Merhabalar
Öncelikle evlâdınızı güle güle büyütün. Masallah Allah bağışlasın
Ben bu durumlar gecer mi diye düşünüyordum ki geçmeyeceğini biliyordum demek ki gecmiyormus sahiden yalnız olmadığıma cok sevindim.
Öncelikle burada cocuk ile ilgili yazanlara da stres yapma gibi komedi bir cevap yazmadığınız için de sağolun.
Bazıları geçmişini cok çabuk unuttuğu icin cocuk sahibi olmak isteyenlere stres yapma diyor. Hastane hastane gezerken yumurtlama testleri yaparken her ay adet olduğunda ortalığı ayağa kaldırırken iyiydi ama.. Sanki buradaki insanlarin bu tavsiyeye ihtiyaci varmis gibi
Burda birine rahim filmi cekil de araştırır çekilir
Corekotu bali karıştır sabahlari ye de yer
Ilac vitamin ismi ver araştırır doktora sorar icer
Ama stres yapma diyor cok bilmis terbiyesizler.
Ben suanda hamileyim. Bende 2 sene bekledim. Belki daha fazla bekleyenlere karsi ayip ediyor olabilirim cok özür dilerim ama ben cok yiprandim cahil pis cevre yüzünden
Benim cocugum olmazmis. Zayıfmışım.
Sigara iciyormusum coook olurmus cocugum.
Hamile kaldim hepsini kaynananin yüzüne vurdum. Suanda görüşmüyorum. Bana benim icin cocuk onemli değil önemli olan huzur diyor ama evlendigim ilk ay cocuk diye sormaya basladi
E madem önemli degil o zaman görüşmiceksin torununla
Esiime ne yani ben simdi torunumu goremicek miyim diyormus
Torunu nasılmış iyi miymiş. Evime bile almiyorum o kadını
Simdi bu duygu sömürüleri tabi devam edicek. Torununu görürsün gormesine de bakalim torunun 15 yasina gelince mi senden nefret edicek.yoksa yeni nesil oldugunu hesaba katarsak 10 12 de idrak edermi
Herseyi anlatcamki.
Bende eş hatrı falan da yok. bisey diyemicem dogumdan sonra görmeye gelecek. Sirf kendı huzurum icin el kadar bebegin yanında kavga çıkmasın diye gostercem
Artık oğlu ona kahve mi yapar cay mi yapar ne yaparsa içer gider. Torununu mu sever hediyemi getirir naparsa yapar
Sadece kendim icin.
Yoksa bana kalsa ben gercekten göstermem torununu ona
Hem zaten onemli degilmis ya :)
Ben bunlari hic unutmadim bunlardan beslendim
O da yetmedi esimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Hamileligimin ilk haftalarinda memleketine gitmistik orda daha cinsiyeti bile belli olmayan cocugum uzerinden konustular akrabalari
Esimin rahmetli babasinin ismimi vererek küçük X geliyor dediler kaynanam da ordan koymaz kii dedi
Evet koymaz esim
Donuste arabaya bindik herseyi söyledim
Hakaretler ettim o akrabaya kaynana diyorki kimse karisamaz ayrica beni hic ilgilendirmez istediginiz ismi koyarsiniz biz bilmemkac sene önce kimseyi karistirmadik daha bilmemne ismi yoktu koyduk kızıma (konunun onla ilgisi yok bastan izah ediyor )
Hadi ya ciddi olamazsin

Zaten esim boyle seylerden nefret eden biri neden anne baba ismi koyarlar bi ailede 2 tanesine ne gerek var vs derdi
Neyse o memleket gezintisinde lekelenmem oldu.
Sinirden.
Cocugumu kaybetcem diye o kadar korktum ki..
Simdi hepsinden nefret ediyorum
Bu arada zayif halimle embriyo transferinden 4 saat önce kadar pofur pofur sigara içerek hamile kaldım
Tek embriyoydu
Tek umudumdu❤
Suan benimle❤
Allah ım mucizesini bekleyenlere bugünleri nasip etsin inşallah
Ben herkese cevap veremedim ne yalan söyleyim bazen duymazdan geldim bazen cevap verdim bazen veremedim ama size tavsiyem herkesin o pis agzini kapayin
Yaşi konumu sıfatı ne olursa olsun
Birde benim annemin uzun seneler cocugu olmamis
O cocuk benim :)
Sonra olmusum hatta kardesimde var
Zannettilerki bende öyle olcam..
Haa oladabilirdim oyle degilmi. Ayip mi günah mi
Bide kaynana ya keseyi görmeye gidicez dedigimde siz tup bebekmi yaptırdınız hemen keseyi gorceksiniz dedi
Bende kan degerim yüksek çıktı doktor hesapladi su gün görebiliriz dedi dedim
Aradan 2 saat gecti
Siz tedavi mi oldunuz.. (oglunda sperm sorunu oldugunu biliyordu)
Bende yooo bi gecen sene aşılama olmuştuk o dedim.(onu biliodu)
Bide gorusmeme sebeplerimden biride hamile kaldigimda aptal saptal laflara maruz kalmam
Yumurta ye süt ic kussan bile ye vs
40 sene önce mahalle dedikodulariyla cocuk büyütmüş cahillerin tavsiyesine hic ihtiyacim yoktu çünkü. Oyle cok muhtesem de beslenmedim. Cok şükür cocugun durumu sağlığı iyi.
Cok şükür cokta rahat geçirdim 1 kez bile kusmadim hatta doktora sordum ben kusmuyorum diye
Simdi ilerledi hafta biraz sirt bel ağrısı nefes kesilmesi daralmasi olmaya başladı olcak o kadar.
Demem o ki bu insanlar bitmezler. Ya görüşmeyi keseceksiniz kendi selametiniz ruh sagliginiz icin benim yaptığım gibi
. Ya da cevabini vereceksiniz...
Bende tek ben miyim unutmayan diyorum
Kimisi cocugunu kucagina alınca unutuyor aaa ben ne laflar duydum neler neler vs ya da evlenmeden önce duydugu işittiği laflari evlenince unutuyor sineye cekiyor
Ben bana biri bisey yaptimi dedimi ne yazık ki kendime gelemiyorum. Kindarim galiba
Allah bizi nankör insanlardan korusun.