Allah yardımcımız olsun rabbim bizi evlada hasret bırakmasın . Kimseye bişeyde anlatamıyosun daha erken olur vs vs erken olup olmaması önemli değil ben anne olmak istiyorum ama bunu kimse anlamıyoben daha hiç hamile kalamadım.
eksikmişim gibi hissediyorum.
üzülüyorum.
çok hem de.
10 aydır deniyoruz.
Sana ve dileyen herkese hayırlı bi hamilelik nasip olur insallahhhMerhaba kızlar başlıktanta anlaşıldığı üzere hamile kalamıyorum 2buçuk sene önce bi gebelik geçirdim kalbi durdu ve kürtajla bebeğimi aldılar uzun süre korundun çok üzülmüştüm ya kaybedersem bidaha diye çok korkuyodum ve korunmaya başlamıştık ve 5 aydır korunmadığımız halde hamile kalamıyorum iki ay önce yumurtalıklarında iltihap var dedi doktor ve mixovul diye bi fitil verdi ve daha sonra temizlendi şuan bi sorun olmadığı halde hala bişey yok çok üzülüyorum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum reglme 4 gün kaldı bugün evde test yaptım çıkmadı ama ben bu ay inanılmaz umutluyum sanki hamileymişim gibi geliyo inşallahta öyledir ama olsa çıkardı diyorum her gece meryem suresi okuyorum rabbimden istiyorum rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını karnını boş bırakmasınnn AMİİİNN .. bana biraz yardımcı olup destek olurmusunuz arkadaşlar
İnşallah canım benim inşallah rabbim tez vakitten hepimizin kucaklarını doldursun yuvalarına bi evlat versinnnSana ve dileyen herkese hayırlı bi hamilelik nasip olur insallahhhbende 1 yıldır deniyorum olmuyor. Bence gününün geçmesini bekle ve testi öyle yap. Hemen testte çikmayabiliyormuş
Ay evet ya beni de bi arkadaşım bu ay rüyasında görmüş öyle. 2 gün geçti. Test yapacağim. Seni anlıyorum canım. Dayanamıyorsan direk kan testi yap. Çıkar hemenİnşallah canım benim inşallah rabbim tez vakitten hepimizin kucaklarını doldursun yuvalarına bi evlat versinnnDayanamadım yaptım ama bilmiyorum içimde bi his var ve çevremde herkes bana hamilemisin rüyamda gördüm yok öyle hissetim insan ister istemez umutlanıyo
Ama hangi ilişkim döllendi onuda bilmiyorum yakın çevreme devamlı soruyorum ne hissediyosun diye çok üzücü bi durumAy evet ya beni de bi arkadaşım bu ay rüyasında görmüş öyle. 2 gün geçti. Test yapacağim. Seni anlıyorum canım. Dayanamıyorsan direk kan testi yap. Çıkar hemen
Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım bizde 2 yıldır istiyoruz hiç korunmadık buna rağmen hala olmadı o duyguyu tatmayı o kadar istiyorum ki herkese evet hamileyim demeyi ama olmuyor bide memlekete geldik eşim de sadece haftasonları gelecek buraya 3 ay burdayım ve 3 ay hiç umudum yok hafta da 1 geliyor tutma olasılığı çok düşük artık eylüle falan kaldıMerhaba kızlar başlıktanta anlaşıldığı üzere hamile kalamıyorum 2buçuk sene önce bi gebelik geçirdim kalbi durdu ve kürtajla bebeğimi aldılar uzun süre korundun çok üzülmüştüm ya kaybedersem bidaha diye çok korkuyodum ve korunmaya başlamıştık ve 5 aydır korunmadığımız halde hamile kalamıyorum iki ay önce yumurtalıklarında iltihap var dedi doktor ve mixovul diye bi fitil verdi ve daha sonra temizlendi şuan bi sorun olmadığı halde hala bişey yok çok üzülüyorum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum reglme 4 gün kaldı bugün evde test yaptım çıkmadı ama ben bu ay inanılmaz umutluyum sanki hamileymişim gibi geliyo inşallahta öyledir ama olsa çıkardı diyorum her gece meryem suresi okuyorum rabbimden istiyorum rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını karnını boş bırakmasınnn AMİİİNN .. bana biraz yardımcı olup destek olurmusunuz arkadaşlar
Merhaba kızlar başlıktanta anlaşıldığı üzere hamile kalamıyorum 2buçuk sene önce bi gebelik geçirdim kalbi durdu ve kürtajla bebeğimi aldılar uzun süre korundun çok üzülmüştüm ya kaybedersem bidaha diye çok korkuyodum ve korunmaya başlamıştık ve 5 aydır korunmadığımız halde hamile kalamıyorum iki ay önce yumurtalıklarında iltihap var dedi doktor ve mixovul diye bi fitil verdi ve daha sonra temizlendi şuan bi sorun olmadığı halde hala bişey yok çok üzülüyorum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum reglme 4 gün kaldı bugün evde test yaptım çıkmadı ama ben bu ay inanılmaz umutluyum sanki hamileymişim gibi geliyo inşallahta öyledir ama olsa çıkardı diyorum her gece meryem suresi okuyorum rabbimden istiyorum rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını karnını boş bırakmasınnn AMİİİNN .. bana biraz yardımcı olup destek olurmusunuz arkadaşlar
Canım öyle sorma bence. Hem çok kafaya takmış,hem de üzülmüş olursun. Biliyorum zor ama düşünememeye,rahat olmaya çalışmalıyız. Stres ve kaygı hormonların dengesini bozuyor. Rabbim hayırlı vakti biliyor,melegimizi bize o hayırlı vakitte gönderecek. Ben buna inanıyorum.Ama hangi ilişkim döllendi onuda bilmiyorum yakın çevreme devamlı soruyorum ne hissediyosun diye çok üzücü bi durum
Bize de o günler gelecek inşallahBende iki kaybın üstüne 8 aydır deniyorum yok bugun bi arkadaşımın haberini aldım korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı KESK’e bizde onlar gibi şanslı olabilsek..
