- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi Evhamkralicesi
-
Size göre kısa bir süre fakat bana göre zaman geçmiyor esas problem de burda zaten. Doktorlar da süre kısa diyor bari siz yapmayın
Siz bu şekilde takarsanız sebepsiz infertilite olmanıza sebep olursunuz. Elbet olur lütfen bu kadar kasmayın kendinizi. 10 sene bebek bekleyen insanlar var. 6 ay ne ki..
Bizde 5 aylık evliyiz biz de deniyoruz bizim de olmuyo adet düzensizliği yoktu ona ragmen doktor yumurtalar Vs iyi demesine rağmen bu ay gecikince gittim meğer ise polikistik over varmış ilaç kullanıyorum şimdi hormon normale dönsün diye bakalım Rabbim bizede nasip eder inşMerhaba herkese.
Uzun zamandır sitede yazılan çoğu şeyi özellikle hamilelikle alakalı olanları sıkça okumaya başladım ben de bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Uzatmadan direkt konuya giriş yapacağım. 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bu sebepten ötürü de korunmuyoruz. Malesef denemelerimiz hala başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu zamana kadar herhangi kadınsal bir sorun yaşamadığım için normal kontroller dolayısıyla kadın doğum uzmanlarına gittim herbiri hemen hemen birbirine yakın şeyler söylediler. Kimisi 'yumurtaların çok güzel çalışıyor kızım sen hemen hamile kalırsın' dedi, kimisi: 'hamile kalmak için herhangi bir problemin yok' dedi.
Kimisi: 'rahim duvarında kalınlaşma var ilaç vericem' dedi ilaç verdi kullandım hiçbir sıkıntım kalmadı.
En son yine farklı bir rahatsızlığımdan ötürü gittiğim doktor da 'bir sorun gözükmüyor varsa bile ilaçlı rahim filmi çekmemiz gerekir belki de tüplerin tıkalıdır' dedi.Orda kafam tamamen karıştı... Gittiğim bütün doktorlar sağlıklı çiftlerin 1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğini,tedaviye başlamak için en az 1 sene beklenmesi gerektiğini söyledi. Daha önce 3 kere beta hcg yaptırdım 2 si 1.20 çıktı geçen hafta yaptırdığım da 0.00 çıktı!!! Reglime 1 hafta vardı şuan 3 gün var. İnanın artık test yaptırmaya korkar oldum sonucunu görmek istemediğim için. Eşim de doktora gitmeye çok fazla yanaşmayan bir karakter malesef.Çok ısrarcı olursam kabul eder ama gurur zedeleyici bir unsur gibi görüyor malesef ve emeksiz yemek olmayacağını anlatamıyorum... Çok uzun oldu farkındayım ama sitede birkaç yorum okudum 0.00 çıkıpta sonradan değerleri yükselenleri gördüm.İnşallah bende de öyle olur perşembe gününü iple çekiyorum.Var mı benim gibi olanlar?
Bizde 5 aylık evliyiz biz de deniyoruz bizim de olmuyo adet düzensizliği yoktu ona ragmen doktor yumurtalar Vs iyi demesine rağmen bu ay gecikince gittim meğer ise polikistik over varmış ilaç kullanıyorum şimdi hormon normale dönsün diye bakalım Rabbim bizede nasip eder inş
Canim bnde 3 aydir bebis istiyordum.Bu ay sogan suyunu ictim.Ve 1 aralikta hamile oldugumi ogrendim.Gercekten faydasi var sende ic.Youtubede Ibrahaim saracoglu anlatiyor, detayli ordan bakabilirsin cnmMerhaba herkese.
Uzun zamandır sitede yazılan çoğu şeyi özellikle hamilelikle alakalı olanları sıkça okumaya başladım ben de bugün aranıza katılmaya karar verdim.
