İnşallah canım benim inşallahAğzından bal damliyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese. İnşallah çok beklemeyiz
Allah razı olsun darısı başıma isteyen herkese inşallah :) çalışıyor tek yumurtalik bazen tembellik yapıyor ama buna şükür. 10 yıldır tek başına mücadele ediyorBen de çok üzülüyordum tek yumurtalığım var diye, olmayacak ya da bizi yoracak bu iş diye ama çalışan tek bir yumurtalık yetiyor. 5 ay içinde hamileydim. Sağlığı sorunsuz olanlarda bile açıklanamayan bi hamile kalamama oluyor. Yumurtalıkları takma hiç kafaya!
Bize de o günler gelecek inşallah
Aynı durum bende de var birinin bebeğini kucağıma aldım mı sanıyorum omlar bana acınacak gözlerle bakıyo yada hemen dua etmeye başlıyorlar Allah sana da nasip etsin diyeinsallah bakalım bat yakın var mı yok mu belli olur
Keşke olabilsek benimde bugün bebek görmeye gittim ilk aydan hamile kalmış doğurmuş ya kucağıma bile alamadım doğru düzgün yanlış bişi düşünür diiye
Ne bileyim kader kısmet Allah büyüktür Rabbim herkese nasip etsin inşallahÖyle düşünme işte asıl ozaman tutar hüç beklemediğin düşünmediğin bianda inşallahda öyle olur
Canım ona bende baktım da fiyatı çok yüksektiYa kızlar instagramda yanıklar baharat diye bi site var. Ben çok araştırdım. Ordaki kürleri kullanipta hamile kalan biçok kişiyle görüştüm. Kendimde aldım,insallah ise yaramıştır. Bi bakmanızı tavsiye ediyorum.
Evet. Yüksek canım. Bizimki 430 lira tuttu. Ama son çare olduğu için mecburen aldık. Ve kullanmaya basladim. Adetim de gecikti. Inşallah işe yaramıştır. Denemekte fayda var canımCanım ona bende baktım da fiyatı çok yüksekti
Adet geçtikten sonra test yap canım. Bu şekikde cok yıpranırsın. Doktora göründün mü hiç?Merhabalar biz de yaklaşık 7 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyim bu ay çok umutluydum adetime 4 gün var test yaptım negatifo kadar takmışım ki kafaya gece rüyalarımda testleri çift çizgi görüyorum
Evet 3ay önce gittim kist vardi bir de prolaktin yüksekti 1 ay içinde herşey düzene girdi bana herhangi bir engel yok sendennicin dedi folden of ve pixaden verdiAdet geçtikten sonra test yap canım. Bu şekikde cok yıpranırsın. Doktora göründün mü hiç?
Benimde prolaktin yüksekliği var. Bu da yumurtlamayı falan engelliyormuş. Aslan pençesi çayı al ve iç. Prolaktine ve yumurtalıklara çok iyi geliyormuş. Fazla ilaç kullanma taraftarı değilim canım. Bi zamandan sonra vücut işlevini yitiriyorEvet 3ay önce gittim kist vardi bir de prolaktin yüksekti 1 ay içinde herşey düzene girdi bana herhangi bir engel yok sendennicin dedi folden of ve pixaden verdi
Evet yanlış anlaşılmasından korkuyo insan sanki bizim yok onların çoçuğunda gözümüz kalcakmış gibi hissediyorum inan yarım saat oturabildimmAynı durum bende de var birinin bebeğini kucağıma aldım mı sanıyorum omlar bana acınacak gözlerle bakıyo yada hemen dua etmeye başlıyorlar Allah sana da nasip etsin diye
Nekadardır kullanıyosunuz bi faydası olurda hemen buraya yazın olurmuuuYa kızlar instagramda yanıklar baharat diye bi site var. Ben çok araştırdım. Ordaki kürleri kullanipta hamile kalan biçok kişiyle görüştüm. Kendimde aldım,insallah ise yaramıştır. Bi bakmanızı tavsiye ediyorum.
Ayyy aynı benEvet yanlış anlaşılmasından korkuyo insan sanki bizim yok onların çoçuğunda gözümüz kalcakmış gibi hissediyorum inan yarım saat oturabildimm
Peki şuan nasıl denemeler sence banada bu ay olursam yumurta takibi yapıcakmış ama ben süt hormalsrımı hiç ölçtürmedim acaba bi baktırsammiki ?Evet 3ay önce gittim kist vardi bir de prolaktin yüksekti 1 ay içinde herşey düzene girdi bana herhangi bir engel yok sendennicin dedi folden of ve pixaden verdi
Çok üzücü bi durum rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallaaaahhhAyyy aynı ben
İnşallahhhhhh kuzum inşallaahhhCanım öyle sorma bence. Hem çok kafaya takmış,hem de üzülmüş olursun. Biliyorum zor ama düşünememeye,rahat olmaya çalışmalıyız. Stres ve kaygı hormonların dengesini bozuyor. Rabbim hayırlı vakti biliyor,melegimizi bize o hayırlı vakitte gönderecek. Ben buna inanıyorum.
Amiiinnn insallahÇok üzücü bi durum rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?