Keşke olabilsek benimde bugün bebek görmeye gittim ilk aydan hamile kalmış doğurmuş ya kucağıma bile alamadım doğru düzgün yanlış bişi düşünür diiyeBende iki kaybın üstüne 8 aydır deniyorum yok bugun bi arkadaşımın haberini aldım korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı KESK’e bizde onlar gibi şanslı olabilsek..
Öyle düşünme işte asıl ozaman tutar hüç beklemediğin düşünmediğin bianda inşallahda öyle olurKelin ilacı olsa başına sürermiş canım bizde 2 yıldır istiyoruz hiç korunmadık buna rağmen hala olmadı o duyguyu tatmayı o kadar istiyorum ki herkese evet hamileyim demeyi ama olmuyor bide memlekete geldik eşim de sadece haftasonları gelecek buraya 3 ay burdayım ve 3 ay hiç umudum yok hafta da 1 geliyor tutma olasılığı çok düşük artık eylüle falan kaldı
İnşallah çok güzel yazmışsın ama sende biliyosunki her adet günü geldikçe evde benim için bi bayram havası evet olmıycal olmıycam diye ama nerdeeeUmarım en kısa sürede güzel haberler alırsınız. Ben geçen sene nisan ayında hamile kaldım 6.haftada kaybettim bebeğimi çok üzüldüm sonra korunduk. Ekim, kasım gibi bıraktık ama takvim yöntemiyle korunuyorduk olursa olur ama yine de şartlarımız biraz daha iyileşsin diye. İki, üç ay takvim yöntemi dahi olmadan, korunmadan birlikte olduk. Hamile miyim acaba diye hep düşündüm ama yok. Eşime ya hamile kalamazsam diyorum eşim endişelenme diyor ama insanın kafasında ister istemez bir soru işareti oluyor. Sizin içinde şunu söyleyebilirim annemle babam 6 ay çocuk sahibi olmak için uğraşmışlar doktor bir şey yok demiş. Annem kafasına çok takmış. 6.ay bana hamile olduğunu öğrenmiş, kafama takmayı bırakınca oldun sen diyor. Üzülmeyin bebeğiniz doğru zamanı bekliyordur. Şimdi düşünüyorum 6 ay önce ilk denediklerinde hamile kalsa annem ben 1 sene önce okula başlayacaktım, bu benim bütün hayatımı, tanıştığım insanları, yaşadığım olayları değiştirirdi. Doğru zamanda gelecek bebeğiniz buna inanın.
İnşallah kuzum rabbim kucağını boşbırakmasın birazdan hepimize dua edicem kızlar inşallah en geç iki aya hamile kalırız böyle böyle birbirimize umut oluruzBende hamile kalamıyorum kızlar. 6+5 haftalik bi düşüge bağlı bir kürtajim oldu. Tam 9 ay geçti üstünden . Doğsaydı 1 aylik olacaktı . Acisi daha geçmedi . Hala da hamile kalamadim. Tek yumurtaligim var birdetavsiyesi olan var mı ? İnşallah bu ay hamileyimdir her ay bekliyorum
Ağzından bal damliyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese. İnşallah çok beklemeyizİnşallah kuzum rabbim kucağını boşbırakmasın birazdan hepimize dua edicem kızlar inşallah en geç iki aya hamile kalırız böyle böyle birbirimize umut oluruz
Ben de çok üzülüyordum tek yumurtalığım var diye, olmayacak ya da bizi yoracak bu iş diye ama çalışan tek bir yumurtalık yetiyor. 5 ay içinde hamileydim. Sağlığı sorunsuz olanlarda bile açıklanamayan bi hamile kalamama oluyor. Yumurtalıkları takma hiç kafaya!Bende hamile kalamıyorum kızlar. 6+5 haftalik bi düşüge bağlı bir kürtajim oldu. Tam 9 ay geçti üstünden . Doğsaydı 1 aylik olacaktı . Acisi daha geçmedi . Hala da hamile kalamadim. Tek yumurtaligim var birdetavsiyesi olan var mı ? İnşallah bu ay hamileyimdir her ay bekliyorum
Aynen öyle benim hiçbir sıkıntım yok yumurtalığım yaşıma göre çok iyi ama yok olmuyo rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşalllahhhhBen de çok üzülüyordum tek yumurtalığım var diye, olmayacak ya da bizi yoracak bu iş diye ama çalışan tek bir yumurtalık yetiyor. 5 ay içinde hamileydim. Sağlığı sorunsuz olanlarda bile açıklanamayan bi hamile kalamama oluyor. Yumurtalıkları takma hiç kafaya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?