Oğlum 22 aylık ve aklımdadınız...Çok güzel yazmışsın canım ben de düşündüm bunu eşime de baktırdım sorun bende eşimin sonuçları temiz şükür .. lütfen bizlere de dua edin
Umarım hepiniz bu ( çocuğu olmayanlar) topluluğundan tez zamanda ayrılırsınızBiri bana mı seslendi
Kör istedi bir göz allah verdi iki göz misali olmuş. Maşallah allah bağışlasın çok da şaşırdım inşallah bize de nasip olurBen de hsg aşılama son çare tüp bebek derken kendiligimden hamile kaldım 3 yıllik evliydim kızım doğduğunda..sonra süpriz bir şekilde oğluma hamile olduğumu öğrendim kızım daha 2 aylikti..
Nasip bu şaşacak birşey yok o dönemde bana da imkansız geliyordu neden ben allahım neden sınanıyorum diye isyan ediyordum artık ama rabbim benim bu isyanıma karşı yinede bana bir evlat nasip etti içimi bu denli yakan insanlardan nefret ediyorum...Kör istedi bir göz allah verdi iki göz misali olmuş. Maşallah allah bağışlasın çok da şaşırdım inşallah bize de nasip olur
Bol kuruyemiş verdim hergün özellike kabak çekirdeği sperm için iyiymiş... keçi boynuzu pekmezi hergün bir kaşık yedi eşim bunları yaptık ama biliyorum ki aslında bunlar vesile oldu... zamanı geldi ve nasip oldu... İnşallah sizede vesile olur ve yavrunuzu en kısa zamanda koklarsınızMerak ettikAnne kaz
Bende hakkımı hiç mi hiç helal etmiyorum. Hayatta tek yaptığı şey çocuk doğurmak olan hatta bunu başarı olarak gören insanların hepsinden nefret ediyorumNasip bu şaşacak birşey yok o dönemde bana da imkansız geliyordu neden ben allahım neden sınanıyorum diye isyan ediyordum artık ama rabbim benim bu isyanıma karşı yinede bana bir evlat nasip etti içimi bu denli yakan insanlardan nefret ediyorum...
Ben bennn bennnBeklemedeyiz bakalım bu arada gözünüz Aydın olsun ☺☺Darısı bize artık
Merak etmeyin, rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz...Bende hakkımı hiç mi hiç helal etmiyorum. Hayatta tek yaptığı şey çocuk doğurmak olan hatta bunu başarı olarak gören insanların hepsinden nefret ediyorum
Canım benim de eşimde sorun var sizin sorununuz neydi tam olarak neler yaptınız düzelmez diye çok ümitsizim deniyoruz ama doktor deneyin dedi diye olmayacak diye tamamen tüp bebek odaklıyım ben artık sonuçlarınız nasıldı bana da umut olur belkiOğlum 22 aylık ve aklımdadınız...Hiç te unutmicam Rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde bir hayır vardır deyip sabrediyoruz ama insanlar çok acımasız... çocuğu olmayanın yanında abartı battı çocuğunu sevenlere söylüyorum; allah sizin bu kötü kalpliliğinizi illaki sizden çıkarır, umarım evlatlarınızla sınanmazsınız... onlar masum
Canım eşimin sperminde aşırı şekil bozukluğu vardı birkaç hastanede demedik testi sonuç gittikçe kötü çıktı en son testinde sadece 1tane sağlıklı sperm çıktı ve iyice umudum kesildi galiba bende kendimi rahat bıraktım acaba hamilemiyim demekten vazgeçtim. Olmayacak nasıl olsa dedim... ama oldu çok şükür.. Allah her isteyene versin...Canım benim de eşimde sorun var sizin sorununuz neydi tam olarak neler yaptınız düzelmez diye çok ümitsizim deniyoruz ama doktor deneyin dedi diye olmayacak diye tamamen tüp bebek odaklıyım ben artık sonuçlarınız nasıldı bana da umut olur belki
Amin canım.. benim eşimde de sayı az ama biz korkudan tekrar test de veremiyoruz promen tarzı artmed diye bir ilaç kullanıyor eşim bu ay ikinci ayımız insallah güzel sonuçlanır bizim deCanım eşimin sperminde aşırı şekil bozukluğu vardı birkaç hastanede demedik testi sonuç gittikçe kötü çıktı en son testinde sadece 1tane sağlıklı sperm çıktı ve iyice umudum kesildi galiba bende kendimi rahat bıraktım acaba hamilemiyim demekten vazgeçtim. Olmayacak nasıl olsa dedim... ama oldu çok şükür.. Allah her isteyene versin...
İnşallah canım dediğim gibi kuruyemiş önemli kabak çekirdeği önermişti doktor her akşam çitliyorduk keyifli oluyordu hem.Amin canım.. benim eşimde de sayı az ama biz korkudan tekrar test de veremiyoruz promen tarzı artmed diye bir ilaç kullanıyor eşim bu ay ikinci ayımız insallah güzel sonuçlanır bizim de
Sağlıklı sperm olsunda az olsun... bizimkinin sayı iyiydi ama şekil bozukluğu olduğu için ilk gebeliğimde düşük oldu ikinci gebeliğim sağlıklı oldu şükürAmin canım.. benim eşimde de sayı az ama biz korkudan tekrar test de veremiyoruz promen tarzı artmed diye bir ilaç kullanıyor eşim bu ay ikinci ayımız insallah güzel sonuçlanır bizim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?