Hamile kalamıyor muyum bilmiyorum

Size göre kısa bir süre fakat bana göre zaman geçmiyor esas problem de burda zaten. Doktorlar da süre kısa diyor bari siz yapmayın

Siz bu şekilde takarsanız sebepsiz infertilite olmanıza sebep olursunuz. Elbet olur lütfen bu kadar kasmayın kendinizi. 10 sene bebek bekleyen insanlar var. 6 ay ne ki..

Siz bu şekilde takarsanız sebepsiz infertilite olmanıza sebep olursunuz. Elbet olur lütfen bu kadar kasmayın kendinizi. 10 sene bebek bekleyen insanlar var. 6 ay ne ki..

Tabi ki orası öyle..Rabbim kimseyi böyle zorluklarla sınamasın inşallah.Herkesin kendine göre haklı sebepleri var işte

Bizde 5 aylık evliyiz biz de deniyoruz bizim de olmuyo adet düzensizliği yoktu ona ragmen doktor yumurtalar Vs iyi demesine rağmen bu ay gecikince gittim meğer ise polikistik over varmış ilaç kullanıyorum şimdi hormon normale dönsün diye bakalım Rabbim bizede nasip eder inş

Arkadaşlar 6 senelik. Evliyim ilk oğluma ilk ay hamile kaldım 4.5 sene ara verdik ama hep eşim korundu 2 ay dır tekrar deniyoruz gecen ay yumurtlama tarihini kontrol edip ona göre birlikte olduk ama olmadı bu ayda eşimle farklı yerlerdeydik yumurtlama trihinden bir gün sonra birliktelik oldu sadece şimdi adetime 5 gün var sanmıyorum bu ayda olmamıstır doktora görünmelimiyim

Doktor bana da yumurtaların iyi dedi,kist falan hiçbirşey çıkmadı bende çok şükür. İnşallah dualarımız kabul olur

Canim bnde 3 aydir bebis istiyordum.Bu ay sogan suyunu ictim.Ve 1 aralikta hamile oldugumi ogrendim.Gercekten faydasi var sende ic.Youtubede Ibrahaim saracoglu anlatiyor, detayli ordan bakabilirsin cnm

cenım eşinde sorun olup olmadığını bilmiyorsun bence ona keçiboynuzu kürü sanada soğan kürü yap bakalım belki işe yarar.eşinin gurur yapmaması lazım bu sağlık sorunu sonuçta.

Tabi ki orası öyle..Rabbim kimseyi böyle zorluklarla sınamasın inşallah.Herkesin kendine göre haklı sebepleri var işte

Amin.. Elbette ki vardır.. Çevre en basitinden. Ama siz ne kadar rahat olursanız bebeğiniz o kadar çabuk gelir.. Yeter ki rahatla.. İnsanlar olmuyor mu dedi.. Şuan istemiyoruz de eşin de tabii senden yana olsun.. Sen sağlıklı ol ki bebiş gelsin. Yoksa hayat boğar ne yazık ki. İkinci için bana neler dediler.. Umursamadım istemiyorum dedim. Şimdi herkes şok oluyor. Kendine bir hedef belirle spor mesela her gün yap. Faydası oluyor. Zayıfsan bile fark etmez

Bizim de 20 ay oldu evleneli hic korunmadik dr kontrollerimiz de normal çıktı ama olmayinca olmuyor iste. 2 ay önce kimyasal yasadim sonra soğan kürünü denedim hala olmadi. üstüne dustukce daha da uzaklaşıyor bence gebelik. ben istek duzeyimi minimuma cekmeye karar verdim artik. gelirse basimin taci gelmezse de hayırlısı buymus canimin sağlığı. Seni cok iyi anlıyorum cnm ama 6 ay erken bi süre biraz evliliginizin tadini cikarin derim :)

Kızlar dün regl günümdü,hafif pembemsi bi akıntı geldi regl oldum sandım fakat devamı gelmedi lekelenme falan olmadı kesildi şuan temizim ama karnımda hafif bi ağrı var heyecanlandım galiba ondan.Acaba hamile miyim kii

Test yaparsanz cıkar bence bi test yapmanız da fayda var

testin sonucu negatif çıkar diye tedirgin oluyorum ya kan versem oda uzun sürede çıkar.bikaç gün daha beklesem mi
Canım bende hic anne olmadım. Bende cok istiyorum Rabbin inş nasip eder hepimize ama burda cogu arkadaş ya 2-3 gün once yada gününde ya 1-2 gün geçincd öğreniyor yumurtlama günü de onemli tabi ons göre kanda değeri artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…