Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun darısı başıma isteyen herkese inşallah :) çalışıyor tek yumurtalik bazen tembellik yapıyor ama buna şükür. 10 yıldır tek başına mücadele ediyor

Bize de o günler gelecek inşallah
Aynı durum bende de var birinin bebeğini kucağıma aldım mı sanıyorum omlar bana acınacak gözlerle bakıyo yada hemen dua etmeye başlıyorlar Allah sana da nasip etsin diye

Ya kızlar instagramda yanıklar baharat diye bi site var. Ben çok araştırdım. Ordaki kürleri kullanipta hamile kalan biçok kişiyle görüştüm. Kendimde aldım,insallah ise yaramıştır. Bi bakmanızı tavsiye ediyorum.

Merhabalar biz de yaklaşık 7 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyim bu ay çok umutluydum adetime 4 gün var test yaptım negatif o kadar takmışım ki kafaya gece rüyalarımda testleri çift çizgi görüyorum

Canım ona bende baktım da fiyatı çok yüksekti

korundugu halde hamile kalanlar, tüplerini baglattıgı halde bebeklerini kucaklarına alanlar var. gelecek olan ruh bir şekilde geliyor ama hemen ama geç. beklemek özellikle kendimizi yıpratmadan beklemek en sağlıklısı

Canım ona bende baktım da fiyatı çok yüksekti
Evet. Yüksek canım. Bizimki 430 lira tuttu. Ama son çare olduğu için mecburen aldık. Ve kullanmaya basladim. Adetim de gecikti. Inşallah işe yaramıştır. Denemekte fayda var canım

Merhabalar biz de yaklaşık 7 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyim bu ay çok umutluydum adetime 4 gün var test yaptım negatif o kadar takmışım ki kafaya gece rüyalarımda testleri çift çizgi görüyorum
Adet geçtikten sonra test yap canım. Bu şekikde cok yıpranırsın. Doktora göründün mü hiç?

Adet geçtikten sonra test yap canım. Bu şekikde cok yıpranırsın. Doktora göründün mü hiç?
Evet 3ay önce gittim kist vardi bir de prolaktin yüksekti 1 ay içinde herşey düzene girdi bana herhangi bir engel yok sendennicin dedi folden of ve pixaden verdi

Evet 3ay önce gittim kist vardi bir de prolaktin yüksekti 1 ay içinde herşey düzene girdi bana herhangi bir engel yok sendennicin dedi folden of ve pixaden verdi
Benimde prolaktin yüksekliği var. Bu da yumurtlamayı falan engelliyormuş. Aslan pençesi çayı al ve iç. Prolaktine ve yumurtalıklara çok iyi geliyormuş. Fazla ilaç kullanma taraftarı değilim canım. Bi zamandan sonra vücut işlevini yitiriyor

Aynı durum bende de var birinin bebeğini kucağıma aldım mı sanıyorum omlar bana acınacak gözlerle bakıyo yada hemen dua etmeye başlıyorlar Allah sana da nasip etsin diye
Evet yanlış anlaşılmasından korkuyo insan sanki bizim yok onların çoçuğunda gözümüz kalcakmış gibi hissediyorum inan yarım saat oturabildimm

Nekadardır kullanıyosunuz bi faydası olurda hemen buraya yazın olurmuuu

Peki şuan nasıl denemeler sence banada bu ay olursam yumurta takibi yapıcakmış ama ben süt hormalsrımı hiç ölçtürmedim acaba bi baktırsammiki ?

İnşallahhhhhh kuzum inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…