Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamayanlara toplanın bi❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Merhaba arkadaşlar... Ben okudukça görüyorum ki sayımız bir hayli fazla, maalesef... Ben iki yıl bebek isterken klomen,çatlatma iğnesi, takviye edici vitaminler, hatta hacdan gelen bir meyveyi kaynatıp suyunu bile içtim aç karna o pis kokusuna rağmen... demem o ki az bir zaman olsa bile benim cahil çevrem yüzünden zindan gibi geçti evliliğimin ilk yılları . Hakkım hiç helal olmasın onlara... Her sene birtane doğurup ne yer ne içer nerde okur nasıl bir insan olur diye düşünmeden sokağa salınca kendilerini mükemmel bir varlık olarak görüp,bizim gibi bu sınavdan geçenleri de vebalı gibi görüp arkamızdan tüüü kaka diyip yüzümüze (olur yaaa seninde üzülme )falan diyenlere aldırmayın...
Ben sorunun kendimde olduğunu düşündüğüm için hep kendime yöneldim. Eşim daha sabırlıydı zamanı varki olmuyor derdi hep... sonra dedim ki ya sorun bende değilse.? Ve eşimden bir test vermesini istedim sonuç berbattı... Yıkılmıştık... en fazla aşılama yada tüp bebekle olabilir denildi hatta aşılamaya bile gerek yok direk tüp bebek dedi bir doktor... Ama başka doktora danıştık eşime promen K adlı bir ilaç ve e vitamini yazdı 3 ay kullan tekrar test yapalım dedi. Umudum hiç yoktu artık ne yalan söylim... artık olmaz deyip dünya kadar işe giriştim( üzgünken böyle olurum) konserveler yaptım kış için halı yıkadım koşup atlamayan ben hiç kendime dikkat etmedim aylardır meğerse ne kadar kısıtlamışım kendimi o zaman anladım... ki o ay hamile kalmışım. Eşimin ikinci ilaç kutusu bitmek üzereyken 3 . Ye gerek kalmadı... kimseyi umurasamayın... Herkes önce kendine baksa zaten o kadar can acıtıcı konuşamazlar... eşlerimizi de ihmal etmeyelim sorun illa bizde olacak diye birşey yok ekstra eşime birşeyler daha yaptık merak eden olursa yazarım iyi akşamlar

Çok güzel yazmışsın canım ben de düşündüm bunu eşime de baktırdım sorun bende eşimin sonuçları temiz şükür .. lütfen bizlere de dua edin

Çok güzel yazmışsın canım ben de düşündüm bunu eşime de baktırdım sorun bende eşimin sonuçları temiz şükür .. lütfen bizlere de dua edin
Oğlum 22 aylık ve aklımdadınız... Hiç te unutmicam Rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde bir hayır vardır deyip sabrediyoruz ama insanlar çok acımasız... çocuğu olmayanın yanında abartı battı çocuğunu sevenlere söylüyorum; allah sizin bu kötü kalpliliğinizi illaki sizden çıkarır, umarım evlatlarınızla sınanmazsınız... onlar masum

Ben de hsg aşılama son çare tüp bebek derken kendiligimden hamile kaldım 3 yıllik evliydim kızım doğduğunda..sonra süpriz bir şekilde oğluma hamile olduğumu öğrendim kızım daha 2 aylikti..
Kör istedi bir göz allah verdi iki göz misali olmuş. Maşallah allah bağışlasın çok da şaşırdım inşallah bize de nasip olur

Kör istedi bir göz allah verdi iki göz misali olmuş. Maşallah allah bağışlasın çok da şaşırdım inşallah bize de nasip olur
Nasip bu şaşacak birşey yok o dönemde bana da imkansız geliyordu neden ben allahım neden sınanıyorum diye isyan ediyordum artık ama rabbim benim bu isyanıma karşı yinede bana bir evlat nasip etti içimi bu denli yakan insanlardan nefret ediyorum...

Bol kuruyemiş verdim hergün özellike kabak çekirdeği sperm için iyiymiş... keçi boynuzu pekmezi hergün bir kaşık yedi eşim bunları yaptık ama biliyorum ki aslında bunlar vesile oldu... zamanı geldi ve nasip oldu... İnşallah sizede vesile olur ve yavrunuzu en kısa zamanda koklarsınız

Ben bennn bennn Beklemedeyiz bakalım bu arada gözünüz Aydın olsun Darısı bize artık

Bende hakkımı hiç mi hiç helal etmiyorum. Hayatta tek yaptığı şey çocuk doğurmak olan hatta bunu başarı olarak gören insanların hepsinden nefret ediyorum

Canım benim de eşimde sorun var sizin sorununuz neydi tam olarak neler yaptınız düzelmez diye çok ümitsizim deniyoruz ama doktor deneyin dedi diye olmayacak diye tamamen tüp bebek odaklıyım ben artık sonuçlarınız nasıldı bana da umut olur belki

Canım eşimin sperminde aşırı şekil bozukluğu vardı birkaç hastanede demedik testi sonuç gittikçe kötü çıktı en son testinde sadece 1tane sağlıklı sperm çıktı ve iyice umudum kesildi galiba bende kendimi rahat bıraktım acaba hamilemiyim demekten vazgeçtim. Olmayacak nasıl olsa dedim... ama oldu çok şükür.. Allah her isteyene versin...

Amin canım.. benim eşimde de sayı az ama biz korkudan tekrar test de veremiyoruz promen tarzı artmed diye bir ilaç kullanıyor eşim bu ay ikinci ayımız insallah güzel sonuçlanır bizim de

Amin canım.. benim eşimde de sayı az ama biz korkudan tekrar test de veremiyoruz promen tarzı artmed diye bir ilaç kullanıyor eşim bu ay ikinci ayımız insallah güzel sonuçlanır bizim de
İnşallah canım dediğim gibi kuruyemiş önemli kabak çekirdeği önermişti doktor her akşam çitliyorduk keyifli oluyordu hem. beklemediğiniz anda dizinde gelir inşallah meleğiniz

Sağlıklı sperm olsunda az olsun... bizimkinin sayı iyiydi ama şekil bozukluğu olduğu için ilk gebeliğimde düşük oldu ikinci gebeliğim sağlıklı oldu şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…