- 5 Aralık 2016
- 35
- 12
- 88
- 30
- Konu Sahibi Evhamkralicesi
-
yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti acaba eczaneden test mi alsamCanım bende hic anne olmadım. Bende cok istiyorum Rabbin inş nasip eder hepimize ama burda cogu arkadaş ya 2-3 gün once yada gününde ya 1-2 gün geçincd öğreniyor yumurtlama günü de onemli tabi ons göre kanda değeri artıyor
Baya geçmiş canım benim bildiğim yumurtlama esnasında tutunca 1 hafta 10 güne yerleşiyor zaten bence bi dene sonuc da oyle yada boyle bu gerçekle karşılaşıcksn ve inş da vardır yani senin için dua edicm yakında eczane varsa al yapyumurtlamamın üstünden 15 gün geçti acaba eczaneden test mi alsam
spwrm testi nasıll oluyor dr benim eşimede dedi ama istemiyor zormuManisada yaşıyorum. Özel bi hastanede ürolojiye giitti eşim sprem testi yaptırmak istedigini söyledi 2 kez yaptılar. Şok olduk tabi sonuclara. evicap ve promotil diye ilaçlar verdi. eşimin kardeşi devlet hastanesinde çalışıyor o da ordaki doktora göstermiş sonuç o kadar kötü değil ilaçlar bitince gelsin biz de test yapalım demis. Şimdi onları kullanıyor eşim bilir de keçiboynuzu pekmezi aldım ama içmiyor. İn güzel sonuçlar cikar
aldım şimdi yaptımmmmm ve sonuç 2 çizgi çıktı ama biri biraz silik çıktıBaya geçmiş canım benim bildiğim yumurtlama esnasında tutunca 1 hafta 10 güne yerleşiyor zaten bence bi dene sonuc da oyle yada boyle bu gerçekle karşılaşıcksn ve inş da vardır yani senin için dua edicm yakında eczane varsa al yap
Yaa gercekten mii cok sevindim ne olur bana da dua et bende cok istiyorumaldım şimdi yaptımmmmm ve sonuç 2 çizgi çıktı ama biri biraz silik çıktı
Hic zor değil cok afedersiniz bi kaba boşalıyor ve ona göre sperm sayısı hızı işte cocuk için uygun sayısı varmı Vs hepsine bakılıyoS
spwrm testi nasıll oluyor dr benim eşimede dedi ama istemiyor zormu
3 gün ilişki olmadan gidiyor sperm veriyor o kadar. Sonra inceleyip sonucu söylüyorlar. Hic zor tarafı yokS
spwrm testi nasıll oluyor dr benim eşimede dedi ama istemiyor zormu
6 ay daha çok yeni bu kadar evham yapma bence bu kadar çok kafana takmanda psikolojik olarak bebek sahibi olmana engel olurMerhaba herkese.
Uzun zamandır sitede yazılan çoğu şeyi özellikle hamilelikle alakalı olanları sıkça okumaya başladım ben de bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Uzatmadan direkt konuya giriş yapacağım. 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bu sebepten ötürü de korunmuyoruz. Malesef denemelerimiz hala başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu zamana kadar herhangi kadınsal bir sorun yaşamadığım için normal kontroller dolayısıyla kadın doğum uzmanlarına gittim herbiri hemen hemen birbirine yakın şeyler söylediler. Kimisi 'yumurtaların çok güzel çalışıyor kızım sen hemen hamile kalırsın' dedi, kimisi: 'hamile kalmak için herhangi bir problemin yok' dedi.
Kimisi: 'rahim duvarında kalınlaşma var ilaç vericem' dedi ilaç verdi kullandım hiçbir sıkıntım kalmadı.
