• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar instagramda yanıklar baharat diye bi site var. Ben çok araştırdım. Ordaki kürleri kullanipta hamile kalan biçok kişiyle görüştüm. Kendimde aldım,insallah ise yaramıştır. Bi bakmanızı tavsiye ediyorum.
Merhaba canim yaniklar baharattan kür kullanipta mi hamile kaldin bizde kullaniyoruz da simdi

Merhaba canim yaniklar baharattan kür kullanipta mi hamile kaldin bizde kullaniyoruz da simdi
Merhaba. O kürleri 1 ay kullandım. O ay hamile kalamayınca,prolaktin yüksekliğim olduğu için dostinex ilaç kullandım. Ve hamile kaldım. Ilaçtan mi yoksa kürlerden mi onu Allah bilir. Bir şekilde birşey vesile oldu sanırım. Bu kürlerle hamile kalan çok kişi var. Sabırla kullananı tavsiye ederim :)

Merhaba. O kürleri 1 ay kullandım. O ay hamile kalamayınca,prolaktin yüksekliğim olduğu için dostinex ilaç kullandım. Ve hamile kaldım. Ilaçtan mi yoksa kürlerden mi onu Allah bilir. Bir şekilde birşey vesile oldu sanırım. Bu kürlerle hamile kalan çok kişi var. Sabırla kullananı tavsiye ederim :)
Amin canim saol rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah eşim tez vakitte eglesirde bende tadarim o duyguyu

Back