Uzatmadan direkt konuya giriş yapacağım. 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bu sebepten ötürü de korunmuyoruz. Malesef denemelerimiz hala başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu zamana kadar herhangi kadınsal bir sorun yaşamadığım için normal kontroller dolayısıyla kadın doğum uzmanlarına gittim herbiri hemen hemen birbirine yakın şeyler söylediler. Kimisi 'yumurtaların çok güzel çalışıyor kızım sen hemen hamile kalırsın' dedi, kimisi: 'hamile kalmak için herhangi bir problemin yok' dedi.
Kimisi: 'rahim duvarında kalınlaşma var ilaç vericem' dedi ilaç verdi kullandım hiçbir sıkıntım kalmadı.
En son yine farklı bir rahatsızlığımdan ötürü gittiğim doktor da 'bir sorun gözükmüyor varsa bile ilaçlı rahim filmi çekmemiz gerekir belki de tüplerin tıkalıdır' dedi.Orda kafam tamamen karıştı... Gittiğim bütün doktorlar sağlıklı çiftlerin 1 sene içerisinde bebek sahibi olabileceğini,tedaviye başlamak için en az 1 sene beklenmesi gerektiğini söyledi. Daha önce 3 kere beta hcg yaptırdım 2 si 1.20 çıktı geçen hafta yaptırdığım da 0.00 çıktı!!! Reglime 1 hafta vardı şuan 3 gün var. İnanın artık test yaptırmaya korkar oldum sonucunu görmek istemediğim için. Eşim de doktora gitmeye çok fazla yanaşmayan bir karakter malesef.Çok ısrarcı olursam kabul eder ama gurur zedeleyici bir unsur gibi görüyor malesef ve emeksiz yemek olmayacağını anlatamıyorum... Çok uzun oldu farkındayım ama sitede birkaç yorum okudum 0.00 çıkıpta sonradan değerleri yükselenleri gördüm.İnşallah bende de öyle olur perşembe gününü iple çekiyorum.Var mı benim gibi olanlar?
Tabi ki orası öyle..Rabbim kimseyi böyle zorluklarla sınamasın inşallah.Herkesin kendine göre haklı sebepleri var işte
Canim bnde 3 aydir bebis istiyordum.Bu ay sogan suyunu ictim.Ve 1 aralikta hamile oldugumi ogrendim.Gercekten faydasi var sende ic.Youtubede Ibrahaim saracoglu anlatiyor, detayli ordan bakabilirsin cnm
cenım eşinde sorun olup olmadığını bilmiyorsun bence ona keçiboynuzu kürü sanada soğan kürü yap bakalım belki işe yarar.eşinin gurur yapmaması lazım bu sağlık sorunu sonuçta.
Ins canimAy maşallah inşallah 3 gün sonra bende hayırlı bir haber alırım Allah razı olsun
Adet bittikten sonra mı kullanılıyor soğan kürü nasıl oluyor ne kadar zaman oluyor bi anlatır mısınız cok rica ediyorumKesinlikle dene kist mist ne varsa hepsini dışarı atıyor ve yumurta catlamasinda çok etkili yapan herkes hamile kalıyor Rica ederim canım
Tamamdır çok teşekkür ederim :)Canım benim adet yarın bitiyor ertesi gün başlıyorum
Test yaparsanz cıkar bence bi test yapmanız da fayda varKızlar dün regl günümdü,hafif pembemsi bi akıntı geldi regl oldum sandım fakat devamı gelmedi lekelenme falan olmadı kesildi şuan temizim ama karnımda hafif bi ağrı var heyecanlandım galiba ondan.Acaba hamile miyim kii
testin sonucu negatif çıkar diye tedirgin oluyorum ya kan versem oda uzun sürede çıkar.bikaç gün daha beklesem miTest yaparsanz cıkar bence bi test yapmanız da fayda var
Canım bende hic anne olmadım. Bende cok istiyorum Rabbin inş nasip eder hepimize ama burda cogu arkadaş ya 2-3 gün once yada gününde ya 1-2 gün geçincd öğreniyor yumurtlama günü de onemli tabi ons göre kanda değeri artıyortestin sonucu negatif çıkar diye tedirgin oluyorum ya kan versem oda uzun sürede çıkar.bikaç gün daha beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?