En son yine farklı bir rahatsızlığımdan ötürü gittiğim doktor da 'bir sorun gözükmüyor varsa bile ilaçlı rahim filmi çekmemiz gerekir belki de tüplerin tıkalıdır' dedi.Orda kafam tamamen karıştı... Gittiğim bütün doktorlar sağlıklı çiftlerin 1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğini,tedaviye başlamak için en az 1 sene beklenmesi gerektiğini söyledi. Daha önce 3 kere beta hcg yaptırdım 2 si 1.20 çıktı geçen hafta yaptırdığım da 0.00 çıktı!!! Reglime 1 hafta vardı şuan 3 gün var. İnanın artık test yaptırmaya korkar oldum sonucunu görmek istemediğim için. Eşim de doktora gitmeye çok fazla yanaşmayan bir karakter malesef.Çok ısrarcı olursam kabul eder ama gurur zedeleyici bir unsur gibi görüyor malesef ve emeksiz yemek olmayacağını anlatamıyorum... Çok uzun oldu farkındayım ama sitede birkaç yorum okudum 0.00 çıkıpta sonradan değerleri yükselenleri gördüm.İnşallah bende de öyle olur perşembe gününü iple çekiyorum.Var mı benim gibi olanlar?
Merhaba herkese.
Uzun zamandır sitede yazılan çoğu şeyi özellikle hamilelikle alakalı olanları sıkça okumaya başladım ben de bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Uzatmadan direkt konuya giriş yapacağım. 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bu sebepten ötürü de korunmuyoruz. Malesef denemelerimiz hala başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu zamana kadar herhangi kadınsal bir sorun yaşamadığım için normal kontroller dolayısıyla kadın doğum uzmanlarına gittim herbiri hemen hemen birbirine yakın şeyler söylediler. Kimisi 'yumurtaların çok güzel çalışıyor kızım sen hemen hamile kalırsın' dedi, kimisi: 'hamile kalmak için herhangi bir problemin yok' dedi.
Kimisi: 'rahim duvarında kalınlaşma var ilaç vericem' dedi ilaç verdi kullandım hiçbir sıkıntım kalmadı.
En son yine farklı bir rahatsızlığımdan ötürü gittiğim doktor da 'bir sorun gözükmüyor varsa bile ilaçlı rahim filmi çekmemiz gerekir belki de tüplerin tıkalıdır' dedi.Orda kafam tamamen karıştı... Gittiğim bütün doktorlar sağlıklı çiftlerin 1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğini,tedaviye başlamak için en az 1 sene beklenmesi gerektiğini söyledi. Daha önce 3 kere beta hcg yaptırdım 2 si 1.20 çıktı geçen hafta yaptırdığım da 0.00 çıktı!!! Reglime 1 hafta vardı şuan 3 gün var. İnanın artık test yaptırmaya korkar oldum sonucunu görmek istemediğim için. Eşim de doktora gitmeye çok fazla yanaşmayan bir karakter malesef.Çok ısrarcı olursam kabul eder ama gurur zedeleyici bir unsur gibi görüyor malesef ve emeksiz yemek olmayacağını anlatamıyorum... Çok uzun oldu farkındayım ama sitede birkaç yorum okudum 0.00 çıkıpta sonradan değerleri yükselenleri gördüm.İnşallah bende de öyle olur perşembe gününü iple çekiyorum.Var mı benim gibi olanlar?
iste o bosalma isinden istemiyor sanirimHic zor değil cok afedersiniz bi kaba boşalıyor ve ona göre sperm sayısı hızı işte cocuk için uygun sayısı varmı Vs hepsine bakılıyo
Merhabalar canım peki herhangi bir sorunun var miydi benim adetim düzenli bir sıkıntım yok ama 1 yıl olacak olmuyor hamile kalamiyorumCanim bnde 3 aydir bebis istiyordum.Bu ay sogan suyunu ictim.Ve 1 aralikta hamile oldugumi ogrendim.Gercekten faydasi var sende ic.Youtubede Ibrahaim saracoglu anlatiyor, detayli ordan bakabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?