Aslan pençesi çayını nekadar süre kullandın ?Benimde prolaktin yüksekliği var. Bu da yumurtlamayı falan engelliyormuş. Aslan pençesi çayı al ve iç. Prolaktine ve yumurtalıklara çok iyi geliyormuş. Fazla ilaç kullanma taraftarı değilim canım. Bi zamandan sonra vücut işlevini yitiriyor
Tabiki hemen yazar,bilgilendiririm sizleri ❤❤ Eşimin gelmesini bekliyorum kan testi yapıcam 2 güne. Biraz geç sipariş verdim. Adetten 15 gün önce kullanmaya başladım. Ve 2 gün gécti şuanNekadardır kullanıyosunuz bi faydası olurda hemen buraya yazın olurmuuu
10 gün sabah akşam tok karna içilmesi lazım. Tabi hamile kalamadıysam devam edeceğim.Aslan pençesi çayını nekadar süre kullandın ?
Canım senin sorunun neydi inşallah işe yaramıştır sonucunu bana da söyler misin bende siparis vereyim ona göreEvet. Yüksek canım. Bizimki 430 lira tuttu. Ama son çare olduğu için mecburen aldık. Ve kullanmaya basladim. Adetim de gecikti. Inşallah işe yaramıştır. Denemekte fayda var canım
Prolaktin ve tsh yüksekliği. Ve pkoyum. 1 yıl oldu. Hamile kalamıyorum. Test yapar yapmaz bilgilendirecegim canımCanım senin sorunun neydi inşallah işe yaramıştır sonucunu bana da söyler misin bende siparis vereyim ona göre
Prolaktin kac oluyordu sende benim de biraz yüksekti en son test yaptığım da 12ye düşmüştüProlaktin ve tsh yüksekliği. Ve pkoyum. 1 yıl oldu. Hamile kalamıyorum. Test yapar yapmaz bilgilendirecegim canım
Ay hadi inşallaaah yarabbim gönlüne göre versinnnnn inşallaaahTabiki hemen yazar,bilgilendiririm sizleri ❤❤ Eşimin gelmesini bekliyorum kan testi yapıcam 2 güne. Biraz geç sipariş verdim. Adetten 15 gün önce kullanmaya başladım. Ve 2 gün gécti şuan
29 falanProlaktin kac oluyordu sende benim de biraz yüksekti en son test yaptığım da 12ye düşmüştü
Amin canımAy hadi inşallaaah yarabbim gönlüne göre versinnnnn inşallaaah ❤
Inşallah olacak canımm. Vardır rabbimin bir bildiği. Bide doğal bitkisel yolları denemekte fayda var :)Ben de hamile kalamiyorum. Eşimden kaynaklı. Doktor sigarayı bırak dedi ama o hala devam ediyor.
Ben bu duruma çok üzülüyorum. Beni uzdugunun de farkında sözde kendisi de üzülüyor ama bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor. Çözüm bulmak için cabalamiyor. Vitamin takviyeleri almıştım ona onları kullanıyor ama yeterli değil.
Ben ne zaman buraya çift çizgiyi görüp de müjdeli haberi yazacağım.
Artık bir bebeğim olsun.
Bu ay çok umutluydum belirtiler de kasık ağrıları bel ağrıları ve şişkinlik var adete son 4 bugün test yaptım negatif.Peki şuan nasıl denemeler sence banada bu ay olursam yumurta takibi yapıcakmış ama ben süt hormalsrımı hiç ölçtürmedim acaba bi baktırsammiki ?
Sigaranın bu kadar etkili olduğunu bende bu yola çıkınca anladım. Ama erkekler pek anlamıyor uzulmeyinBen de hamile kalamiyorum. Eşimden kaynaklı. Doktor sigarayı bırak dedi ama o hala devam ediyor.
Ben bu duruma çok üzülüyorum. Beni uzdugunun de farkında sözde kendisi de üzülüyor ama bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor. Çözüm bulmak için cabalamiyor. Vitamin takviyeleri almıştım ona onları kullanıyor ama yeterli değil.
Ben ne zaman buraya çift çizgiyi görüp de müjdeli haberi yazacağım.
Artık bir bebeğim olsun.
Valla canım uzulmeyim diyorum ama her adet döneminde kafayı yiyorum sakin kalamiyorum. Elimde değil. Gerçekten enerjimi bitiriyor bu durum. Bıktım artık ya.Sigaranın bu kadar etkili olduğunu bende bu yola çıkınca anladım. Ama erkekler pek anlamıyor uzulmeyin
Stres de çok etkiliyor aslında ama insan engel olamıyor düşünmeden geçmiyor bi saniye bile.Valla canım uzulmeyim diyorum ama her adet döneminde kafayı yiyorum sakin kalamiyorum. Elimde değil. Gerçekten enerjimi bitiriyor bu durum. Bıktım artık ya.
Cuma adet günüm bekliyorum işte kırmızı kart.
Düşünmekten başıma ağrılar giriryor
Canım bende seninle aynı durumdayım inan her ay artık oldu falan diyorum bi bakıyorum hastalanmışım neler denedim olmadı benden sonra evlenen herkesin çocuğu doğdu Allah hepsini ailesine bağışlasın tabiki ama insan üzülür kendimi eksik kusurlu hissediyorum eşime karşı da çok mahçup oluyorum kaç doktora gittik hepsi farklı şeyler söyledi tedaviye ara verdik ebeye gittim ne bileyim kim şu iyi diyorsa koşa koşa gidiyorum Rabbim isteyen herkese versin bizlere de nasip etsin tez vakitte inşallahArkadaşlarımın hepsi benden sonra gebelik planladı. Şuan peş peşe 3 erkek bebiş yeni doğdu. Allah uzun ömürler versin çok mutlu olsunlar. Ama insan benim neden olmuyor diye kendisine yanıyor.
canım naptın ? bende ordan kürler aldım. regl bittiği gibi başladım.bende biraz e2 düşüktü. hayıt tohumu,üzüm çekirdeği ekstratı ve arı sütü ham bal karışımı verdi.yeni başladım. yol uzun. umarım işe yarar.Inşallah olacak canımm. Vardır rabbimin bir bildiği. Bide doğal bitkisel yolları denemekte fayda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?