• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde prolaktin yüksekliği var. Bu da yumurtlamayı falan engelliyormuş. Aslan pençesi çayı al ve iç. Prolaktine ve yumurtalıklara çok iyi geliyormuş. Fazla ilaç kullanma taraftarı değilim canım. Bi zamandan sonra vücut işlevini yitiriyor
Aslan pençesi çayını nekadar süre kullandın ?

Nekadardır kullanıyosunuz bi faydası olurda hemen buraya yazın olurmuuu 😘
Tabiki hemen yazar,bilgilendiririm sizleri ❤❤ Eşimin gelmesini bekliyorum kan testi yapıcam 2 güne. Biraz geç sipariş verdim. Adetten 15 gün önce kullanmaya başladım. Ve 2 gün gécti şuan

Evet. Yüksek canım. Bizimki 430 lira tuttu. Ama son çare olduğu için mecburen aldık. Ve kullanmaya basladim. Adetim de gecikti. Inşallah işe yaramıştır. Denemekte fayda var canım 😘
Canım senin sorunun neydi inşallah işe yaramıştır sonucunu bana da söyler misin bende siparis vereyim ona göre

Canım senin sorunun neydi inşallah işe yaramıştır sonucunu bana da söyler misin bende siparis vereyim ona göre
Prolaktin ve tsh yüksekliği. Ve pkoyum. 1 yıl oldu. Hamile kalamıyorum. Test yapar yapmaz bilgilendirecegim canım 😊

Tabiki hemen yazar,bilgilendiririm sizleri ❤❤ Eşimin gelmesini bekliyorum kan testi yapıcam 2 güne. Biraz geç sipariş verdim. Adetten 15 gün önce kullanmaya başladım. Ve 2 gün gécti şuan
Ay hadi inşallaaah yarabbim gönlüne göre versinnnnn inşallaaah ❤️

Ben de hamile kalamiyorum. Eşimden kaynaklı. Doktor sigarayı bırak dedi ama o hala devam ediyor.
Ben bu duruma çok üzülüyorum. Beni uzdugunun de farkında sözde kendisi de üzülüyor ama bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor. Çözüm bulmak için cabalamiyor. Vitamin takviyeleri almıştım ona onları kullanıyor ama yeterli değil.
Ben ne zaman buraya çift çizgiyi görüp de müjdeli haberi yazacağım.
Artık bir bebeğim olsun.

Ben de hamile kalamiyorum. Eşimden kaynaklı. Doktor sigarayı bırak dedi ama o hala devam ediyor.
Ben bu duruma çok üzülüyorum. Beni uzdugunun de farkında sözde kendisi de üzülüyor ama bana hiç mi hiç inandırıcı gelmiyor. Çözüm bulmak için cabalamiyor. Vitamin takviyeleri almıştım ona onları kullanıyor ama yeterli değil.
Artık bir bebeğim olsun.
Inşallah olacak canımm. Vardır rabbimin bir bildiği. Bide doğal bitkisel yolları denemekte fayda var :)

Peki şuan nasıl denemeler sence banada bu ay olursam yumurta takibi yapıcakmış ama ben süt hormalsrımı hiç ölçtürmedim acaba bi baktırsammiki ?
Bu ay çok umutluydum belirtiler de kasık ağrıları bel ağrıları ve şişkinlik var adete son 4 bugün test yaptım negatif.
Mutlaka hormon testi yaptırın çünkü prolaktin hormonu yuksekligi gebeliğe engel olabiliyor diğer hormonlar da etkili tabi

Artık bir bebeğim olsun.
Sigaranın bu kadar etkili olduğunu bende bu yola çıkınca anladım. Ama erkekler pek anlamıyor uzulmeyin

Sigaranın bu kadar etkili olduğunu bende bu yola çıkınca anladım. Ama erkekler pek anlamıyor uzulmeyin
Valla canım uzulmeyim diyorum ama her adet döneminde kafayı yiyorum sakin kalamiyorum. Elimde değil. Gerçekten enerjimi bitiriyor bu durum. Bıktım artık ya.
Cuma adet günüm bekliyorum işte kırmızı kart.
Düşünmekten başıma ağrılar giriryor

Arkadaşlarımın hepsi benden sonra gebelik planladı. Şuan peş peşe 3 erkek bebiş yeni doğdu. Allah uzun ömürler versin çok mutlu olsunlar. Ama insan benim neden olmuyor diye kendisine yanıyor.

Valla canım uzulmeyim diyorum ama her adet döneminde kafayı yiyorum sakin kalamiyorum. Elimde değil. Gerçekten enerjimi bitiriyor bu durum. Bıktım artık ya.
Cuma adet günüm bekliyorum işte kırmızı kart.
Düşünmekten başıma ağrılar giriryor
Stres de çok etkiliyor aslında ama insan engel olamıyor düşünmeden geçmiyor bi saniye bile.

Arkadaşlarımın hepsi benden sonra gebelik planladı. Şuan peş peşe 3 erkek bebiş yeni doğdu. Allah uzun ömürler versin çok mutlu olsunlar. Ama insan benim neden olmuyor diye kendisine yanıyor.
Canım bende seninle aynı durumdayım inan her ay artık oldu falan diyorum bi bakıyorum hastalanmışım neler denedim olmadı benden sonra evlenen herkesin çocuğu doğdu Allah hepsini ailesine bağışlasın tabiki ama insan üzülür kendimi eksik kusurlu hissediyorum eşime karşı da çok mahçup oluyorum kaç doktora gittik hepsi farklı şeyler söyledi tedaviye ara verdik ebeye gittim ne bileyim kim şu iyi diyorsa koşa koşa gidiyorum Rabbim isteyen herkese versin bizlere de nasip etsin tez vakitte inşallah

Inşallah olacak canımm. Vardır rabbimin bir bildiği. Bide doğal bitkisel yolları denemekte fayda var :)
canım naptın ? bende ordan kürler aldım. regl bittiği gibi başladım.bende biraz e2 düşüktü. hayıt tohumu,üzüm çekirdeği ekstratı ve arı sütü ham bal karışımı verdi.yeni başladım. yol uzun. umarım işe yarar.

Seni çok iyi anlıyorım benimde 2 yılönce bir düşüğüm oldu ardından hamile kalamadım :( denemeler basarısız en son ihtimal aşılama olaylarına basvurcaz. Sıkma canını bakti geldiginde mutlaka oluyor ama beklemek zor . Allah sabır versin . Konuyu actıgın bayagı olmus naptın hamilesin dir umarım

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:

Back