendini boşuna halı sahaya vurmamışarkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
Benimde 5Yıl sonra oldu doktor da önemli bu durumda iki doktorun yapmadığı testi gittiğim doktor yaptı troid ilaç yazdı çatlatma oldum o ay tuttu ama maalesef düşük yaptım sonra onun üstüne gene hamile kalmışım haberim yok gene düşükle sonuçlandı ki onda beta değerin de yükselmişti 6 7haftalık dı anlamadım çünkü adet düzensizliğin vardı birde dua da önemli sonrasında 3ay beklemem gerektiğini söylemişti doktorum bekledim tekrar gittin doktora dedim artık tüp bebek yapalım doktorum gene çatlatma önerdi yaşından dolayı istedim ama doktorum yumurtalık yaşın genç dedi 27yaşında dedi benm yaşımda 35di o sıra çatlatmada tutmadı memleketim g antebe e gitmiştik tatile orda bizim ziyaret denilen bi mezarlık var dua ediyorsun kabul olunca adak fln adıyorsun duamızı ettik sonraki ay kendiliğinden tutdu bin şükür dualar etmiştim hep dedim alalhım ben hep hamile kalım diye dua ediyordum ben bunu yaşadım gördüm ama düşükle sonuçlandı Rabbim dedim kucağımada almayı ve ona uzun ömürler vermeyi nasip et dedim bazen eksik dualar ediyoruz Rabbim en kısa vakitte size da herşeyi sırayla nasip etsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallaharkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
Ben en başa takıldım, eşim mutlu değil maddi yükü çok demişsiniz siz çalışıyor musunuz ? Bence biraz kendinizi maddi olarak ayarlayın öyle düşünün. Bir de bir kaç ay önce sorun vardı demişsiniz tam halledemediginiz sorunu bebek çözer diye dusunmeyin cocugada yazık olur tabiki karar sizin ama yerinizde olsam biraz beklerdim hayırlısı buymuş derdimarkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak,
Eşinizin tüm maaşı krediye giderse bebek harcamalarını nasıl yapacaksınız? Hiç bebek mağazalarını, bez mama bakım malzemelerinin fiyatlarını kontrol ettiniz mi? Adam zaten mutsuz, kredi ödediği için mecbur çalışmak zorunda ve iş yerinden de rahatsız. Zar zor yoluna koyduğunuz evliliğiniz büyük darbe alır gibi. Anne olun tabii, isteyen herkes olsun ama önce ekonominiz rahatlasın. 27 yaş geç değil. Eşinizin omuzlarına daha fazla yük bindirmeyin.ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?